Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 953
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Мерсии Hug Много хубаво седи, особено на цветът на очите ти Heart Eyes жесток контраст

# 466
Веси, не я виждам, а Епона е просто страхотна! Heart Eyes Тези дни ще направя точно този грим със синия Шанел и Карбон обаче.

# 467
  • в 1001-та нощ
Еййй, днес не съм влизала цял ден и за вечерта награда и радост за окото - прелест, прелест  Heart Eyes

Сенките на Лореал - аз не ги харесах - събрах всички цветове без кафявото и така и не им посегнах с мерак  Mr. Green

Фокси, толкова дъхоспиращо, че е опасно за живота  Heart Eyes

Веси, все я все пак тази тройка  Blush и аз ги загледах, ама реших да не се задълбочавам, поне на този етап  Blush обаче - ще размисля, вероятно  Heart Eyes

Епона   Hug вторият повече ме докосна, но и двата са чудни  Heart Eyes

Клипчето с Ателие - не смея да го отворя  Laughing налис е сещате защо  Joy hahaha ама си го оставих за десерт  bowuu

Днес най-най-най-накрая се престраших да пробвам четворката на YSL от пролетната колекция 2013 - YSL Y Facettes Pure Chromatics

Знаете, че моите снимки са доста безцветни, но все пак - колкото - толкова  Blush а и нямаше време  да избирам червило, че закъснях много и изплясках едно "никакво" ....колкото да не е без хич  Mr. Green

# 468
Ей сега видях, че съм пропуснала да сложа снимката на палитрата с черното. Ето я:

Както писах, горе в дясно.

Жаки, забравих и да спомена, че не бях сложила база, а и бях на тренировка, което принципно се отразява негативно на повечето гримове, особено в това време. Та с база и при нормални условия може и да не се губят 80-90 % от блещулките, както ми се случи онзи деп с този грим.

Момичета, мерси на всички за милите думи!

Веси, на тази палитра на Шисейдо консистенцията на сенките същата ли е като на коктейлната палитра? Харесва ми грима ти, струва ми се, че има нещо малко по-различно от обикновено?

Алена, много е хубава палитрата, имам я и аз. Ама на ме ми се получават коренно различни гримове с нея! Твоят много ми харесва, нежен и женствен.

# 469
Алена - екстра!
А по отношение на предизвикателството - още не е излъчен победител с гласуването, нали?Simple Smile

# 470
  • в 1001-та нощ
Мерси Момичета  Blush

Епона - това е със суха четка  Blush

А коя е палитрата на снимката  Rolling Eyes познато изглежда, но не включвам  Blush

За анкетата - май няма и сложен срок  newsm78 Rolling Eyes

# 471
Pretty rebel на Too Faced, Алена.  Peace А за тази на YSL и със суха, и с мокра са ми коренно различин от твоите. Явно си е до ръка.  Wink  Blush

Леле, аз пък бях останала с впечатлението, че победител е лилавият грим (а хем бях гласувала за този с пръстите), даже одеве пратих и снимката на Мис Нели, че нали уж до 15-ти. Хахаха...  ooooh!

# 472
На мен днес ми казаха, че лореалските сенки били излезли от пазара и надали някъде ще намеря, ако изобщо има останала някоя бройка...И това в най-голямата им верига козметични магазини! Егати ужаса, егати държавата. За първи път ме е яд, че не живея в България. Crossing Arms

Искам да питам също така дали знаете на кого принадлежи магазинът МАК за България?  Twisted Evil

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 00:28 от mamaLina

# 473
МАС го държат хората, които представляват и Estee Lauder за България. Управител е Румяна Папани

# 474
О, анкетата не е приключила ли, не знам защо така...

Да кажем че Лилав Грим спечели.  Mr. Green Епона ми прати много хубаво участие, да видим дали някой друг ще се вдъхнови от цвета.

# 475
  • в 1001-та нощ
Добре, Лилав да е  Peace  bowuu Няма планове за другата седмица, така, че ще гледам иа з да се включа  Blush

mamaLina  newsm78 тук ми се струва, че навсякъде се предлагат  Peace не изглежда - като да свършат скоро  Blush а може да пуснат и по-хубави  Peace

# 476
От към лилави цветове съм много зле, но ще се опитам да направя нещо. Не съм участвала от ужасно много време, а темата ми е интересна Simple Smile

# 477
Цитат
mamaLina  newsm78 тук ми се струва, че навсякъде се предлагат  Peace не изглежда - като да свършат скоро  Blush а може да пуснат и по-хубави  Peace

Ок, успокоих се, че все в някое магазинче ще останат до лятото.  Mr. Green Иначе се шегувах, защото ти така недоволно се изказа за сенките.   bouquet

# 478
  • в 1001-та нощ
Ако знаеш кои искаш - не е проблем да се вземат  Peace Тестерите са много гадни - защото са сухи и - нищо не може да се разбере от тях, аз трябва да видя кои ми останаха неразменени и да ги добавя в размените - видяло се е, че няма да ги ползвам  Mr. Green

..., Алена.  Peace А за тази на YSL и със суха, и с мокра са ми коренно различин от твоите. Явно си е до ръка.  Wink  Blush

....

Аз се улисах и забравих да питам ти как ги нанасяш и дали нямаш някоя снимка?  Rolling Eyes

Доста по-мазни ми се сториха на тестера в Сефора, затова до сега все ги забутвах, но днес се исаправихме лице в лице и се изненадах, че са някак леки и ефирни, с брокатчета, но без натрапване  Blush

Утре ще намина през Блик да видя Коледната колекция на Колистар - някой дали вече го направи, май не съм пропуснала такъв коментар, но напоследък съ малко разсеяна и нередовна  Blush

# 479
Предимно заради синия цвят - Make-Up Atelier Paris: Make Up Tutorial - Blue

Тук гримьора работи със Waterproof Gel Colour Base
Ето така изглежда

Само че е в синьо естествено, този продукт гримьорите на ателие много често използват особено за подиумен грим.
За съжаление няма много суотчове в нета
ето тук някоя щастливка ги има в различни цветове
http://www.myraparis.com/2012/01/make-up-ateleier-paris-professional.html

Тук гримьора работи със същия продукт, но го слага като основа
http://www.youtube.com/watch?v=3V_v6xeQccE

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 09:37 от г-жа Стихийно бедствие

Общи условия

Активация на акаунт