iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 49-та тема

• 36 687
  • 719
  •   1
Отговори
# 570
Получих си вече неочакваната поръчка от 12.декември  Joy

Аз какво ви казвах.  Wink

Ползвала съм го, харесва ми, въобще Giovanni имат страхотни продукти за коса.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 571
Благодаря, следващия път го поръчвам!

# 572
  • Wolwedans
Moмичета, можете ли да ми препоръчате нещо за подобряване на апетита на моя младеж. На 14-15 години е, а тежи 42 кг! Няма апетит каквото и да сготвя, както и да го украся. За целия му живот май нито веднъж не съм го видяла да отваря хладилника. Вече сериозно взех да се притеснявам, че няма да може да порасне на височина и да достигне заложения си генетичен потенциал. Давам му витамини и рибено масло, омега 3, но не помогна нито за апетита, нито за теглото, и грам не е наддал. Купувала съм от БГ пчелно млечице (апитонин), но и от него нямаше ефект. Приемам всякакви предложения!
Самоцитирам се за да си побутна питането... Плийз  Hug  Praynig

# 573
Цитат
Код:
Някой да е получавал поръчки от 07-08 януари?

Аз започнах да пия колагена : http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-7-1-o … ;sr=null&ic=6
Много трудно се разтваря във вода и в сок. Става на бучки и иска бая бъркане, но поне не ми дразни стомаха.
Първо в една-две чаени лъжички вода, а после още половин чашка. На мен ми мирише на изсушени гъби и ми харесва. Аз също проверявам всеки ден за поръчка, пусната на 7.01.
Еona, не ти разбрах обясненията.

# 574
  • София
Цитат
Код:

Аз започнах да пия колагена : http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-7-1-o … ;sr=null&ic=6
Много трудно се разтваря във вода и в сок. Става на бучки и иска бая бъркане, но поне не ми дразни стомаха.
Първо в една-две чаени лъжички вода, а после още половин чашка. На мен ми мирише на изсушени гъби и ми харесва. Аз също проверявам всеки ден за поръчка, пусната на 7.01.

Лесно се разтваря/разбива в шейкър - първо с хладка вода, след това се добавя студена

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 575
  • Бургас
Цитат
Код:

Лесно се разтваря/разбива в шейкър - първо с хладка вода, след това се добавя студена

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Благодаря за съветите   bouquet. Имам малък мини миксер за правене на фрапета. Ще използвам него.

# 576
Моля за помощ.
Никога не съм имала гинекологични проблеми, изключвайки болезнения цикъл - и с двете си деца забременях без проблеми, износих и родих двете си деца нормално, допреди две години:
Наложи се да ми оперират единия яйчник, с лапароскопия трябваше да се махнат големи кисти, които не са от тези, които се пукат. След операцията се оказа, че е премахнат целия яйчник, а от другия са махнати 2-3 "кистички".  След операцията, за пръв път през живота си пих противозачатъчни за кратко, не ми влияеха добре и ги спрях.
Днес за пореден път бях на проф. преглед при гинеколога ми и ... нови 3-4 не малки кисти на оцелелия ми яйчник.
Не мога да си събера мислите в момента, но дано има някой, който да даде съвет какво мога да пия, за да избегна ножа и евентуално да спре образуването на нови кисти в организма ми.
Иначе доктора ми изписа оргаметрил и каза, че се надява да помогне, но не е сигурно.
Моля ви, помагайте.

# 577
  • София
Моля за помощ.
Никога не съм имала гинекологични проблеми, изключвайки болезнения цикъл - и с двете си деца забременях без проблеми, износих и родих двете си деца нормално, допреди две години:
Наложи се да ми оперират единия яйчник, с лапароскопия трябваше да се махнат големи кисти, които не са от тези, които се пукат. След операцията се оказа, че е премахнат целия яйчник, а от другия са махнати 2-3 "кистички".  След операцията, за пръв път през живота си пих противозачатъчни за кратко, не ми влияеха добре и ги спрях.
Днес за пореден път бях на проф. преглед при гинеколога ми и ... нови 3-4 не малки кисти на оцелелия ми яйчник.
Не мога да си събера мислите в момента, но дано има някой, който да даде съвет какво мога да пия, за да избегна ножа и евентуално да спре образуването на нови кисти в организма ми.
Иначе доктора ми изписа оргаметрил и каза, че се надява да помогне, но не е сигурно.
Моля ви, помагайте.

Направи си всички необходими изследвания / за това може да попиташ в темите Хормонални изследвания - в "Искам бебе" и " Проблемно забременяване"/ и посети клиника по репродуктивна медицина. За кистите има причина и тя трябва да се открие и лекува 
Не се притеснявай, не изпадай в паника - лекува се Simple Smile

# 578
  • София
По - назад в темата някой беше споменал, че е поръчал този кристал.
http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25 … ;sr=null&ic=2
Може ли впечатления? А препоръки за дезедорант - стик някой може ли да даде?

# 579
Цитат
Моля за помощ.
Моля ви, помагайте.
не бързай да се оперираш, лекуват се с алтернативна медицина, аз много съжалявам, че се поддадох на паниката и им позволих да ме режат, а после научих за много лекове, успокой се и търси, но основната билка е турта, нямам време за повече информация

# 580
  • Пловдив

Според мен, не е за суха коса Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 581
  • Пловдив
По - назад в темата някой беше споменал, че е поръчал този кристал.
http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25 … ;sr=null&ic=2
Може ли впечатления? А препоръки за дезедорант - стик някой може ли да даде?

За стикчето не знам, но този http://www.iherb.com/Naturally-Fresh-Deodorant-Crystal-Spray-Mis … amp;sr=4&ic=1 е супер! Peace

# 582
  • София
Благодаря за препоръката, ще се възползвам.

# 583
Moмичета, можете ли да ми препоръчате нещо за подобряване на апетита на моя младеж. На 14-15 години е, а тежи 42 кг! Няма апетит каквото и да сготвя, както и да го украся. За целия му живот май нито веднъж не съм го видяла да отваря хладилника. Вече сериозно взех да се притеснявам, че няма да може да порасне на височина и да достигне заложения си генетичен потенциал. Давам му витамини и рибено масло, омега 3, но не помогна нито за апетита, нито за теглото, и грам не е наддал. Купувала съм от БГ пчелно млечице (апитонин), но и от него нямаше ефект. Приемам всякакви предложения!
Самоцитирам се за да си побутна питането... Плийз  Hug  Praynig

http://ru.iherb.com/specials

# 584
  • Бургас

Според мен, не е за суха коса Peace

Точно за суха и увредена коса е:
Enriched with grapefruit, apple and aloe extracts plus vegetable protein to soothe dry or damaged hair, control frizz, add shine.
Luxurious lather soothes dry, chemically processed hair

Общи условия

Активация на акаунт