Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 926
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • в огледалото на живота

Kak  се отърва от брадавиците? аз се напълних също, чак не мога да се гледам

Ами очаквах като родя да изчезнат, но не изчезнаха. До сега все още ги има, но точно преди седмица прочетох в една тема тук за лечение на брадавици да се мажат с масло от чаено дърво по няколко пъти на ден и изчезвали. Няколко човека потвърдиха ефекта и че после не са им излизали нови, та от 3 дена се мажа и аз  Simple Smile
Надявам се знаеш,че маслото от чаено дърво не се нанася директно бърху кожата а в смес с базово масло?

# 556
Здравейте Simple Smile От няколко месеца правим опити за бебче и понякога си внушавам за симптоми. МЦ ми е около 32 дни и този месец дни след овулацията ме заболяха адски много гърдите, а никога досега не са ме боляли. Корема ми се подува и на моменти все едно ме реже. Вчера почна да ми се повдига, температурата ми е 37.2. Днес направих тест уж за ранно откриване, но беше отрицателен. Има ли възможност да съм бременна и рано ли е за тест? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 557
Няма как да ти кажем рано ли е, без да знаем датата на последната редовна менструация. За точен резултат теста се прави при поне 1 ден закъснение.

# 558

Kak  се отърва от брадавиците? аз се напълних също, чак не мога да се гледам

Ами очаквах като родя да изчезнат, но не изчезнаха. До сега все още ги има, но точно преди седмица прочетох в една тема тук за лечение на брадавици да се мажат с масло от чаено дърво по няколко пъти на ден и изчезвали. Няколко човека потвърдиха ефекта и че после не са им излизали нови, та от 3 дена се мажа и аз  Simple Smile
Надявам се знаеш,че маслото от чаено дърво не се нанася директно бърху кожата а в смес с базово масло?

По принцип знам, но всички изпробвали го казват, че са го мазали неразредено само в/у брадавицата. Аз взех това на Евтерпа и никъде в упътването не видях да пише да се разрежда с нещо, четох и тук за него и  го дават за акне и херпес да се маже в чист вид с пръст или пръчица и за това и аз реших да мажа директно, към момента нищо не ми е станало  Crazy , внимавам да не мажа по здравата кожа.

Извинявам се за спама  Simple Smile

Bubeto009 не се самонавивай така, тези симптоми са си съвсем нормални и за предстоящ цикъл а от самовнушение си нямаш на представа как започваш да имаш всички симптоми  Wink. Пожелавам ти да си, но иначе никой тук не може да ти каже дали си бременна, направи си тест на поне ден закъснение. Другия вариант за ранно тестване е кръвен тест, но аз така и не разбрах кога трябва да ти дойде всъщност?

# 559
Съжалявам, съвсем изумих.. На 1ви ми дойде, и го очаквам към 4-5 март. По принцип корема ме заболява 3 дни преди да ми дойде, а гърдите въобще не ме болят,  сега може би организма ми си прави шеги с мен  Grinning

# 560
Рано е за тест, да, изчакай поне датата, на която трябва да ти дойде.

# 561
Bubeto009 пожелавам ти да видиш скоро две чертички Hug . И аз имах такива 5 месеца докато забременея и знам какво е да чакаш всяка дата, но наистина не се навивай предварително. Ако си с по-късна овулация може и на 5-ти да ти покаже отрицателен, така че търпение  Peace

# 562
Благодаря ! Simple Smile)

# 563
А има ли смисъл да направя кръвен тест, или и за него е рано?

# 564
А има ли смисъл да направя кръвен тест, или и за него е рано?

До колкото помня кръвен се прави поне седмица след овулацията

Ето прочети тук http://bremennost.bg/kraven-test-za-bremennost.html

# 565
  • в огледалото на живота

Kak  се отърва от брадавиците? аз се напълних също, чак не мога да се гледам

Ами очаквах като родя да изчезнат, но не изчезнаха. До сега все още ги има, но точно преди седмица прочетох в една тема тук за лечение на брадавици да се мажат с масло от чаено дърво по няколко пъти на ден и изчезвали. Няколко човека потвърдиха ефекта и че после не са им излизали нови, та от 3 дена се мажа и аз  Simple Smile

По принцип знам, но всички изпробвали го казват, че са го мазали неразредено само в/у брадавицата. Аз взех това на Евтерпа и никъде в упътването не видях да пише да се разрежда с нещо, четох и тук за него и  го дават за акне и херпес да се маже в чист вид с пръст или пръчица и за това и аз реших да мажа директно, към момента нищо не ми е станало  Crazy , внимавам да не мажа по здравата кожа.

мибобо,за брадавиците и аз така съм чувала,че се маже директно .Но с повишено внимание!
В темата за маслата,Мун обясни,че никога не се нанася директно върху петно,особено ако е по лицето/доверявам ѝ се вече дълго време и винаги с положителни резултати  Peace/
Аз го ползвам в комбинация с базово масло/масло от пшеничен зародиш,бадемово масло/,тъй като имам малък участък с пигментация от раждането имено там.
Споделям какво пише тя за маслото от чаено дърво в нейния блог,може да е полезно за някого:
http://cosmeticsandoils.blogspot.com/2013/06/chudesata-na-maslot … ata-i-kosata.html

# 566
devi4ca много благодаря има много полезни неща там   bouquet

# 567
Брадавиците се горят също с млякото на пресни зелени смокини или с ток (при лекар).

Точно с зелени смокини такова зверско изгаряне съм виждала на едно момиче,че няколко месеца не знаеше къде се намира.

Трябвало е да внимава това момиче. Не се маже кожата, а само брадавицата.

П. П. Пък и то е логично: нали идеята е да се изгори брадавицата. Следователно препаратът (мляко от зелени смокини, масло от чаено дърво) или процедурата (ток) биха изгорили и кожата.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 16:35 от Фея Кръстница

# 568
  • Berlin
Аз съм си мазала пъпки през ученическите ми години с мляко от смокиня. Разминала съм се, защото нямам поражения, но пък и не си спомням да са ми минали пъпките Simple Smile, но те са били единични.

# 569
Bubeto009, не искам да съм груба и нетактична, но като минала по твоя път смятам, че темата "Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758807.540) ще ти е доста повече от полза, тъй като всички момичета там са с твоите чуденки. Лично аз започнах от там, защото е много по успокояващо когато всички си треперим заедно "ще ми дойде ли или не", а тази тема е за вече видели двете чертички.
Пожелавам ти скоро да се похвалиш!  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт