iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 789
  • 719
  •   1
Отговори
# 450
Може ли 15 годишен да приема от този Epicor - http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-500-mg-30-Capsules/7 … ;sr=null&ic=2 ?

# 451
  • София
Ако е над 50кг - по 1 на ден, ако е по-малко кг., ориентирай се по детския препарат, където 1 капс. е 125мг
Directions for use:
Children less than 40 lbs. - One (1) capsule per day.
Children 40-80 lbs. - Two (2) capsules per day.
Children 80-120 lbs. - Three (3) capsules per day.
Children 120+ lbs или над 50кг- Consider switching to adult EpiCor.  - което е 500мг/дн

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 452
Благодаря за отговора!

# 453
Здравейте,
Извинявам се, че направо започвам с въпрос,  който може да е задаван и от друг, но за съжаление не успях да прочета цялата тема, сега въпроса: Какво бихте ми препоръчали за кърмачки, нещо за засилване на имунитета ми ?
Благодаря предварително!

# 454
  • Пловдив
Здравейте,
Извинявам се, че направо започвам с въпрос,  който може да е задаван и от друг, но за съжаление не успях да прочета цялата тема, сега въпроса: Какво бихте ми препоръчали за кърмачки, нещо за засилване на имунитета ми ?
Благодаря предварително!

Коластра? http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-120-Capsules/9621

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 455
  • София
За това какво мислите има ли някой лични впечатления:
http://www.iherb.com/product-reviews/Everyday-Shea-Shea-Butter-S … 475-ml/35028/?p=1
Аз ползвам втора опаковка от този:

http://www.iherb.com/Everyday-Shea-Moisturizing-Body-Lotion-Vani … ;sr=null&ic=2

и съм много доволна.Много добре хидратира и аромата е доста приятен,ненатрапчив Peace

# 456
Момичета, включвам се с малко глупав въпрос, но поръчвам за първи път. Как разбирате kога ви е пристигнала поръчката в пощата? Някаква бележка ли получавате?

Спомням си, че ейвъна преди време сама си го търсих на която дата трябваше, а сега като не знам кога точно ще дойде?

Поръчах си кокосово масло (че се нагледах на цени в БГ), една симпатична, прозрачна чаша за чай, кафе и от мострите - балсам за устни.

# 457
  • Бургас
Момичета, включвам се с малко глупав въпрос, но поръчвам за първи път. Как разбирате kога ви е пристигнала поръчката в пощата? Някаква бележка ли получавате?

Спомням си, че ейвъна преди време сама си го търсих на която дата трябваше, а сега като не знам кога точно ще дойде?

Поръчах си кокосово масло (че се нагледах на цени в БГ), една симпатична, прозрачна чаша за чай, кафе и от мострите - балсам за устни.

Ще получиш известие от пощата. Няма нужда да се разхождаш до пощата, защото пратките идват по различно време - понякога идват за 10-тина дни, друг път се забавят повече.
Ако досега не си получавала известие от пощата - ето така изглежда  Grinning
https://www.google.bg/search?q=%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1 … %252F%3B640%3B414

# 458
   Здравейте,  може ли да направя поръчка ,но адреса за получаване да е различен в друг град от моя адрес.Страхувам се да не ми изискват известие от банката , бях прочела в началото за такъв случай.Благодаря предварително!

# 459
Пристигнаха ми на мен всички поръчки от миналата година.

Сега като тръгвам да поръчвам, ми излиза пак доставка 6 долара. Бъг ли е отново или? Няколко пъти влизах и излизах от акаунта? Thinking

CUG302 - код за 5$ отстъпка при първа поръчка
10$ отстъпка при поръчка над 40$

# 460
   Здравейте,  може ли да направя поръчка ,но адреса за получаване да е различен в друг град от моя адрес.Страхувам се да не ми изискват известие от банката , бях прочела в началото за такъв случай.Благодаря предварително!

Здравей!
Сега и аз направих една такава поръчка! Можеш!

# 461
ina.gg

Сега като тръгвам да поръчвам, ми излиза пак доставка 6 долара. Бъг ли е отново или? Няколко пъти влизах и излизах от акаунта? Thinking[/color]

Отговор: 
4$ долара си е! Вчера пуснах 2 и днес още една поръчка, на 4 долара ми излиза!
  bouquet

# 462

Ще чакам отзиви за чашката, че ме заинтригува. Simple Smile

код при първа поръчка: RLS583

# 463

Здравей!
Сега и аз направих една такава поръчка! Можеш!

Благодаря за бързия отговор!  bouquet

# 464
Момичета, когато поръчка е със статус Waiting for Stock - колко време долу-горе чакат наличност, идеята ми е - има ли вероятност да ми изпратят поръчката без дадения продукт, който не е в наличност? Аз пуснах поръчката именно заради този продукт, не искам да ми я пращат без него...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт