"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-212.28

• 17 095
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

секунда покой няма ашкъма бе Blush и кога сънува пак разни му тровят живота Joy Joy Joy Joy Joy

# 556
Ани, кажи какво искаш да напиша на батко Али?  Peace

# 557
  Момичета Благодаря за компанията  Hug

Мнението мие като на всички . Ядосах се , защото не ми се искаше пак да се повтаря това със затвора ,
ама това е положението явно  Mr. Green , да не забравяме , че Каванч е на преден план  Mr. Green

Лека нощ !

# 558
Ох, тичам, тичам и пак не мога да ви стигна  ooooh!
На мен серията ми харесая макар, че беше доста тъжна и тягостна. Най-хубавото нещо беше закуската у Серез.
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78

даже имаше добавка, че Мира не е страдала толкова много дори като е видяла как Крачола прави секс на видео!!!  Joy Joy Joy Joy щото стана ясно за пореден път, че на живо не го е виждала да прави секс, не за друго, ами щото той не знае как да си поиска.  hahaha hahaha hahaha

# 559
На мен серията ми харесая макар, че беше доста тъжна и тягостна. Най-хубавото нещо беше закуската у Серез.
Не видях края, защото сайта съвсем умря  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И други пропуски май имам. Дадоха ли разговора между Мира и Суде от фрагмана  newsm78
Ох....бе...и аз много го харесах на закуска.... Joy Joy JoyИ както беше още с мокричко перчемче ... Crazy Crazy Crazy

# 560
Ани, благодаря ти за преводите! Hug

# 561

аз никога не съм ги следила рейтингите, моля!!!  Hug Hug Hug сега видях,ч е са доста високи, но това е заради Карагюл  Peace както и да е - важното за не знам кой път да кажа - да са стабилни и да са там около 8-9  Peace

И пак Mr. Green  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Извинявай, реших, че не следиш частите от видеото,  smile3555  не рейтингите   love001

# 562
Зори, демек кифлата на дядката АШК е съпруга на актьора играещ Фарук, така ли!? newsm78

# 563
New Çağatay Ulusoy with a fan

# 564
Оффффффффффффф, бе!!!!   #Cussing out #Cussing out Затри ми се защитата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хади сега обвинете Крачолчо, че Яман отиде и се бухна в ръцете на куките!!!  Whistling Whistling
Хади де!!!
  Crossing Arms Crossing Arms smile3540 smile3540 smile3540

# 565
Ани, кажи какво искаш да напиша на батко Али?  Peace

Ами пиши му, че е изглеждал много добре в серията и ще се радваме да го виждаме все така усмихнат батко Кенан. И по-често да се появява, ако може.  Heart Eyes Ами не знам на мен много ми харесва този човек и каквото и да му напишеш ще се радвам!!!  Joy Joy Joy

Момичета Благодаря за компанията  Hug

Мнението мие като на всички . Ядосах се , защото не ми се искаше пак да се повтаря това със затвора ,
ама това е положението явно  Mr. Green , да не забравяме , че Каванч е на преден план  Mr. Green

Лека нощ !

Да видяхме Киво на няколко пъти.  Joy Joy Joy не мисля, че двата сериала ще се конкурират. Според мен аудиторията им ще е различна.  Peace а и самите Киво и Чачко няма да са си конкуренция поради мнго причини. Различно изглеждат, има разлика във възрастта .. има място и за двамата под слънцето!  Peace И за сериалите им също!  Peace

# 566
Зори, демек кифлата на дядката АШК е съпруга на актьора играещ Фарук, така ли!? newsm78

Неее ! Жената на бащата на Ейлюл е реалната жена на Фарукчо. Peace

# 567
Оффффффффффффф, бе!!!!   #Cussing out #Cussing out Затри ми се защитата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хади сега обвинете Крачолчо, че Яман отиде и се бухна в ръцете на куките!!!  Whistling Whistling
Хади де!!!
  Crossing Arms Crossing Arms smile3540 smile3540 smile3540

Той Крачола си има много други грехове, само за това не е виновен!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 568

Дадоха го, Вени.  Peace Ама пак не ни трогна  Mr. Green

# 569
Извинявай, реших, че не следиш частите от видеото,  smile3555  не рейтингите   love001

Как бе? Видеото ми е мноого важно!!!    love001

Общи условия

Активация на акаунт