Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 397
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Кой говореше за спамо-чат?  newsm78

newsm51
Здравей, Тануша! Страхотни гифове!

tooth tooth tooth

# 601

Я да си сложа слънчицето,да разведря обстановката,че от толкова "плюене" при срещите ми с "интелекта " на някои  момичета ,започнах да се страхувам за здравето си,при този грип дето върлува.
Иначе ние сме търпеливи и само да сме живи и здрави ще дочакаме и достоверната информация за новия сериал,за творческия колектив и всичко,което касае Енгин.Щом Мариана е на линия няма страшно.Те с Марица като фокусници улавят новини и снимки във въздуха,но и Аурелия не се дава.

# 602

Hug  Здравейте, мили МОМИЧЕТА!  Hug
newsm68 Докато се наканя да "скоча от балкона" и да ви поздравя, вие сте се събрали и се забавлявате. newsm44
 "Радва" ме факта, че през новата година сте станали "по-позитивни и по-добри".

Скрит текст:

[/b][/color]

newsm51
Здравей, Тануша! Страхотни гифове!

И много симпатични спойлери, бих добавила. Simple Smile))
Да, Тануша - всеки от тези филми си заслужава гледането и обсъждането.
Любов, вярвам, че си се насладила и на подбора на цветята. Simple Smile

# 603
...че от толкова "плюене" при срещите ми с "интелекта " на някои  момичета ,започнах да се страхувам за здравето си,при този грип дето върлува.
...

Уважаема госпожо, време е да разберете, че това е форум, че и дискусионен. Няма плюене. Има мнения. Сладки приказки с дружки си правете на друго място.  Peace И там може да си се греете на слънчицето Енгин Акюрек съвсем необезпокоявана.  Peace

# 604
Сигурно ще подразни естетическото възприятие на някои от списващите, но в този колаж съм се опитала да изразя мнението си, че Енгин Акюрек като някакъв бог даде самостоятелен живот на своя герой - Мустафа Булут. "Нека бъде светлина!" И биде светлина...

Миле, бъди рахат. Wink Комуникациите малко куцат и представата за дискусии у пишещите определено не съвпада, но... какво да се прави - демокрация. Всеки има право на глас.  Heart Eyes

# 605

newsm51
Олелеле, Аурелия, пак успя да ме стреснеш! Все ги намираш едни такива...
[/quote]
Kakво Ви стряска в тоя кадър? Много естествено, неподправено и реалистично е предаден момента. И стоят хармонично като двойка.
Имам възражения за другата двойка. Ъгълът на заснемане е такъв, че подчертава големия нос на ЕА и това развалява пейзажа.  И Фара няма хубав профил. Чисто естетски погледнато.

# 606
Сигурно ще подразни естетическото възприятие на някои от списващите, но в този колаж съм се опитала да изразя мнението си, че Енгин Акюрек като някакъв бог даде самостоятелен живот на своя герой - Мустафа Булут. "Нека бъде светлина!" И биде светлина...

Миле, бъди рахат. Wink Комуникациите малко куцат и представата за дискусии у пишещите определено не съвпада, но... какво да се прави - демокрация. Всеки има право на глас.  Heart Eyes
E, какво да се прави, не могат момичетата да не се отбият при нас. Темата за Енгин Акюрек е поле за изява и действа като магнит. Макар че става малко нечестно спрямо техните любимци.  Ей, няма правда на тоя свят!

# 607
  • Пловдив

...че от толкова "плюене" при срещите ми с "интелекта " на някои  момичета ,започнах да се страхувам за здравето си,при този грип дето върлува.
...

Уважаема госпожо, време е да разберете, че това е форум, че и дискусионен. Няма плюене. Има мнения. Сладки приказки с дружки си правете на друго място.  Peace И там може да си се греете на слънчицето Енгин Акюрек съвсем необезпокоявана.  Peace

Не виждам дискусии от вас, а само присмех. Героите на Енгин заслужават коментари, спорове, каквото и да е творчество сътворено според възможностите ни. Не коментирайте съфорумки моля, коментирайте, дискутирайте всичко касаещо Енгин и образите, а така и съпътстващите го такива колеги от проектите касаещи темата.

# 608
в този колаж съм се опитала да изразя мнението си, че Енгин Акюрек като някакъв бог даде самостоятелен живот на своя герой - Мустафа Булут.
Не споменавай напразно името Господне. Защото e свято и не бива да го принизяваме до нашите земни помисли и желания. Една от 10 -те заповеди.

# 609
Тануш,възхищавам се на спойлерите ти - прекрасни са и винаги имат какво да кажат.Аз още в 00.20ч от Новата година разбрах ,че ние не се влияем от нищо. Ние сме достатъчно зрели,за да ни се вменява чуждо мнение и всеки отстоява своето собствено.Колкото за слънчицето ми то ме топли вече две години и всички момичета,с които мислим и възприемаме нещата еднакво.

Ето този изразителен поглед ни обединява и си заслужава търпението.

# 610
Естетиката е въпрос на възприятие. Simple Smile)) Естетичното за едни не е такова за други. Даже има народи, които се преклянят пред гротеската като пред изключително естетично явление (някои индиански племена са издигали в култ уродството, например). Но както и да е. Simple Smile В кадъра от "Интикам" за мен няма никаква емоция - просто техническо упражнение на двама актьори за представяне на страст. Нещо като аеробика за устни. Wink))  Joy Затова пък в кадъра с Фара и Енгин, (според мен, разбира се) операторската и режисьорската работа е перфектна - подчертана е емоцията и на двамата изпълнители, чрез умелото използване на осветление, кадриране, подчертавене на далечните и близките планове. Шедьовър - откъдето и да го погледнеш! Перфектно изпълнено и заснето.

По този случай ще му се насладя отново...

# 611

newsm51
Олелеле, Аурелия, пак успя да ме стреснеш! Все ги намираш едни такива...
Kakво Ви стряска в тоя кадър? Много естествено, неподправено и реалистично е предаден момента. И стоят хармонично като двойка.
Имам възражения за другата двойка. Ъгълът на заснемане е такъв, че подчертава големия нос на ЕА и това развалява пейзажа.  И Фара няма хубав профил. Чисто естетски погледнато.

[/quote]
Защото носът на партньора в тази снимка е малък, нали?
Моля, дайте определение за "хармонично" защото точно в тази сцена хармонията наистина ми убягва...За мен по-скоро клони към гротеската...Ако има конкурс за антивъздействие/което се съмнявам, че са целели авторите/ тази сцена би получила първото място. А че е "реалистична" - не споря, за жалост това е реалността...

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 14:16 от loveofmine

# 612

ЛЮБОВ , МАРИЧКЕ , МИЛЕ ,

, ,!

Скрит текст:
[/b][/color]

# 613
в този колаж съм се опитала да изразя мнението си, че Енгин Акюрек като някакъв бог даде самостоятелен живот на своя герой - Мустафа Булут.
Не споменавай напразно името Господне. Защото e свято и не бива да го принизяваме до нашите земни помисли и желания. Една от 10 -те заповеди.

Това е за някоя друга тема, струва ми се. Simple Smile

И отново не сте ме разбрали. Но не се учудвам. Аз упоменавам "някакъв бог" - термин, отнасящ се до езичеството и многобожието, изразяван на времето си с думата "демон".

Скрит текст:
http://dumite.info/%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD

Значение на думата демон

мн. демони, (два) демона, м. 1. В християнската религия — зъл дух, дявол. 2. В древногръцката митология — божество, което влияе върху живота на хората. 3. Прен. Лош, проклет човек.

Та, както казах, Енгин като някакъв бог вдъхна самостоятелен живот на своя герой. А това означава, че образът е изграден като пълноценна личност, индивид, за който можеш да повярваш, че съществува - точно такъв - многопластов, страстен, вярващ, объркан и разкъсван от противоречия чавек, изправен на кръстопътя на живота, опитващ се да открие вярната посока... Прекрасен образ, който нямаше да видим, ако не беше Енгин Акюрек изпълнител на ролята.

Още един мой прочит на образа, този път с вложено съвременно значение на думата демон. Демонът и Ангелът Мустафа Булут. Изключителен образ, изграден и представен по незабравим начин от Енгин Акюрек.  Heart Eyes Обожавам този актьор.

Р.Р. И още едно малко уточнение...

Скрит текст:
когато споменавам Бога, аз изписвам името му с главна буква, както трябва да е. изписването с малка буква би трябвало да подскаже какво съм имала предвид... подробности, но аз им обръщам внимание. защото при виртуалното общуване, когато мисълта трябва да се изрази само със сиволи, буквени и препинателни знаци, всеки от тях е от значение. поне за мен.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 14:25 от marytza

# 614

Марица - подходящ за афиш. Семпъл, но изразяващ много. И добре би стоял. Както беше писал Керем Дерен - " ... ще се насладим на "лятото" посред студената зима ..."

Направо две слънца, които стоплят само с усмивките си.

Общи условия

Активация на акаунт