Къде в Бургас? (39)

• 70 578
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  bouquet

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 13:46 от iucka

# 541
Мариана благодаря за отзивчивостта, но Айтос ми едва далече.
Щеше ми се да намеря примерно лале на 1лв - че ми трябват поне 20,30 бройки.  Засега намирам по 2лв, 2.50лв

# 542
  Здравейте , знаете ли откъде да си купя елда , но не кафявата горчива пакетирана , която се предлага в търговските вериги, а прясна,сладка , бледозелена на цвят ?

# 543
  • Бургас
Ще си повторя питането, дано някой се включи  Praynig
Търся фризьор, който да работи с Колестон на Вела.

# 544
Мариана благодаря за отзивчивостта, но Айтос ми едва далече.
Щеше ми се да намеря примерно лале на 1лв - че ми трябват поне 20,30 бройки.  Засега намирам по 2лв, 2.50лв

Лалета в неделя купих на 1,40лв. от едно магазинче на ул. "Лермонтов", пада се на гърба на хотел България. И фрезиите бяха на такава цена  Peace

# 545
Мисля, че по-назад ти отговориха, че такава боя се продава в магазина на Вела и с нея може да отидеш при всеки фризьор да те боядиса  Peace

# 546
  • Бургас
  Здравейте , знаете ли откъде да си купя елда , но не кафявата горчива пакетирана , която се предлага в търговските вериги, а прясна,сладка , бледозелена на цвят ?

От Био магазините - повечето са в центъра- до Трия, по Рупубликанска, до Китайския.Има един отстрани срещу Новата поща.Има и един малък срещу ТОХ.

# 547
  • Бургас
Здравейте!
Някой може ли да ми каже по центъра къде мога да намеря кафе с детски кът. Не искам да организирам нищо, просто искам да водя детето да играе някъде, когато времето е лошо. Детето е на година и 3 месеца.

хубав детски кът с кафе има на партера на Краставицата, ако ти е близо погледни.

# 548
  • Бургас
Мисля, че по-назад ти отговориха, че такава боя се продава в магазина на Вела и с нея може да отидеш при всеки фризьор да те боядиса  Peace
Да, видях.Знам го магазина, но сама не мога да преценя коя боя да взема, за да се получи желания цвят с моята основа  Peace

# 549
  • Бургас
Здравейте!
Някой може ли да ми каже по центъра къде мога да намеря кафе с детски кът. Не искам да организирам нищо, просто искам да водя детето да играе някъде, когато времето е лошо. Детето е на година и 3 месеца.

хубав детски кът с кафе има на партера на Краставицата, ако ти е близо погледни.

Не знам какви са критериите Ви за хубав детски кът, но вижте и този в ТЦ "Трия", на последния етаж  Peace

# 550
  • Бургас
Искам да купя чанта за лаптоп, къде има голям избор? Но да не са черни, а да има разнообразие от цветове.

# 551
Искам да купя чанта за лаптоп, къде има голям избор? Но да не са черни, а да има разнообразие от цветове.
http://www.laptop.bg/bags

# 552
  • Бургас
Здравейте, знаете ли къде в Бургас продават продукти на Green Pharmacy? Интересува ме шампоан с женшен.

# 553
здравейте знаете ли къде в Бургас продават радиоприемник

# 554
Здравейте, момичета. Препоръчайте ми магазин за мъжки пижами, хубави, български и да не са над 50 лв.  Wink Преди години купувах от магазинче в центъра, но не помня на коя фирма беше... Simple Smile
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт