iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 37 493
  • 719
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тези витамини подходящи ли са за 15 г. момиче?:
http://www.iherb.com/Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-60-Tablets/46680
И също за нея има ли подходящ продукт за акне ( за мазане, почистване или за пиене)? В момента приема коластра и омега 3.

Не- дозите са много високи
Тези са по-подходящи - по 2 на ден
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … ;sr=null&ic=1

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 211
  • Стара Загора
Тези витамини подходящи ли са за 15 г. момиче?:
http://www.iherb.com/Life-Extension-Two-Per-Day-Tablets-60-Tablets/46680
И също за нея има ли подходящ продукт за акне ( за мазане, почистване или за пиене)? В момента приема коластра и омега 3.

Не- дозите са много високи
Тези са по-подходящи - по 2 на ден
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-Children-s-Chew … ;sr=null&ic=1

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919
Благодаря! Посочените от теб съм ги харесала за малкия (на 3 г. и 7 м.), но щом са подходящи и за голямата ще взема и за двамата еднакви.
    код за първа поръчка ZMG769

# 212
  • have faith and be patient ..
Здравейте , някой може ли да ми каже каква е историята с тези витамини : http://www.iherb.com/New-Chapter-Perfect-Prenatal-Multivitamin-192-Tablets/23319  .Пише ,че не се доставят до БГ , а ако сменя адреса на щатски ,излиза съобщение за нещо от сорта  ,че съдържат опасни химикали  Shocked Shocked  С какво да ги заместя ??

# 213
  • София
Здравейте , някой може ли да ми каже каква е историята с тези витамини : http://www.iherb.com/New-Chapter-Perfect-Prenatal-Multivitamin-192-Tablets/23319  .Пише ,че не се доставят до БГ , а ако сменя адреса на щатски ,излиза съобщение за нещо от сорта  ,че съдържат опасни химикали  Shocked Shocked  С какво да ги заместя ??

Пиши на Айхерб - това е нещо ново, може да е и бъг, подобно нещо се е случвало и преди

Разгледай тези: http://www.iherb.com/MegaFood-Baby-Me-Whole-Food-Multivitamin-Mi … 120-Tablets/49153

# 214
На мен също ми отговориха, че ще ми възстановят цялата сума за неполучената поръчка от 13.11.2013 г.  Peace, но да проверя дали продуктите не са забранени за внос в страната, защото вероятно пратката е задържана на митницата. Бях поръчала един крем за лице и душ гел. И преди съм поръчвала кремове и са пристигали без проблем, душ гел не съм купувала.
Виждам, че и други не са получили поръчки от 12 или 13 ноември м.г. и е възможно да са изгубени при транспорта.

# 215
  • pomorie
дайте идея за нещо от рода на Л-карнитин-а,да го пия преди тренировка за по-добро изгаряне на мазнините.....

# 216
  • Бургас
На мен също ми отговориха, че ще ми възстановят цялата сума за неполучената поръчка от 13.11.2013 г.  Peace, но да проверя дали продуктите не са забранени за внос в страната, защото вероятно пратката е задържана на митницата. Бях поръчала един крем за лице и душ гел. И преди съм поръчвала кремове и са пристигали без проблем, душ гел не съм купувала.
Виждам, че и други не са получили поръчки от 12 или 13 ноември м.г. и е възможно да са изгубени при транспорта.

Това ли ти писаха:
What We Believe Happened: We believe that your customs office considers this product to be restricted product or that local custom fees have not been paid. In any case, your customs office is not releasing it for local delivery.

What We Are Going to Do: While our international shipping policy states that iHerb is not liable for packages that are lost when shipping with this shipping method, we will make an exception with your order. Within the next 5 business days, iHerb will refund your order 100% including shipping.

Значи Айхерб не възстановяват пари ако поръчваш с airmail  Thinking
Много странно как безобидни продукти като кремове, душ гел, рибно масло /както беше в моя случай/ ще са забранени за внос. Ама нали трябва да дадат някакво обяснение пишат глупости.

# 217
Е, то си пише в условията, че не носят отговорност за тези пратки.

В Италия, например, било забранено да се внася козметика.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 218
  • София
дайте идея за нещо от рода на Л-карнитин-а,да го пия преди тренировка за по-добро изгаряне на мазнините.....

Това   Peace
- чакам го от 2 месеца и едва сега  сложиха дата кога ще е наличен.
Много съм доволна от него - чисти само мазнините / + определен режим на хранене/
Може да се комбинира с Л-Карнитин, Инозитол, Хром  и т.н.

# 219

Това ли ти писаха:
What We Believe Happened: We believe that your customs office considers this product to be restricted product or that local custom fees have not been paid. In any case, your customs office is not releasing it for local delivery.

What We Are Going to Do: While our international shipping policy states that iHerb is not liable for packages that are lost when shipping with this shipping method, we will make an exception with your order. Within the next 5 business days, iHerb will refund your order 100% including shipping.

Значи Айхерб не възстановяват пари ако поръчваш с airmail  Thinking
Много странно как безобидни продукти като кремове, душ гел, рибно масло /както беше в моя случай/ ще са забранени за внос. Ама нали трябва да дадат някакво обяснение пишат глупости.

Да, в този смисъл беше писмото. Поръчките си ги получавам винаги в пощата, независимо дали се плаща или не ДДС, но там не знаят нищо относно митническите ограничения за внос, та тези дни ще отида до Митническото бюро или поне по телефона ще потърся информация. Така се надявах да си получа продуктите... Не вярвам да са забранени за внос, тук често се коментираха получени кремове, шампоани и т.н.

# 220
  • Бургас

Това ли ти писаха:

Значи Айхерб не възстановяват пари ако поръчваш с airmail  Thinking

Да, в този смисъл беше писмото. Поръчките си ги получавам винаги в пощата, независимо дали се плаща или не ДДС, но там не знаят нищо относно митническите ограничения за внос, та тези дни ще отида до Митническото бюро или поне по телефона ще потърся информация. Така се надявах да си получа продуктите... Не вярвам да са забранени за внос, тук често се коментираха получени кремове, шампоани и т.н.

Аз бях поръчала това масло, което и другите са поръчвали и получавали без проблем, така че нямат оправдание, че продуктът е забранен за внос:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … sr=null&ic=15

# 221
  • pomorie

Това   Peace
- чакам го от 2 месеца и едва сега  сложиха дата кога ще е наличен.
Много съм доволна от него - чисти само мазнините / + определен режим на хранене/
Може да се комбинира с Л-Карнитин, Инозитол, Хром  и т.н.

супер ,значи и аз ще го чакам ,а как го пиеш ,виждам пише всеки ден ,аз тренирам през ден  Hug Hug

# 222
  • София
la_chiquita_linda

Приема се всеки ден - трябва да се спазва точно определена схема на прием, която е съобразена с тренировките и храненията
След като го получиш - ще ти обесня подробно / на ЛС/ Peace

# 223
Днес получих още поръчки - от шести и от  осми декември.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 224
  • have faith and be patient ..
 и аз ! от 06.12 и от 17.12  , а тази от 02.12 я няма  Confused

Общи условия

Активация на акаунт