Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 48

• 50 935
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Давам, но довечера  Mr. Green Няма как да ги снимам гримовете през деня (за жалост  Tired)

# 661
Аааа, добре, успокоих се

# 662
Ето един мой арт-грим "Ледена кралица":

Още:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 20:26 от Ivvangeline

# 663
Ето го и днешния ми лилав грим:

На живо е много по-хубав  Crazy Whistling

# 664
  • в 1001-та нощ
И на снимките е добре  Peace

Иве, много страховито  Shocked да не и попада човек в лапите на тази кралица  Mr. Green

# 665
Аленка, нали?Simple Smile)

Веси - мнооого хубаво!

# 666
Нови предложения за теми за предизвикателство?

# 667
  • в 1001-та нощ
1. Цветовете, които не ми отиват - мисля, че би било забавно - човек си втълпява, че даден цвят не му пасва, а не винаги е така  Peace
2. Съблазън / изкушение - който както го разбира, ако желае да бъде изкусителен  Blush

# 668
1.  Ретро-грим (може и да е имало такова предложение някога)
2. "Метален" грим
3. "Геометричен" грим
4.  Грим "1001 нощ"

# 669
Идеята за Цвят, който не ми отива е много интересна  Grinning Макар, че аз трудно ще измисля такъв  Whistling Crazy

# 670
Здравейте момичета минавам набързо с днешния грим Wink

Много красив грим. Би ли споделила твоята техника за поставяне на очна линия? Искам точно такава да мога Simple Smile
Каква е подходящата четка за кремообразен руж?

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 11:03 от Sladkishi

# 671
Sladkishi техниката която ползвам е точно като от снимката,която е от нета  Peace

# 672
Знаете ли къде мога да намеря черен молив за очи на Gosh,онзи ден проверих в БЗ,но нямаха,незнам каде да го търся?
Скрит текст:
Между другото съм супер разочарована от консултантките в БЗ,не ми обърнаха никакво внимание и отговаряха насила с по една дума,за първи път бях в този магазин,и преди да дам толкова пари за някои продукти бих искала да пробвам и да ми кажат повече за тях,а не да ми се мръщят,отвратително отношение към клиента,маи повече няма да влизам там,следващият път ще отида в Дъглас,дано там са по учтиви Crossing Arms

# 673
  • Бургас
flame_69 , а аз ще помоля за продуктите,които си ползвала  Praynig
Много красив грим и очи  Heart Eyes
Ел-Ем и Фокси са си на обичайното ниво-неотразими  Heart Eyes

# 674
  • в 1001-та нощ
Идеята за Цвят, който не ми отива е много интересна  Grinning Макар, че аз трудно ще измисля такъв  Whistling Crazy

Нали  Mr. Green ама аз знам - за себе си тъмно синьо и тъмно жълто  Mr. Green може и някакво тютюнево - ще намеря такова  Heart Eyes

Знаете ли къде мога да намеря черен молив за очи на Gosh,онзи ден проверих в БЗ,но нямаха,незнам каде да го търся?
Скрит текст:
Между другото съм супер разочарована от консултантките в БЗ,не ми обърнаха никакво внимание и отговаряха насила с по една дума,за първи път бях в този магазин,и преди да дам толкова пари за някои продукти бих искала да пробвам и да ми кажат повече за тях,а не да ми се мръщят,отвратително отношение към клиента,маи повече няма да влизам там,следващият път ще отида в Дъглас,дано там са по учтиви Crossing Arms

ама ти направо си ги обидила - да търсиш там - тази "долнопробна" марка  Joy hahaha В Мория трябва да има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт