"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Вени, сакън, несакън, ядосана съм и на Мира за това, че избра лесния начин, и избяга от стаята му вместо да поговорят, че и обидена го раздава, bash а като си взе ластака, и ми идваше да я фрасна, box че да се освести и да спре с детинското си поведение. Crossing Arms
Като му има доверие, защо се хвана за ревността си вместо за доверието, което се предполага, че му има, че се и навиваше сама като пружина, даже и в стаята му продължи да е настъпателна!?! Crossing Arms
Докато не видя Мирка, че наистина е осъзнала тежестта на думите си, които му каза и, че се разкайва, не искам да се сдобряват.
Тази Лейля няма ли да си ходи вече, бая време се застоя в сериала а и Яман и каза, че не иска нито да се чуват нито да се виждат повече?!
Мен ми е на ума, че Селим, ще се намеси навреме и, ще измъкне Яман преди да го опандизят.
Може само нощта да прекара зад решетките но не и след това.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:40 от Neidjal

# 707
  • близо до брега на морето
Иве,разсмя ме със сълзи smile3525 smile3525 smile3525-имаш талант продължавай да нараждаш Мира.Отново изгледах серията в тубето-но като че ли не видях съня на ашкъмчо newsm78

# 708
Ивееее, за теб  Hug

# 709
Наде, Лейля каза, че ще си тръгва в четвъртък. Другата седмица, трябва да си е заминала вече.  Laughing

# 710
Иве,разсмя ме със сълзи smile3525 smile3525 smile3525-имаш талант продължавай да нараждаш Мира.Отново изгледах серията в тубето-но като че ли не видях съня на ашкъмчо newsm78

Hug Hug Hug
И аз съм изтеглила един торент, в който го има съня, но пък кошмара го няма!  Shocked Shocked Joy Joy Joy Ще ходя да търся друг.  Grinning

Crazy Crazy Crazy

# 711
Наде, Лейля каза, че ще си тръгва в четвъртък. Другата седмица, трябва да си е заминала вече.  Laughing
Оооо, браво, ще вдигнем банкет по този случай тогава. Joy

# 712

smile3513  Joy Joy Joy Joy

# 713
Наде, Лейля каза, че ще си тръгва в четвъртък. Другата седмица, трябва да си е заминала вече.  Laughing
Опа, грешка  doh doh doh doh не четвъртък, а събота, ама дали днес или другата  newsm78
Офффф как ви подведох.  Blush

# 714
  • между морето и небето

Опа, грешка  doh doh doh doh не четвъртък, а събота, ама дали днес или другата  newsm78
Офффф как ви подведох.  Blush

Ако е до тази събота ще остискаме, ама до следващата много ще се проточи.

# 715
Наде, Лейля каза, че ще си тръгва в четвъртък. Другата седмица, трябва да си е заминала вече.  Laughing
Офффф как ви подведох.  Blush

Ти пък, Вени, кво си ни подвела.   Hug  Дали днес или утре, все ще си иде...   smile3513  Mr. Green
Ти на Яман вяра ли нямаш?
 Mr. Green Whistling

Айййй, обичам те!    love001  love001  love001 Сега видях подписа ти  Crazy
Чакай и аз да се накипря,  newsm03  дали става?  newsm78

# 716
Няма значение кой ден точно, ще си тръгне, важното е да си върви откъдето е дошла и повече да не се вясва, че и на нея съм и набрала. bash  Как само уж невинно се провря между Мира и Яман, ни лук мирисала, ни лук яла, а пък те се изпокараха заради нея. Crossing Arms
И още нещо, много ме е яд на Мира, защото не му повярва, че с Лейля няма нищо общо в настоящето и, че обича само нея а с лекота му повярва за Седеф и то при все, че я завари в леглото му. Къде, къдеее по-конфузна ситуация беше а си изгладиха отношенията отраз, а сега Мирка задълба с тази Лейля.

# 717
Стана, стана...   newsm44 newsm44  Само за емотчето няма място  Sad

# 718

Айййй, обичам те!    love001  love001  love001 Сега видях подписа ти  Crazy
Чакай и аз да се накипря,  newsm03  дали става?  newsm78

love001  love001  love001
Аз съм се издокарала така, откакто го пусна клипчето  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 719
Едното танцьорче  newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт