iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 619
  • 719
  •   1
Отговори
# 615
denis,а маслото от пореч как се приема,има ли някаква схема като това от вечерна иглика ? И кое от двете е добре да се пие при проблеми с щитовидната жлеза (по точно Хашимото) ?  bouquet

# 616

Да вметна само, че голямата опаковка на Acure Organics балсама http://www.iherb.com/Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-S … z-709-76-ml/54402 е вече налична.
Ще си поръчам Simple Smile

Какво му е вълшебството на този балсам? Мислех да си поръчам нещо подобно, а този за първи път го виждам, та ще съм благодарна да споделиш!

# 617
  • видин
Искам да попитам вие подписвате ли се някъде, когато вземате поръчките до 30 лв.
Защото аз никъде не се подписвам. Питах няколко пъти -нужно ли е, но все ми казваха, че няма нужда. Ами тогава как ще се докаже, че дадена поръчка не е пристигнала, не съм я взела аз и т н.
Така се създават предпоставки за злоупотреба от страна на пощенските служители, да ме прощават.

# 618
  • Бургас
Искам да попитам вие подписвате ли се някъде, когато вземате поръчките до 30 лв.
Защото аз никъде не се подписвам. Питах няколко пъти -нужно ли е, но все ми казваха, че няма нужда. Ами тогава как ще се докаже, че дадена поръчка не е пристигнала, не съм я взела аз и т н.
Така се създават предпоставки за злоупотреба от страна на пощенските служители, да ме прощават.

Естествено, че се разписвам. Има си нещо като списък, в който са описани № на пратката, името и адреса на получателя. Като отида ми искат личната карта и срещу името ми и адреса ми записват ЕГН-то и накрая аз се подписвам.

# 619
# 620
  • видин
Е при нас във Видин не е така- цяла година си ми ги дават пратките без да се разписвам. Вярно искат ми личната карта, но това няма да ми помогне примерно ,ако някоя пратка не пристигне.
Може би те си ги описват някъде. Пратките, които нямат тракинг номер , независимо от къде са, се дават без да се полага подпис на лицето, което ги е получило.

# 621
  • София
giga b 

За Маслото от Пореч - 2х1 / 240мг/ след хранене
За проблем с ЩЖ по-подходящо е Маслото от вечерна  иглика / подпомага функция на ендокринната с-ма и синтеза на хормони/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 622

Да, описват се в тетрадка и се подписвам. Лична карта не ми искат, защото ме познават вече.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 623
giga b 

За проблем с ЩЖ по-подходящо е Маслото от вечерна  иглика / подпомага функция на ендокринната с-ма и синтеза на хормони/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Може ли линк?  Praynig   Hug

# 624
# 625
И аз чакам 3 поръчки-от 03/01,06/01 и 17/01,надявах се поне първата да дойде вече,но няма нищо  Cry Досега съм поръчвала само веднъж през ноември и дойде за 20-тина дни.

# 626
  • София
Н О В А  Безплатна мостра
Балсам за подутини, натъртвания или раздразнена кожа

# 627
С Е Д М И Ч Н И Т Е   П Р О М О Ц И И

Намалението е от 20 % и важи до следващата сряда – 20 часа българско време.

Успех! Flowers Sunflower

Безплатните мостри :http://www.iherb.com/Free-Samples

Код за отстъпка при първа поръчка  - NEV517

# 628

Да вметна само, че голямата опаковка на Acure Organics балсама http://www.iherb.com/Acure-Organics-Conditioner-Moroccan-Argan-S … z-709-76-ml/54402 е вече налична.
Ще си поръчам Simple Smile

Какво му е вълшебството на този балсам? Мислех да си поръчам нещо подобно, а този за първи път го виждам, та ще съм благодарна да споделиш!

Добре се отразява на дълга, суха и боядисана коса като моята, но първото, което ме привлече е състава - без парабени и сие. Опаковката на балсама е много изгодна. Косата ми блести и "хрущи", по -жива е и не се заплита. Вярно, че използвам и професионални серии и не мога да гарантирам крайния ефект от какво точно е, но постепенно преминавам към този тип козметика за коса. Препоръчвам за дълга и заплитаща се коса! Simple Smile

Код за отстъпка до $10.00 при първа поръчка от http://www.iherb.com TMJ270

# 629

Аз никога не съм се подписвала за пратки до 30 лв. без ДДС, изпращала съм и близки да ми вземат поръчките и на тях не са им искали документ за самоличност, пълномощно или поне разписката за "малкия пакет"... не знам как си оправят документацията в пощите. Може това да е причината, че ни се губят пратки. Не обвинявам пощенските служители в клона, познават ме, но наистина няма проследимост на пратките.

Та пак да питам някой, ако е ползвал DHL да сподели какъв толкова е проблема, освен по-високата цена за доставка.

Код за отстъпка до $10.00 при първа поръчка от http://www.iherb.com TMJ270

Общи условия

Активация на акаунт