Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 430
  • 729
  •   1
Отговори
# 540

Нов клип на Вета. Да му се порадваме.  Heart Eyes

# 541

Сънувайте нещо красиво.

# 542
  • Пловдив

Спрягат още една актриса - Йозге Йозпиринджчи за "Мръсни пари, любов". Това е годеницата на Енгин Алтан - май вече бивша.
................
Марица - страхотно клипче, музиката направо те кара да заиграеш....вместо да се подготвяме да сънуваме.

# 543

Това ли е спряганата актриса, Марианка? Йозге Йозпиринджчи
Тъкмо се блещех във ФБ коя е в опит да се преборя с червейчетата. Simple Smile) Благодаря!

# 544
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Боже, днес голям купон съм изпуснала.  smile3521 Ама така е като не се спирам.  Embarassed Embarassed Mr. Green

Вие продължавайте със забавлението, аз отвреме навреме като мога хвърям един поглед в темата.  Hug Hug Hug

# 545
  • Пловдив

Ето още колажи с Йозге.

# 546
Красота...

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 00:57 от AureliaFelix

# 547
  • Пловдив

"Започнаха да пристигат първите снимки на "Черни пари, любов". Работата е ускорена."

.........................

"Първият рекламен трейлър на сериала "Кара пара, любов", ще бъде пуснат този месец."
.....................

"И ще бъде един от най-специалните проекти на този сезон. Аз съм един много специален герой в тази история. Чакането си заслужава."

# 548

Ако актрисата е бивша на ЕАД, то... ще е интересно какви ще са им отношенията с ЕА в дизито...  newsm78

Дали пък Булута няма да има възможност за реванш с доХтора? Wink))   Joy Joy Joy

оооооооопс   Embarassed  Но искрено се забавлявам с ирониите на съдбата, когато ги срещна. Simple Smile))

Марианка,    bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  за това, че си винаги в крак с новините Simple Smile

# 549
  • Пловдив

"Оскарите догодина отиват за новия сериал "'Kara Para Aşk'".
..................
Как добре звучи....

# 550
Simple Smile))))))))

Цитат

Марианка... защо ли ми се струва, че не само феновете са ентусиазирани от новите проекти на Енгин?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде и една хитра усмивка за илюстрация на мисълта. Wink

# 551

Аз по това време пиша писма.
Мариана,ти пак си в крак с времето.Дано новината да е истинска.

# 552

"Започнаха да пристигат първите снимки на "Черни пари, любов". Работата е ускорена."

.........................

"Първият рекламен трейлър на сериала "Кара пара, любов", ще бъде пуснат този месец."
.....................

"И ще бъде един от най-специалните проекти на този сезон. Аз съм един много специален герой в тази история. Чакането си заслужава."

Hug Мариянче, златна си!!!
   bouquet Благодаря, джанъм!
 newsm51

# 553

Керим... погледът ми се струва за подходящ и за инспектор Йомер. Wink))

# 554

Прекрасен,оставям ви в плен на тези ръце и ви пожелавам лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт