"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аман вече от профилактиките на мамата. ooooh!

да бе гадост  #2gunfire #2gunfire #2gunfire добре,ч е не беше по време на серията.  Peace

Две от частите не искат да се свалят и ги мъча. Като стане ще ги кача в докса  Peace Утре може да искате пак да се нервите на Мира  hahaha hahaha hahaha

# 586
Танци, манци на народите. Joy

Този момент ме изпълни.

Лека вечер и от мен. newsm46

# 587
Наде Hug лека мила  Peace Peace Peace

от първия ден на новата година ни тръгна на профилактика и все така ще ни върви май newsm78
добре,че наистина не беше по време на епизода Peace Peace

# 588

Скрит текст:

Този момент ме изпълни.

Скрит текст:

Лека вечер и от мен. newsm46

Наде, момента наистина беше супер!!! Яманчи се държа като мъж!!!  Peace
Много е смешен като танцува  Joy Joy Joy

# 589
16-та серия в докса

Лека нощ и от мен!!!  Hug Hug

# 590
 Оффффф да се поядосвам и аз малко от тая профилактика  smile3511 smile3511 smile3511
Не стига, че Стар ТВ ми скъса нервите, ами после и Мамата затвори  smile3511 smile3511
И серията беше пълна с разни дразнители  smile3511 smile3511
И половината неща не видях  smile3511 smile3511
И съм едно мрънкало, дето ще остане без коса  Joy Joy Joy

# 591
Оффффф да се поядосвам и аз малко от тая профилактика  smile3511 smile3511 smile3511
Не стига, че Стар ТВ ми скъса нервите, ами после и Мамата затвори  smile3511 smile3511

Вени недей бе  Joy Joy Joy Joy Крачола достатъчно се скубе и заради себе си заради вас двете с Ивето!!!  Joy Joy Joy Joy

Свали си серията и я гледай!

Лека нощ!!!   love001

# 592

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Това повече му се отдава от народните танци  Laughing

# 593
Пускам новия епизод  Party
Май ще има яко парти

http://youtu.be/aF1tNcWjTvU?t=3m36s

# 594
лека нощ момичетаааа  Hug Hug Hug

# 595
В миналия епизод подкрепях Мира,но в началото на този ми стана много мъчно за Яман,като показаха,как булонката му проваля НГ и го лъже,а сега и на тази НГ е тъжен. А колко сладко каза "ашкъм" като прочете смс-а от телефона на чудовището. Така се смях Крачола като танцуваше,не знам защо не са наблегнали на неговия танц  Joy Joy Joy Колкото до Мира,това със скайпа беше много глупава постъпка,нямаше право след това,което му каза,още повече,че навлиза в личното му пространство.... А за Ейлюл аз гледам нещата от страната на Мира,тя е нейна приятелка и ми харесва как винаги я успокоява и може би не е трябвало да прави това,но тя го направи заради Мира,защото й е приятелка.... Да приятелите трябва да показват един на друг грешките си,може би трябваше да и каже,че не е правилно,но ми хареса,че примерно не й каза " не ме занимавай". Мерт горкичкия как си помисли,че Ейлюл иска да са само двамата  Laughing А Яман как каза на Мира,че това не и е Тозлудере  :35 Селим и Яман бяха много истински,въпреки че по едно време ми стана скучна сцената,може би защото не разбирах какво говорят...  newsm78  Искаше ми се Яман да бъде по-хитър,да подаде ръка на Крачола,за да си мисли Найлончо,че нещата са както той си мисли. А накрая как ме хвана яд на Яман....  smile3511 smile3514 защо още се занимава с Айше,не вижда ли,че само бели си докарва заради нея и заради онова квазимодо! Не трябваше да бяга,той нищо не е направил,сега пак Селим трябва да оправя нещата. Все в бъркотии се забърка този Яман   #Cussing out     

# 596
Добро утро,момичета   food010
Снощи и аз гледах серията с вас,но не можах да се включа в анализите след това....сега какво да пиша....то вие сте изказали всички гледни точки  Rolling Eyes с няколко думи - Мира е патка и патка ще си остане,че се и чуди защо не я бил преследвал да се сдобряват  ooooh! тя определено не се е светнала,че го е наранила с думите си  Peace Яман мн ме издразни с това,че все бяга и откликва на тази Айше....не стига,че предадоха брат му,к'во все върви след нея да и помага.Сега се насади добре  ooooh! всичките му усилия и преживяни трудности,да се покаже по-добър от тези в Тузлата,отидоха по дяволите. Crossing Arms

Едно нещо не разбрах  newsm78  какви пари е обещал на батко си  Rolling Eyes и кой беше мъжа на камерата,която Селим гледаше с полицаи ли бяха,охранители ли  Thinking тази връзка нещо съм я изпуснала и не можах да си ги навържа нещата. Ако може някой да разясни  Praynig

Това е от мен  Mr. Green Хубав и усмихнат ден на вс  Flutter

# 597
Добро утро!
Време е за ставане!

Упс, това събуждане е по-приятно

Отивам пак да гледам серията, че нямам търпение да я видя цялата, без прекъсване.

# 598
Добро утро!
Време е за ставане!

Упс, това събуждане е по-приятно

Отивам пак да гледам серията, че нямам търпение да я видя цялата, без прекъсване.

Добро утро, Вени!  Hug Hug Hug

# 599
Добро утро и на останалите момичета!  Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Сега съвсем сериозно да си кажа болката....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Mr. Green
Не съм срещнала пост, в който друг да се оплаква от Маммата, освен профилактиката, но при мен нещата вече не се търпят.  #Crazy
Снощи ми се наложи да си рестартирам страниците най-малко, наистина най-малко 40 пъти!!!!!  #Crazy #Crazy
И докато преди ме препращаще да правя тема през пост, снощи беше на всеки!  #Crazy
Съвсем сериозно се замислям, ако изобщо гледам онлайн, да спра да пиша по време на излъчването...... Бясна съм!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не можах да си напиша коментарите,  Sad не можах да ви благодаря за вашите,  Sad Hug Hug не можах да благодаря и на прекрасната Ани,      bouquet  bouquet  bouquet   дето за миг не ни оставя......
И от серията виждам само една част и се чудя- що бе, аджеба си го причинявам????!!!  newsm78 newsm78 Sad
Ако ще въвеждат нещо, да го въвеждат, че наистина положението е отврат!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт