Къде в Бургас? (39)

• 70 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
А качествено ли работят или само евтино ходих при няколко ''учителки'' цената беше 25-30 лева
Останах потресена от това което направиха с ноктите ми

Peace

# 511
А качествено ли работят или само евтино ходих при няколко ''учителки'' цената беше 25-30 лева
Останах потресена от това което направиха с ноктите ми

Peace

Аз лично съм много доволна. Повече от година ходя там и съм непрекъснато с Ши лак. Сменям го средно на месец и половина (за този период ноктите израстват доста, но аз си ги пиля до желаната дължина). Издържливостта на гел лака зависи и от самия нокът.
Държа също да отбележа, че тази маникюристка не ми е приятелка, роднина и пр.  Peace Попаднах на нея случайно, чрез ваучер от Грабо.

# 512
  • Бургас
Къде продават апарати за кръвно ...освен в аптеките.... искам да проверя в някой магазин , но идея си нямам къде има  newsm78 , а трябва да купя.

# 513
Къде продават апарати за кръвно ...освен в аптеките.... искам да проверя в някой магазин , но идея си нямам къде има  newsm78 , а трябва да купя.
Имаше в Лидл,в момента мисля,че няма,но може да се  провери на Клиентската линия-080014141  Peace

# 514
  • Бургас
Днес бях в Лидл , но нямаше.  А в Метро дали ще има....

# 515
  • Бургас
Днес бях в Лидл , но нямаше.  А в Метро дали ще има....

Има. Последно като ходих миналата седмица имаше даже промоция - купуваш един, получаваш два.

# 516
  • Бургас
Виждали ли сте някъде да продават само уплътнения за стъклените буркани от този тип

# 517
  • Бургас
Къде има магазин за ресторантьорско оборудване, по специално термометър за печене, и специализирани ножове? Благодаря предварително  Hug

# 518
Къде има магазин за ресторантьорско оборудване, по специално термометър за печене, и специализирани ножове? Благодаря предварително  Hug

Ножове аз купувам от магазина на Солинген , изключително съм доволна . Използвам ги в домашни условия, но мисля че са професионални. Заслужават си цената

# 519
  • Бургас
Къде в Бургас има солинген  newsm78

Peace

# 520
  • Бургас
Къде има магазин за ресторантьорско оборудване, по специално термометър за печене, и специализирани ножове? Благодаря предварително  Hug
Такъв магазин има в една пресечка на няколко метра от ул. Богориди. Като се върви по Богориди в посока морската градина, пресечката вляво, след като се подмине музея. В пресечката вдясно има едно кафе/капанче.

А в пресечката вдясно, пак на няколко метра от Богориди има малко магазинче за ножове, ножици, пинсети. Оттам съм купувала Солинген белачка преди време.

# 521
В старият мол нали имаше един магазин за професионални пособия за готвене, точно срещу Карфура?  newsm78

Има и една верига магазини More/ в новият мол ги има пак до Карфур/  и те предлагат май професионални пособия за готвене.....Но са си скъпички нещата там

Скрит текст:

# 522
# 523
  • Бургас
Виждали ли сте някъде да продават само уплътнения за стъклените буркани от този тип

Намерих интернетски магазин, ако не си търсила такъв   Embarassed
http://www.chiniiki.com/category/15/burkani.html
Сега се замислих, че и на мен ми трябват такива. Ако някой намери и магазин в Бургас с такива, да свирка Hug

# 524
  • Бургас
I r r a, аз мислех, че там е само посуда (чинии, чаши). Ще мина да проверя! Благодаря! 
Звезден^Прах, и на двете места е много скъпо, ама ако няма другаде това, което ни трябва, ще се прежалим Simple Smile
Благодаря ви, момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт