Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 51 937
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
От мен днес нещо наистина много лесно, бързо и наполовина с пръсти Simple Smile
Този грим не беше предвиден за снимки, но дори и бърз се получи добре, затова го поствам.
Сетих се, че имах една сянка на Essence (зелената) и понеже заговорихте за петролени нюанси реших да я използвам  Simple Smile

Скрит текст:

# 601
Фокси, кога ще пуснеш някой фото или видео урок? Последното гримче е прелест, а аз съм ти фенка така или иначе  Hug А това за бързо и лесно не го вярвам, че при мен не се получава нито бързо, нито лесно, а крайния резултат доста бяга от замисъла  Mr. Green

# 602
Фокси, кога ще пуснеш някой фото или видео урок? Последното гримче е прелест, а аз съм ти фенка така или иначе  Hug А това за бързо и лесно не го вярвам, че при мен не се получава нито бързо, нито лесно, а крайния резултат доста бяга от замисъла  Mr. Green

Наистина е много бърз и лесен грим. Така се гримирам обикновено когато нямам време, а искам гримът ми да е "богат". Зеленото е изцяло с пръсти нанесено. После само бленднах с четка, върху която имаше остатъци от UD Naked Basics.

А за видео-уроците - ами... срам ме е малко. Тотално блокирам пред камерата, а иначе имам желание. Виж, за фото-уроци просто бях забравила Simple Smile Но конретно за този грим може да се пробвам в близките дни да пусна нещо.

# 603
  • Австрия
Голяма благодарност за Check Please и г-жа Стихийна   bouquet От тях преди няколко страници бе идеята за Т22 на Makeupatelier, с чиято поръчка се сдобих преди малко.. точно каквито си желаех и търсех от месец - от тройка до петичка, натурални на цвят, матови сенки за ежедневен грим. Въобще нямаше да ми хрумне за Ателие  Blush Все попадам на смесени с перлени, които не само че имам достатъчно, но които и избягвам вече да използвам заради фините бръчици по клепачите.. Е, много съм доволна в момента, още веднъж: Благодаря!  Hug

Foxita, както винаги: удоволствие за окото! Комплимент за твоето (естествената му красота),  за сръчността на ръцете ти и за добрия вкус и грим!

# 604
Хм, точно до нас има един магазин за проф. козметика за коса, в него има добре заредени и Гош, Севънтийн .... освен да погледна    bouquet Благодаря  Heart Eyes (да ми подскаже къде да търся - някой зад океана  Joy hahaha )

Аленка, радиант има в едно магазинче на пазара на красно село- този, новият магазин със севънтойн, до него иам и стелаж на радиант. Ако не знаеш за кой магазин говоря, ще ти пиша !

# 605
Правите ли лилави гримове? Срока е до Сряда.

# 606
Две гримчета от последните дни  Grinning

# 607
  • в 1001-та нощ
Хм, точно до нас има един магазин за проф. козметика за коса, в него има добре заредени и Гош, Севънтийн .... освен да погледна    bouquet Благодаря  Heart Eyes (да ми подскаже къде да търся - някой зад океана  Joy hahaha )

Аленка, радиант има в едно магазинче на пазара на красно село- този, новият магазин със севънтойн, до него иам и стелаж на радиант. Ако не знаеш за кой магазин говоря, ще ти пиша !

Ще те помоля да ми го обясниш, защото макар да ми е близо - не ходя на този пазар и никак не съм в час - къде какво има  Blush

За матово червило на ГР - да дам отзив, че е мноооого трайно, изумително трайно  Peace

Фокси  Heart Eyes прелестно, вярвам ти, че е лесно и бързо - малко сенки на подвижния клепач и хайде, но за жалост - при мен няма да е много красиво само така, макар, че съм го правила  Hug

DimS.  Hug честита радост  Blush да споделиш след ползване  Heart Eyes

# 608
  • София
От мен днес нещо наистина много лесно, бързо и наполовина с пръсти Simple Smile
Този грим не беше предвиден за снимки, но дори и бърз се получи добре, затова го поствам.
Сетих се, че имах една сянка на Essence (зелената) и понеже заговорихте за петролени нюанси реших да я използвам  Simple Smile

Скрит текст:

foxita, само четяща съм в тази тема засега, но нямаше как да спестя коментара си: поздравления за елегантния вид, финото изпълнение и виртуозното майсторство! Истинска наслада за окото! Hug

# 609
Аз нещо съм на вълна очна линия, но ми трябват много тренировки още. По-малко от десетина пъти съм пробвала такава.  Blush

# 610
Но се е получило върха!  Heart Eyes

# 611
Да, Епона, с това прекрасно око бих ходила само така - фантастично е!

На Фокси шедьоврите няма и да ги коментирам - просто ме оставят без думи!

# 612
И двата грима страхотни! Heart Eyes
Hope, днес те видях в Бенетон. Отдалеч ти видях червилото Радиантско и бях сигурна, че си ти без да съм видяла повече. Аз също бях с моето, но то е светло прасковено.
В Морията на Витошка има само от два цвята от гореспоменатите червила. Laughing Whistling

# 613
Hope, днес те видях в Бенетон. Отдалеч ти видях червилото Радиантско и бях сигурна, че си ти без да съм видяла повече. Аз също бях с моето, но то е светло прасковено.
В Морията на Витошка има само от два цвята от гореспоменатите червила. Laughing Whistling
Хахахахах, да аз съм била Simple Smile В Бенетон изпадам в умопомрачение и грабя като невидяла, не знам защо ми действа така този магазин  Crazy Трябваше да се обадиш!   bouquet

# 614
Хахахахах, да аз съм била Simple Smile Трябваше да се обадиш!   bouquet
Ами ти ме погледна директно, мерехме с мъжа ми пухенки на детето и после бързо излезе навън. Помислих че си гониш детенцето и после като излязох след малко вече те нямаше. Hug

Общи условия

Активация на акаунт