Нова година при нас дойде, щастие и здрави бебета да раздаде - 151

• 19 799
  • 698
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Душица сладка!  Heart Eyes

# 661
  • Варна
Ама каква съм ревла,много сте мили,благодаря,обещавам да не ви разочаровам и теста да е положителен Hug

Ееех,че сладко зайче Heart Eyes
Пред магазина си гледкаме едно коте,Лили се казва и е много добра,всички страшно и се радват на благия характер,децата я мачкат яко,а тя само мърка доволно,много искам да си я приберем,ама ММ не дава,щото нямало да мога да се справя с две деца,котка и мъж Mr. Green

# 662
Естелка, мъжът ти от първият брак имаше дете нали или бъркам?
Искам и аз много деца  Crossing Arms

# 663
  • Варна
Има,Сигме,голямо 14 годишно страхотно момче,но за съжаление не живее при нас,а при майка си,идва да ни вижда често,у-щето му е близко,сега ще гоним брата на ММ,че те са с три Heart Eyes

Толкова ли е рисковано за теб,дори и след време Hug

# 664
Изписали са ги кенгурините, да се нагодят и ги чакаме с разказче  Heart Eyes
Наистина в тази тема борбени дами родиха, хайде в следващата още толкова борбени да видят две чертички  Praynig

# 665
  • София
И аз искам много деца  Wink Т.е. три де (ако може  Praynig).

# 666
Естелка, до края на живота ми ще остана на терапия, а тези лекарства не позволяват бременост. А дори и да ги спра някой ден, не бих рискувала да родя още едно недоносено бебе. Ембрионите ми вече ги дарих, така че остава варианта осиновяване.

# 667
  • В сърцето на любимия човек
Аз отивам да се уча, новата тема - довечера към 10ч, ако тази е напреднала достатъчно  Hug

ПП: Сигме - ако се узакони сурогатството в България, на ЕЦ не можеш ли да опиташ?

# 668
  • Варна
Ооооф,Сигмее,пфууу,да му се не види,това е така,заради нещо,което изпуснаха лекарите при теб или,спомням си,че съм чела в другата тема newsm78

# 669
Пънче за сурогатство се вадят някакви космически суми, които аз не мога да изкарам и за три живота. чела съм за 100 хил долара  #Crazy Аз съм проектирала кривите си гени , така че може да не се възпроизвеждам вече  Laughing

Естелка, и ти имаш тая мутация, така че ще те следя изкъсо  Naughty

# 670
  • Варна
Да,знам,това значи ли,че и при мен ще е същото newsm78

# 671
  • NE
Благодаря ви за милите думи за моята Зайка. Hug Да ми е жива и здрава, че си е на повече от 5 години. Гледаме я като писано яйце. Heart Eyes
Шоколадче Понеже при зайците много трудно се определя пола им и дълго време се лутахме между Зайко и Зайка накрая се разкри като Зайка и така се казва. tooth
Естелче Той и ММ не обичаше котки, ама ела да видиш как си взех котарака и сега са неразделни двамата. Mr. Green
Сигме Свалям шапка на семейства с едно осиновено детенце. В бивщия ни блок имаше семейство, което са си осиновили момченце (вече пораснало) и после ненадейно майката забременяла и имат и дъщеричка. Двете дечица са като едно цяло. Peace

# 672
не и ако си слагаш правилните дози хепарин.
като мине пункцията ще ти назначат фракси, за което обаче си има изследване да покаже достатъчно ли е на организма ни.

# 673
  • В къщурката на хълма на феите
начи да ви кажа в мойта отчетна ги преброих 15 бременни отново мами /да са ми живи и здрави!/, да взема и аз да родя още едно, кво ш кажете Mr. Green Mr. Green

# 674
Ели, честито сърчице Hug Лека до край Heart Eyes
Феичка, зайка е прекрасна Heart Eyes И ние имахми малко зайче, но изпояде 2 дистанционни, дивана шкафовете ooooh! А така хапеше Whistling Сиси, започна много да кашля от него и се принудихме да го върнем Tired
Естелка, така се развълнувах за твоята тема Heart Eyes Трябва да ни зарадваш Hug
Сигме, аз май съм чувала за по-малки суми newsm78 Май този Коцето Калки има така дете и май каза доста по-ниска сума Rolling EyesНо както и да е, и да осиновите пак е вариант Hug
Мая, благодаря ти  bouquetНо ако почна да се шибам с ластика при всяка мисъл ooooh!бая синки ще имам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт