Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 464
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Честита Нова година, мили момичета!Най-искрени пожелания за много,много здраве и късмет! Никога не спирайте да вярвате в доброто и да се надявате ,че настъпващата година ще ни донесе само хубави неща. На цялата компания от лъчезарни,изпълнени с добронамереност момичета, казвам НАЗДРАВЕ!Прегръщам ви и ви целувам.

# 136

">#t=28[/video]

Честита Нова година!Бъдете живи и здрави!Наздраве!

# 137

Честитаааааааа! Simple Smile
Миле!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 138
  • Пловдив

Момичета - 1 януари. Няма ли кой да почерпи? От мен - колаж.
Скрит текст:
Днес е денят на св. Василий Велики. Честито на имениците.

# 139

Черпя! Имам си двама Веселиновци - да са живи и здрави! Simple Smile))

Задължително с "Линд"! Simple Smile

# 140
Велияна, обичам Дунавско хоро, но защо си мисля, че в момента танцуваш валс?  Simple Smile

# 141
 Валя,редувам ги,мила!Все пак е празник! Joy Joy

# 142
Черпя! Имам си двама Веселиновци - да са живи и здрави! Simple Smile))

Понеже ти черпиш - подаръкът за теб!

# 143

Благодаря, Мартичка! Simple Smile Приемам с радост.  Hug То още от Игнажден като се започна, всеки ден подаръци получаваме, но всеки от тях е ценен! Simple Smile)

# 144
Марица,да са ти живи и здрави двамата Веселиновци и много да те веселят!Наздраве!

# 145

Благодаря, Веляна! Наздраве! Да сме живи и здрави, да се радваме на близките и любими хора!

# 146

Керим се озърта,сигурно търси Маришка ,да я поздрави за именниците.Аз използвам и се присъединявам,да им пожелая много здраве.

# 147

Не спира да действа момъкът. Браво! Simple Smile
Благодаря, Миле!  Hug Hug Hug Живи и здрави да сме всички! И Енгинчо - за да ни радва и през Новата година.

# 148

Харесват ми двамата,освен че са красиви,не се налага Енгин-Текин да се прегъва на две,тя като че ли леко се е надигнала на пръсти.

# 149
Честита Нова година, момичета! Пожелавам ви успешна, пълна с вълнуващи преживявания година, здраве, благополучие и късмет! Наздраве! cheers
Честито и на именниците, да са живи и здрави за радост на близки и приятели! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт