Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 50 934
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a, а ти пробва ли вече спиралата на Колистар? Интересува ме как е в сравнение с Пупа-та?

Не съм още, защото все още ползвам на Пупа - да не ги наотварям всички   Blush

Цената на сета - спирала, несесер и молив е 43 лв  Peace

Също апелирам при кофти отношение - да се подава сигнал, имам доста опит в областта "обслужване на клиенти" и зная колко важно е това  Peace Много рядко се случва сигналът да е недобросъвествен, при нас има камери и всичко се вижда и чува  Peace

И аз много ще се радвам да спечели грима с цветове, които не ни отиват, кога иначе ще ги ползвам, пък и тъкмо да видя отстрани  Heart Eyes

# 721
И в БЗ, и в Douglas, и в Прити Шоп, и в Сефора съм срещала както мило, така и невъзпитано и некомпетентно отношение. От МАС съм като цяло доволна, не са се случвали изцепки.  Peace

Идеята за грим с цветове, които не ни отиват (или така мислим), ми харесва. Само не знам как бих се включила, защото не се сещам за такъв на първо четене.  newsm78

Във водната линия и на мен трудно се задържа нещо, че доста ми сълзят очите, особено на тренировки. Но най-добре се държи гел-линията на МАС, поне от това, което съм пробвала.

Алена, днес специално за теб - грим с YSL Y Facettes Palette, всички цветове. Чудех се дали да сложа очна линия, но се отказах. Сега като гледам, още се чудя дали не сгреших. Но поне се вижда, че е различен. Някак по-ярък и контрастен. Твоят е по-мек и женствен.  Peace

# 722
  • в 1001-та нощ
Според мен не си сбъркала и чудесно се е получило  Heart Eyes

Аз трудно ще хвана толкова цвят на снимка  Crazy

Днес бях пак с Рири-то  Blush влюбена съм в тази палитра, а и смених бременната униформа и ще ползвам всякакви цветове  newsm68 newsm44

# 723
Епона, чудесно !!!
И аз се чудя кой ли грим не би ми отивал ..... та да се наплескам:)

Тоест - не, че всичко ми отива, хахаххаа.... ама не се сещам.

А, сетих се! Я да си направим "бабешки грим" -  някакво разпрашено, напластено и сбръчкано синьо или зелено и едно червено червилце, ама някак си да е просмукано в бръчици и линийки около устните:) и с по-ярък ружец така - на кръгчета:)

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 23:33 от Ivvangeline

# 724
  • Пловдив
Аз като бях луднала по хайлатерите, питах и в БЗ и в Леро и
в Прити Шоп и всички "консултантки" ме гледаха странно,
все едно ги питах нещо по китайски.../една по-отворена ме попита дали всъщност търся бели блестящи сенки/.
Това за тях явно не съществува.
И ме гледаха с насмешка, сякаш нищо не разбирам.
За скинфиниш пък даже няма и да помисля да ги питам за консултация.
Руж и пудра - това е , което го има на пазара и, за което можеш
да питаш....Но какви отговори ще получиш....

# 725
  • София
С мен навсякъде са били надменни при първите ми посещения в магазините, но в последствие ме запомнят и като виждат, че не само зяпам, но и купувам все пак, изведнъж станаха изключително мили навсякъде  Laughing

Единственият магазин, в който наистина ме зашеметиха с любезно отношение още от първото влизане, беше бутик Престиж. А тогава бях наистина потресаваща картинка. Клошарите ряпа да ядат  Laughing Бях излязла по домашни дрехи до пощата - без грим, рошава, набързо навлякла една развлечена пухенка и нагризани от котката апрески (това с нагризването го видях чак като се прибрах  Laughing ) Обаче като минах покрай витрината ме хвана миг на умопомрачение, влязох и се залепих на щанда на Шанел. Момичетата си счупиха краката да ми угаждат. Носиха, показваха, суочваха, обясниха ми за всички промоции, даже останаха след работно време да ме изчакат усмихнато да се натуткам с избора, а аз наистина много се мотах. Сигурно половин час избирах едно червило.

# 726

Моля заповядайте в новата тема

Може да гласувате в анкетата за ново предизвикателство. Утре е последния срок за настоящото - Лилав грим.

Общи условия

Активация на акаунт