Отговори
# 600
Как му перна ръката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Рали за много години!  Hug Hug

Ееее никой не ме отразява значии  Crossing Arms
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug  Hug
Йо  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 601
  • У дома :)
Диди Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602
  • София
Ааа отразихте мее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ирче, Ренка,Габи,Елчо, Диди  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама тоя пудела много ме дразни  Crossing Arms , почти колкото Серка  : Mr. Green Joy Joy Joy А какво става с Мер и Ейлюл?  Heart Eyes

# 603
# 604
  • У дома :)
Ааа отразихте мее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ирче, Ренка,Габи,Елчо, Диди  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама тоя пудела много ме дразни  Crossing Arms , почти колкото Серка  : Mr. Green Joy Joy Joy А какво става с Мер и Ейлюл?  Heart Eyes

Аз гледах ма ни мога да ти отговоря Mr. Green

# 605
  • София

Joy Joy Joy Joy

Аз гледах ма ни мога да ти отговоря Mr. Green

Айдеее ко стана тука?  #Crazy

# 606
  • София
Кивооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а и той в КГ какъв ее  Sick ooooh!

# 607
  • Още у мъглата ...

Те и двете зъбли  Mr. Green Joy Joy, ама докато пуделката я има малко по-дълго, няма да са заедно и да се олигаввя Сера  Joy Joy Joy Joy

А пък Чачи пак си тича манекенски   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Доколкото гледах нищо не стана интересно с тях Йо.Тая Мира му писа от скайпа с къдравата ,а се представяше за Яман,и той я хвана какви ги върши и я отряза ,както си заслужаваше,оная фърли няколко сопола и си грабна гривната от китарата му  Mr. Green

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що бе,много си е хубав даже,ти за Кузей имаш в предвид нали,какво не му харесваш там  newsm78

# 610
  • София

Те и двете зъбли  Mr. Green Joy Joy, ама докато пуделката я има малко по-дълго, няма да са заедно и да се олигаввя Сера  Joy Joy Joy Joy

Да, да права си, абе по едно време Серка не ме дразнеше толкова, сега пак започна, даже имаше моменти на просветление /не говоря за актьорска игра, а като видя, че дават Лалето и се заглеждам едно към едно си е с Йешим  Wink разлика в играта й йок Rolling Eyes /
Аз се имам чувството, чепудела най-много и другата серия да изкара и тва ще е  Wink
Е как да тича, той беше манекенче, сяяя вечии  Joy Joy ама то маниера си остава Joy Joy Joy Joy

# 611
  • Още у мъглата ...
Доколкото гледах нищо не стана интересно с тях Йо.Тая Мира му писа от скайпа с къдравата ,а се представяше за Яман,и той я хвана какви ги върши и я отряза ,както си заслужаваше,оная фърли няколко сопола и си грабна гривната от китарата му  Mr. Green
newsm47

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама хванах как тича Чачко,направо може си умреш от смях  hahaha hahaha hahaha

# 613
  • Още у мъглата ...

Да, да права си, абе по едно време Серка не ме дразнеше толкова, сега пак започна, даже имаше моменти на просветление /не говоря за актьорска игра, а като видя, че дават Лалето и се заглеждам едно към едно си е с Йешим  Wink разлика в играта й йок Rolling Eyes /
Аз се имам чувството, чепудела най-много и другата серия да изкара и тва ще е  Wink
Е как да тича, той беше манекенче, сяяя вечии  Joy Joy ама то маниера си остава Joy Joy Joy Joy

Аз не съм получавала просветление за Серка  Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Йо,как ще говориш за актьорска игра,ми то това понятие и Серка,са две несъвместими неща  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт