Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 24

• 59 976
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Пия Малтофер по две на ден. Пия го от 5 месец, когато беше започнало да ми прилошава и слава Богу нямах грижи с това до днес. Мисля да увелича до три таблетки, за да се стабилизирам малко.

# 436
  • гр.София
И аз в 8м.пих Малтофер за хемоглобина,по 3 на ден.Един съвет от мен,когато приемеш хапчето изяждай една ябълка или портокал или нещо,което съдържа повече вит.С.Така желязото се усвоява много по-добре и по-качествено.И все пак,щом имаш проблем с хемоглобина не го ли следиш,трябва да знаеш дали препарата ти помага или се налага смяна  Peace

# 437
Следя го - от началото на бременността до сега се е покачил със седем, т.е. лот 100 съм със 107.

# 438
  • гр.София
Следя го - от началото на бременността до сега се е покачил със седем, т.е. лот 100 съм със 107.
Ооо,не че съм лекар,но изключително малко се е повлиял от Малтофера,АГ не ти ли каза?Аз го пих 1 месец,и от 107 ми се качи на 124.

Ааа и исках да се изкажа за нещо,което прочетох 2-3 страници по-назад-че,щом ти се гадело и ти е лошо,значи всичко с бебето е наред и се развива нормално,а пък щом спре да ти е зле значи му мисли  Shocked Оххх,аз значи съм голяма късметлийка,че не съм имала ама никакви симптоми на бременност,като нито,ама нито веднъж не ми се е догадоли и не съм повърнала,а родих здраво дете  ooooh! МОЛЯ,не пишете подобни глупости,защото току виж някоя първескиня ви прочете и повярва,та ще изкарате акъла напразно на някой!!!  Peace

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 13:21 от AnMary

# 439
Това с повръщането може да е много криво разбрано. Има хора по форумите, които са много крайни в тълкуването на написаното. До колкото аз знам това, за което ставаше дума беше не дали бебето е здраво, а дали бременността продължава да се развива. Май никой не е казвал,че ако не повръщаш ще родиш ненормално или болно дете  newsm78
Това  което аз съм чувала от АГ-та на разговорен език, а не да те убеждават по медицински, е че щом повръщаш значи с е ок и плода се захваща хубаво, има си период на гадене и повръщане и период, в който всичко отшумява (вс. правило си има изключения, нека не го забравяме, и всяка бременна кара различна бременност)
На мен ми се гадеше,но почти не повръщах. Родих си здраво голямо бебе, макар бременността ми да не се развиваше мн. добре.

# 440
направих си тест зо а бременост вчера вечерта очерта се само контура на втората черта утре мисля да посетя доки Simple Smile

# 441
и контур май е достатъчен  newsm10

# 442
Но може да е много рано за преглед. Аз отидох на 10-тия ден след закъснението, защото преди това може да не се види нищо Wink

# 443
Здравейте!
Днес си направих урина лен тест за бременност - отрицателен е.
Това ми е 3 ICSI опит. Днес е 12 ден от трансфера.
Значи ли това че пак няма да сме бременни? Имате ли реален опит в това който искате да споделите?

# 444
Не е ли рано за тест?

# 445
Според мен е рано за уринален тест, по-добре е да си направиш кръвен.

# 446
Кръвен не мога да си направя сама - трябва ми направление от доктор. Иначе ми дадоха бланка за 18 февруари.

# 447
Изчакай още поне 2-3 дни, преди да си правиш нови уринни.

# 448
Добре. Благодаря. Ще чакам...

# 449
Копирам си въпросът от съседната тема, тъй като ми е притеснено, а лекарката ми не вдига цял ден.

Въпрос към бременните за 2 път и тези , минали началните седмици 5-7г.с
Преди малко , когато бях до wc по малка нужда, изхвърлих нещо малко по-голямо като сопол (извинявам се за описанието), не беше кръв, имаше съвсеееем леко розов цвят, едва забележим наистина, беше по-скоро като белезникава слуз като белтък, но големичко 2-3 пъти колкото грахово зърно примерно, дърпащо се като разтопен кашкавал... Много се притесних, на някой случвало ли му се е?
Изпих 2 утрогестана. Не съм имала зацапване досега, пия си вече 2 седмица утрогестана по 2 на ден.
По принцип ми се появи течение, за което ми пусна микробиология, но то приличаше до онзи ден повече на бяло кремообразно...

Общи условия

Активация на акаунт