Енгин Акюрек в очакване на „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 242

• 31 225
  • 729
  •   1
Отговори
# 660

Още новини от туитър:

"В "Черни пари, любов", всички ще бъдат удивени от красотата на крупните планове, които изпълват екрана. Видях главните актьори, ще играят добре"

Още един колаж с каста... Тук, обаче, изброявам 8 лица. А в обобщението фигурираха 10 имена. Още не мога да се ориентирам и да свържа имената с лицата,  ooooh! освен на четиримата, с които се "познаваме"  - Енгин, Тувана, "майката" и възрастният актьор, от "Съдба".

# 661

Не мога да му се нагледам

# 662

ceren sevecen @cerenimoo0 14 sa
Скрит текст:
He he evet heyecanlanmaya başladık güzel düşünelim güzel olsun #karaparaaşk #enginakyürek pic.twitter.com/y1S5RziZyR
"Хе, хе, започнахме да се вълнуваме. Хубаво е да си красив..."
Чакаме...и ние като всички...

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:52 от loveofmine

# 663
  • Бургас

Момичета  HugЕ,все Керим ,та Керим  LaughingЗатова сега клип с МБ, с любима песен.
Марта ,Маричка  Hugза колажа  ми:D
Елинор  , за спойлера   bouquet

# 664
Обичаме те и те чакаме Енгин бей  bouquet

# 665
Ще бъда по темата, но ще го сложа в спойлер, тъй като не искам да внушавам на никой,
че точно този ще е сюжета. Уточнявам – правя  сравненията с американския филм,

Според  показаното в трейлъра няма  връзка  с 50 срещи. Никаква, едното е комедия, другото е драма.
Тъй като загубата на паметта присъства като тема може да са откраднали някои детайли.
И изобщо,  ако е римейк, трябва да го обявят и да се готви заупокойна молитва за филма.
Филмът  е близко до шведско-гръцкия ,за който споменах. Там героят беше овчар, и тук е нещо подобно.
Историята е романтична, но завършва с раздяла. Ама гръкът беше страхотен.
Случва се някаква драма на острова, това е причината за амнезията. Текин по-скоро умира, спасявайки Ейлюл и по-късно тя сама прави възстановка на събитията. Писа се и за Гост с П.С. Не знам, доколко темата за духовете е близка до традициите в Турция. Америка си има и празник на духовете. Историята може да бъде разбрана от аудиторията, но там.
Но, не изключвам Ейлюл да разбере истината чрез духа на Текин.

# 666

Както винаги, феновете не изоставят и чувството си за хумор в неудовлетворителната ситуация. Simple Smile))
"Строго секретно!" с подзаглавие - Кара пара ашк -  "Кога ще свърши мистерията". Simple Smile

# 667

Тануша и аз като теб си падам по романтичните филми.

Вариантът на Елинор е по-драматичен и по-силен. Енгин ще покаже на макс уменията си и подобен сюжет би го провокирал повече да го приеме, ама ... аз искам щастлив край. Въпреки, че  по всяка вероятност ще имаме отворен финал.

Момичета дайте и други предположения - ще ми е интересно да ви чета.  И след премиерата ще си "направим" парти с повторен "прочит".

Тануша, Хаяско, Дочи - утре ще изгледам клипчета, че сега съм без звук ... Първият който сложи Дочи го гледах ... само картинно. Ама ми хареса ... нали е с Керимчика.

Момичета - засега ви оставям.

# 668
  • Разград

1. Serkan Kuru
2. Tuvana Türkay
3. Emre Kızılırmak
4. Özge Özpirinçci
5. Engin Akyürek
6. Nebahat Çehre
7. Erkan Can
8. İlkin Tüfekçi

# 669

Тануша и аз като теб си падам по романтичните филми.

Вариантът на Елинор е по-драматичен и по-силен.
И кое му е драматичното и силното. Само се е убила от писане. Американска комедия, много смешна, с Дрю Баримор.
Моят сценарии е по-силен.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 22:16 от clio1978

# 670

С БУЛУТ ставам и аз сериозна и ви пожелавам хубава вечер,
 и чакането ви да бъде възнаградено.  Grinning

................................................................................

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 00:52 от Vivi

# 671
Поздравявам сценаристките Joy Joy Joy
http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_engin-akyurek-kasma_shortfilms

# 672
Вместо чаршафи със снимки и постове, има ли някой идея защо образът на Егин е такъв . На островен индианец, както го нарекох, като подчертават този момент. А не на  художник, например. Дори ексцентрик, единак. Това е ключа към развръзката във филма.

# 673
  • Пловдив
Поздравявам сценаристките Joy Joy Joy
http://www.dailymotion.com/video/xu7dxo_engin-akyurek-kasma_shortfilms

Радвам се, че ти е харесало моето клипче. Велик е Булут.

# 674
Марианка,това е един от любимите ми видеоклипове  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт