Йоркширски териер тема 5

• 95 938
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Привет на всички мили дами във форума! Първо да се представя, ние сме горди собственици  на бебе Мики (като Мики Маус ), което вчера навърши 3 месеца.Чета с интерес и попивам знания и опит от вас последните два месеца.Мики го взехме много малък на 40 дни от частно лице (жена която си има мъжко и женско йорки) и съм много доволна от избора ни. Дъщеря ми ни   моли за йорки от три години и накрая се предадохме.За сега всичко се развива супер, но вчера сложихме 3-тата ваксина и в клиниката в която го водим, ни предложиха след 14 дни да направим тест за антитела? Обясниха ,че се прави за да се установи дали е изградил имунитет след ваксините? Чували ли сте за такъв тест?И има ли смисъл , при условие ,че сме правили и 3-те ваксини при тях (не сме го взели вече ваксиниран)? Иначе и пред мен стои въпросът нагръдник или нашийник, тези дни ще купуваме, но не мога да преценя кое е по удобно?

Дано ветеринарят да не ви е хванал за шарани  ooooh! Ние в началото попаднахме на такъв дето се чуди какви изследвания да ни назначи,че и болни ни изкара.Писала съм в темата.Бихме скоро трета ваксина и такова нищо не са ни казвали.

# 586
Такъв тест се прави, и се прави само ако кученцето е "внос", от зоомагазин или взето от частно лице, на което нямате вяра дали е сложило ваксините. Иначе няма смисъл да бодете кутрето. Но пък някои и за собствено успокоение го правят.

п.п. забравих да кажа, че Холи си яде нормално новата храна, стачката мина  Laughing, явно проблемът е бил във вида на храната.

# 587
  • София

Днес успях да я щракна преди да е мръднала  Mr. Green

# 588
Благодаря за споделените мнения, аз също мисля като вас.
Иначе Мики е голям щурак, много е див...по цял ден тича напред назад, но основният проблем е в това че лапа всичко, което му е пред очите.Сутринта беше повлякъл една Барби, снощи бутилка бира...За сега проблемите в отглеждането са идентични със споделените във форума....което според мен означава,че всичко е ОК.Имаме напредък с хигиенните навици, храни се добре (с роял канин), смесвам му стартер с джуниър 2:1. При първото ни общо пътуване повръща доста, нещо за което аз не бях подготвена, но на връщане го оставих гладен преди да тръгнем и всичко беше ОК.
Другото, което не очаквах е ранното събуждане на всички вкъщи , като камбанка е 5 и 30 почва да мрънка (той спи сам в хола) и започва да скимти докато някой не стане (обикновенно аз). Определено не е гладен, не мога да преценя точно какъв е проблема, но от както го имаме станахме много ранобудни Simple Smile

# 589
Ех, Змия, много чаровна адашка си имаме  Heart Eyes. Новата прическа ви отива много!

Който има нови снимки да показва, обожавам да гледам йоркита  Hug.

Ето една наша от вчера, единствената сполучлива :

Pchelichkata Maya, ако си сигурна че не  е гладен се опитай някоя сутрин да не му обръщате внимание. Той е свикнал, че по този начин "те вика"  Grinning и ти се отзоваваш.

# 590
Ех, Змия, много чаровна адашка си имаме  Heart Eyes. Новата прическа ви отива много!

Който има нови снимки да показва, обожавам да гледам йоркита  Hug.

Ето една наша от вчера, единствената сполучлива :

Pchelichkata Maya, ако си сигурна че не  е гладен се опитай някоя сутрин да не му обръщате внимание. Той е свикнал, че по този начин "те вика"  Grinning и ти се отзоваваш.

Zori,ама много сте хубави!Кога ли ще имаме и ние такава коса за фандифлюшка?Колко сте големи?Ние имаме час за постригване,ама какво ще постригвами не знам..Ушета ще оформим,лапи и нокти сигурно..Ще сложа и аз снимка да ни видите колко сме пораснали.На Змия не виждам снимка ,не зная защо

# 591
emarog , мерси много  Hug. На 4,5 месеца е , долу в подписа ми имам лентичка с възрастта и  Grinning. Ако не виждаш подписите на потребителите, можеш да го оправиш това от Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> и махаш тикчето на Не показвай подписите на другите потребители    bouquet.
И вие съвсем скоро ще връзвате кукуригу. След подстрижката непременно снимка  Simple Smile.

# 592
emarog , мерси много  Hug. На 4,5 месеца е , долу в подписа ми имам лентичка с възрастта и  Grinning. Ако не виждаш подписите на потребителите, можеш да го оправиш това от Профил -> Настройки Изглед и Подредба -> и махаш тикчето на Не показвай подписите на другите потребители    bouquet.
И вие съвсем скоро ще връзвате кукуригу. След подстрижката непременно снимка  Simple Smile.

Благодаря,оправих настройките  bouquet

# 593
# 594

Не ти се отваря снимката Sad може би не си я направила публична Simple Smile Дай да видим големия мъж Simple Smile

# 595
Зори,Змия,много сте красиви. HugКолко тежите?
Момичета днес моя палавник след поредното му скачане от дивана, изписка и започна леко да понакуцва.Пипах му крачетата,не скимти от болка,това означава,че не го боли.След известно време започна пак нормално да си ходи,но на мен ми е много притеснено,не зная какво да правя.При нас са все едни "кадърни" лекари и нямам вяра на никой. #Cussing out
Има ли ли сте подобен проблем?

# 596
  • София
Момичета днес моя палавник след поредното му скачане от дивана, изписка и започна леко да понакуцва.Пипах му крачетата,не скимти от болка,това означава,че не го боли.След известно време започна пак нормално да си ходи,но на мен ми е много притеснено,не зная какво да правя.При нас са все едни "кадърни" лекари и нямам вяра на никой. #Cussing out
Има ли ли сте подобен проблем?

Моята кифла е 2300 гр. Но подозирам, че ще качи още малко.

Холи скочи от ръцете на сина ми преди време, а той е почти 170 см, изквича много, но нищо й нямаше.

# 597

Дано сега да се вижда

Eй Зори добре че си ти  Whistling
http://store.img-share.eu/1610074-659872870721519-164972639-n_jpgklpXLRC.jpg  още една

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 20:40 от emarog

# 598
Не, пак не се вижда. Направи снимката публична или я качи тук и дай линк :

http://www.img-share.eu/upload

Моята Холи е около 1850, има още доста хлЕб да яде  Laughing.

# 599
Какви красавци и красавици сте показали. Да са ви живи и здрави и много да ги гушкате! Hug
Хайде и аз да покажа нашия, въпреки че снимката не е много нова и е възможно вече да съм я показвала. Mr. Green

roslava, нищо му няма, заболяло го е само за малко, а скимтенето е по-скоро от страх. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт