Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еййййй, този Тойгар прави половината филм с музиката  Grinning Peace Hug
Другата половина семейството на Селим и Яманчи  hahaha hahaha hahaha

Абсолютно  smile3521 smile3521 и по малко Мерт и Мине  Grinning Peace Мале как ги омешах актьори и герои, ама ме разбра  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз тях имах в предвид под семейството на Селим,че им бях забравила имената  hahaha hahaha

# 631
  • Още у мъглата ...
Диди, Heart Eyes твойто аватарче ме гледа толкова изпитателно, та в един момент си мисля, че нещо трябва да му кажа... Mr. Green

Профи, Heart Eyes Зизу, Heart Eyes не мога се спра ... Joy Joy Joy

И тая серия на ПО пропущих... ooooh! ама гледам рейтинга хвърчи в небесата...да ги държат още скарани и ще върви все по- нагоре...сдобрят ли ги - КРАЙ... Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Освен това, днес не дават Карагюл  Peace

# 632
Dalila12, Elina_R (ВИП Нарцистична карнобатска стафида), missence, pavlina ruseva, profi_1, Ulusoys sunshine (2 от Випувити), Екстри - ВиАйПи (Нарци-член у всяка група), мими - BG НАРЦИС (+ 7 Скрит/и) и 15 Гости преглежда(т) тази тема.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
да не изтърва някой Mr. Green
4увствайте се гушнати и отразени вси4ки
Зиз Hug сценария ти е  #Crazy Joy Joy Joy направо ми взе акъла rotfImbo rotfImbo rotfImbo
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 633
  • в подножието на планината
Йоанче, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Йо,как ще говориш за актьорска игра,ми то това понятие и Серка,са две несъвместими неща  hahaha hahaha hahaha

Серка и актьорлък - такова животно нЕма  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

+ 1  Joy Joy Joy

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малиииии колко публика имаме ,ииииии кой знае как ни се хилят хората  Joy Joy Joy

# 635
  • Още у мъглата ...
Еййййй, този Тойгар прави половината филм с музиката  Grinning Peace Hug
Другата половина семейството на Селим и Яманчи  hahaha hahaha hahaha

Абсолютно  smile3521 smile3521 и по малко Мерт и Мине  Grinning Peace Мале как ги омешах актьори и герои, ама ме разбра  Joy Joy Joy Joy Joy
Аз тях имах в предвид под семейството на Селим,че им бях забравила имената  hahaha hahaha

То и аз как ги помня, не можах да се сетя за актьора на Мерт - Танер, и си го писах така  Joy Joy Joy Joy

# 636
  • София
Малиииии колко публика имаме ,ииииии кой знае как ни се хилят хората  Joy Joy Joy

Ше кажеш, че е за първи път Flutter Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy лошо нема, на хората сеир им се гледа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 637
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз изтървах началото.
Ама днес ми беше много напрегнат ден. Почнах от нощес с продължението на АФКПЕ-ПЕ. Зиза ме изръчка да го развиваме. Цял епизод направихме. После коментарно студио на ОС. Айде веднага ПО ... ooooh! Tired Tired Tired Много ми дойде. И сега като го качат в тубата трябва да се върна да видя какво съм изтървала.

А Яманчо също като Райън все ще го отнася без вина виновен. Sad

И докато говореше със Селим в онова кафене хич не ми беше грозен.  Crazy Даже много си ми харесваше!  Heart Eyes Ама си е мъж, та дрънка, а не юноша бледен. Wink Peace

Рали, за много години!  Hug

Йо, Ели, Диди, Илде, Мими, привет! Hug

# 638
  • Още у мъглата ...

Мчи нека четат, то ний кот сме се изложили, сме се изложили вече отдааавна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Миме  Hug Heart Eyes

# 639
Малииии, Shocked няма и да се опитвам да Ви настигна. ooooh!
Такъв временен рейтинг 14,01 не е достигал досега ПО.

# 640
  • в подножието на планината

Рали, Hug Heart Eyes за много години... Hug

Профи, Hug Heart Eyes привет...чакам с нетърпение продължението на сериалчето ... Grinning

# 641
  • някъде из Врачанско
и мене ме бройте да гледаме отново в уречен час АФК  Hug Hug Hug Hug

http://i.imgur.com/YtQPTnw.gif
добър вечер, докато изгледам всичките филми в това кино тая нощ, ще се съмне вече, и аз съм страстна фенка на фемир и тъй като не съм била в коментарното студио първия сезон, имам огромното желание да си го споделим отново, включете ме  и мен  Hug

# 642
Аз изтървах началото.
Ама днес ми беше много напрегнат ден. Почнах от нощес с продължението на АФКПЕ-ПЕ. Зиза ме изръчка да го развиваме. Цял епизод направихме. После коментарно студио на ОС. Айде веднага ПО ... ooooh! Tired Tired Tired Много ми дойде. И сега като го качат в тубата трябва да се върна да видя какво съм изтървала.

А Яманчо също като Райън все ще го отнася без вина виновен. Sad

И докато говореше със Селим в онова кафене хич не ми беше грозен.  Crazy Даже много си ми харесваше!  Heart Eyes Ама си е мъж, та дрънка, а не юноша бледен. Wink Peace

Рали, за много години!  Hug

Йо, Ели, Диди, Илде, Мими, привет! Hug
Профи Hug обезателно китки и за тебе newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Направо ни ударихте в земята със сценария rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Габи Hug Heart Eyes

# 643
Диди, Heart Eyes твойто аватарче ме гледа толкова изпитателно, та в един момент си мисля, че нещо трябва да му кажа... Mr. Green

Профи, Heart Eyes Зизу, Heart Eyes не мога се спра ... Joy Joy Joy

И тая серия на ПО пропущих... ooooh! ама гледам рейтинга хвърчи в небесата...да ги държат още скарани и ще върви все по- нагоре...сдобрят ли ги - КРАЙ... Mr. Green
Илдеееее  Heart Eyes Hug ами кажи му неЩУ  Joy Joy Joy

# 644
  • София
Наде  Heart Eyes Hug Hug

А аз имам едно въпросче
Скрит текст:
новия сериал на Киво някаква руска история ли ще е, че нещо натам ми бие визията му  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт