Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Обърках се вече  - нали допреди седмица се повтаряше като мантра, че ей на, промоционалният фрагман ще ни изненада на сакралната дата - 31 декември... Да не би, да се е преместило началото на Новата година?

При нас за 31 декември не се е очаквал промоционален трейлър. За едно друго дизи - в друга тема  - и си го получиха. Нашето ще си го чакаме този месец.
........................
Всички актьори ще видим живот и здраве. Оценките ще си даваме после.

ангела 33 въобще не се е объркала а е подведена, както повечето в темата от mariana51 , която редовно пуска с гръм и трясък партенки. От целият флуд все излиза нещо вярно, което е повод за нескончяеми китки и сърчица.  Grinning

# 586
Аурелия, тази снимка има за задача да ни убеди, че Берен вече се е научила как да показва страст при целувките ли?  newsm78 Не ми изглежда много убедителна... въпреки включването на езика.

Тази интимна близост, макар и все още нереализирана към момента на кадъра, е в пъти по-вълнуваща. Поне за мен. Simple Smile

Любов, не се стряскай толкова лесно, мила. Simple Smile Hug

Скрит текст:

Joy Joy Joy

Има и по-шокиращи снимки. Simple Smile))

Скрит текст:
това, например, излиза на търсачката на гугъл при изписване на ключови думи Beren Saat sarhoş

и снимката не е само една, както и случаят не е един...  ooooh!

Но ми се струва, че е губене на време да се обсъжда Берен извън участието и в КВФ... както и да се обсъжда КТ, който пък няма никакво отношение към филмите с участието на Енгин... Rolling Eyes

# 587
ангела 33 въобще не се е объркала а е подведена
  Joy  наистина ли...

# 588
Скрит текст:

Маричке, това да не е снимката  от награждаването й за мъж на годината?
Вчерашният виц е направо шедьовър ...

Е, това вече е друго...
Но нещо ми е тревожно. Какво ще прави Енгин Акюрек с тези „ второразрЕдни”, /второкачествени, второкласни, излишно е да продължавам със синонимиката/ „пишман актьори”, играли досега дърво, пейка или пък втори храст отляво надясно? За пореден път ще се наложи да изнася на гърба си цялата серия! Горкото момче… Пак ще трябва да дава уроци по актьорско майсторство… Добре че интересът ми към комшийските шедьоври започва и свършва с неговите  герои…

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 12:52 от loveofmine

# 589
  • Пловдив
Обърках се вече  - нали допреди седмица се повтаряше като мантра, че ей на, промоционалният фрагман ще ни изненада на сакралната дата - 31 декември... Да не би, да се е преместило началото на Новата година?

При нас за 31 декември не се е очаквал промоционален трейлър. За едно друго дизи - в друга тема  - и си го получиха. Нашето ще си го чакаме този месец.
........................
Всички актьори ще видим живот и здраве. Оценките ще си даваме после.

ангела 33 въобще не се е объркала а е подведена, както повечето в темата от mariana51 , която редовно пуска с гръм и трясък партенки. От целият флуд все излиза нещо вярно, което е повод за нескончяеми китки и сърчица.  Grinning

Подведена е. Дай линк за моя партенка за промо трейлър на дизито за 31.12.2013. Ноооо, аз винаги слагам линкове - новините не са измислени от мен. Ще слагам всичко за Енгин което излезе в нет пространството.

Нов трясък:

"Дните в които ще бъдат излъчвани дизитата на Ay Yapım: Понеделник - Karadayı; Петък - Medcezir; Четвъртък -  Keyt Shura ve Seyit; Сряда -  Kara Para Aşk."
..........................
"Kara Para Aşk" ще се излъчва в сряда вечер от м. Март."

# 590
Любов, аз не разказвам вицове за Берен.  Naughty Просто коментирах видео, в което нямаше коментар от диктор, но беше означено като награди за "Мъж на годината - 2013". Факт е, че в един от кадрите, на сцената сред наградение е Берен със статуетка в ръка. Простата логика води до извода, че е част от наградените. Wink
А инак, сцената с целувката на Текин и Ейлюл ме разтапя... една от любимите ми в трейлъра е.  Heart Eyes

Ей това за мен е пример за наситено откъм емоции актьорско присъствие на екран.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Не закъсняха китките и сърчицата.  Wink Joy
Така. Значи каста не е завършен, снимките не са почнали, няма трейлър обаче има определен ден за излъчване.  Wink Достоверно та дрънка!  Joy От всичкото това:

"Дните в които ще бъдат излъчвани дизитата на Ay Yapım: Понеделник - Karadayı; Петък - Medcezir; Четвъртък -  Keyt Shura ve Seyit; Сряда -  Kara Para Aşk."

единствено вярното е, че Karadayı се излъчва в понеделник, а Medcezir в петък.    bouquet

# 592

Подведена е. Дай линк за моя партенка за промо трейлър на дизито за 31.12.2013. Ноооо, аз винаги слагам линкове - новините не са измислени от мен. Ще слагам всичко за Енгин което излезе в нет пространството.

Нов трясък:

"Дните в които ще бъдат излъчвани дизитата на Ay Yapım: Понеделник - Karadayı; Петък - Medcezir; Четвъртък -  Keyt Shura ve Seyit; Сряда -  Kara Para Aşk."
"Kara Para Aşk" ще се излъчва в сряда вечер от м. Март."

Ти си слагай, Марианка. Нас ни интересува и сме ти благодарни за труда.   bouquet Пък и ако не слагаш новините, слуховете, статиите, ще настъпи затруднение - какво да критикуваме в темата...  Peace А така всички са доволни - критикуващите си имат тема за критики, интересуващите се - новини. Simple Smile  Hug

# 593

Двойката, която предизвика интерес само от двата  няколкосекундни трейлъра.

Дотолкова, че да провокира нови почитатели на Енгин Акюрек и на темата / в частност / да пишат в нея.

И не просто да споделят своето мнение за актьора, ами да четат внимателно пишещите и да си водят записки, за да могат после да ги коментират.

Но прекалените коментари, колкото и забава, и настроение да носят за пишещите ги, имат и своята "тъмна" страна, която в един момент ще напомни за себе си.

Това последното съвсем добронамерено го пиша.

Скрит текст:

Мариянка за всички новини, слухчета, подсказки и снимки които споделяш !

Марица,  пак не съм разбрала. Видях снимката и съм  направо  Но ...  аз пък какви снимки и видеа  имам, като  на всичкото отгоре са с коментар...   

# 594

Hug  Здравейте, мили МОМИЧЕТА!  Hug
newsm68 Докато се наканя да "скоча от балкона" и да ви поздравя, вие сте се събрали и се забавлявате. newsm44
 "Радва" ме факта, че през новата година сте станали "по-позитивни и по-добри".

Скрит текст:

[/b][/color]

# 595
Много ти благодаря!  bouquet Hug

# 596

Насладете се...

# 597
  • Пловдив

Има и трета категория, която и да има и да няма ще залее темата със снимки, колажи и претоплени коментари на едно и също. Така се изкара цяла една година без сериал на Енгин Акюрек в темата за Енгин Акюрек в дискусионния форум за романтичните сериали.   tooth tooth tooth

Много съм поласкана. А темата се поддържа от феновете и си оценила всеки труд с който доказваме любовта си кам творчеството и таланта на нашия любим актьор Енгин Акюрек.

# 598
Много ти благодаря!  bouquet Hug

Кой говореше за спамо-чат?  newsm78

Още един от любимите ми моменти с Булут. Не една година го гледам и, дай, Боже, още дълги години да продължа да му се радвам. Simple Smile Новият филм и сериалът си заслужават чакането. А присъствието ми в темата ме обогати с много нови познания за турските сериали, актьори, културата на страната. Имахме възможност да огледаме филмите на Енгин подробно, да си ги преговорим, преосмислим... дори да добавим превод на един от тях. За мен годината беше пълноценна откъм преживявания и общуване в темата. Simple Smile   bouquet Heart Eyes
Благодаря ви, момичета!

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 13:51 от marytza

# 599

Hug  Здравейте, мили МОМИЧЕТА!  Hug
newsm68 Докато се наканя да "скоча от балкона" и да ви поздравя, вие сте се събрали и се забавлявате. newsm44
 "Радва" ме факта, че през новата година сте станали "по-позитивни и по-добри".

Скрит текст:

[/b][/color]

newsm51
Здравей, Тануша! Страхотни гифове!

Общи условия

Активация на акаунт