Отговори
# 405
  • в подножието на планината

И да не забравите да споделите и тук за интервюто на Чаги...не ме дръжте в неведение, че ще се пръсна от любопитство... Praynig Praynig Praynig

# 406
  • някъде из Врачанско
много е дълбока водата нещо, а аз не мога да плувам, и се страхувам от тази вода,ужасно е, страшно е, аз така съм зависима от сладкото, вафли, шоколад, торти, сериозна, без да ям поне едно на ден не мога и поне две кафета, я да пусна малко джангър, да се развеселим, ще стискаме палци и превъзпитание
http://www.youtube.com/watch?v=VHBcS0fYWfc&list=RD02ETUvPJP4wOk
http://www.youtube.com/watch?v=rNpBahr49mA&list=RD02ETUvPJP4wOk
http://www.youtube.com/watch?v=igR9ycjELM0&list=RD02ETUvPJP4wOk

# 407
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не вече е чист според мен ,то и на това се дължи тая рязка промяна във визията му  Thinking
Ренку,и аз това казвам да е мислил ,то влезеш ли в тоя порочен кръг ,излизането за обикновен човек е трудно,а за известен да не говорим  ooooh! За други от агенцията и ,аз не съм запозната,ама аз и манекените и не знам де ,а и тя освен Ча,няма толкова популярно лице и да е канен навсякъде ,на нея и е нужен за да се внедри между тях и да пуска по ухо,кой,какво и до колко взима ,предимно на частни партита ,когато им падат задръжките и Чачко,казва аз мога да намеря искате ли ,и бинго ,един път намерил им ,вече знаят кой да потърсят когато пак им трябва ,а това е доста често ,и кокаина е доста скъпа зависимост ,викат му "дрогата на богатите" ,а хероина вече е последна фаза ,където се бодат,но богаташчетата не го употребяват ,те са на кока ,правят си линии и смъркат.Чувала съм,че с една линия може 3 дена да не спиш и да си пълен с енергия ,изобщо не се чувствало никаква умора  ooooh!

# 408
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,голям си мързел значи  Joy Joy Joy

# 409
# 410
# 411
# 412
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тук е покъртителен просто  ooooh! ooooh!

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Снайперист прецизно настройва оптиката си...
Звъни телефона - Жена му:
- Скъпи, мама се прибра!
- ..Виждам..
hahaha hahaha hahaha

# 414
  • Варненска клюкарка
Стигне ли се до някакви самопризнания в съд, смятайте, че това е повърхността на айсберга и отдолу се крие три пъти повече маса както е при айсбергите в природата. Признава се малко за да се спаси кожата- никой не излива цялата истина, а се пробва с малко!  Първо каза, че е опитал веднъж, после стана така че го е правил по-често, ако се наложи, може и още по-кофти неща да признае ConfusedТя истината навярно ще ни хвърли в оркестъра и по-добре никога да не разбираме за нея! #Shocked

Не забравяйте, че по време на първото дело, се разбра, че са следени от 8 месеца!  Rolling Eyes Това означава горе -долу от юни 2012 до Януари 2013. За да се стигне до такова проследяване, нещо им е направило впечатление на ченгетата или някой им е подшушнал...Едва ли е започнал Ча на единия ден и на другия да започнат да го следят...  Wink По-скоро и в сериала стана много различен последните 2-3 месеца,  да оставим настрана, че и химията им поотлетя, просто от самолет си личеше, че не е същия човек накрая...Винаги съм казвала, че нещо стана там през април-Май 2012 г. Винаги е бил гъзар, много красив и секси, но накрая беше диво секси, някак много освободен стана, поведението му беше на голям отворко, юрна се по живота, а само допреди няколко месеца не беше така, даже беше много сдържан. Wink Остана си такъв дори когато го връхлетяха в началото на АФК голямата слава, рейтингите и парите....а какво се промени така рязко накрая, видима причина нямаше, а той стана друг човек?!? Предното лято даже беше съвсем кротък, на кръчми само със Селин, на яхти и т.н.  
Това сега като се гледа филма не може да се усети с пълна сила, но тогава докато се снимаха последните серии и репортажите с него, беше толкова осезаема промяната..... Confused  Говореха се неприятни неща за отношенията на Ч и Х, дори им направиха току преди края на сериала, единствената фотосесия освен тази за представяне на сериала та да покажат, че всичко е ток и жица, ама Хазал нещо я теглеше към облегалката на дивана и едни несигурни усмивки имаха, ала Мона Лиза Crazy. Единствено там официално са седнали един до друг...Имаше нещо!

Сега е чист, сигурна съм- с това дело имат право по всяко време да го привикват за тестове и едва ли би рискувал, но със сигурнос е имало рибни партита, много неща говорят в тази посока, най-малкото е сегашната ме визия. Ине става въпрос за косата му, че е отслабнал и т.н. на него дори цветът му е различен  Naughty

# 415
# 416
  • София
Хич не го мисля аз,като е опитвал не е малък да е мислел какви ще са последствията ,а и ако е опитвал само ,както твърди той,не могат да му направят нищо,освен лечение да му назначат в някоя клиника ,то не е подсъдимо да вземаш .А те го съдят за разпространение ,за което заслужава да си понесе последствията ако е вярно .Тя Гизем,ако е верен разговора я е правел на див петел ,сигурно тя ще го е подвела ,по ми се вярва ,че за да е по-близо до него и да си се друсат заедно го е направила .Той човек ,като има глава на раменете я използва по предназначение ,защо Джан един от най-близките му хора не е сред тях,защо Джейда също липсва,макар че и тя беше под същото напрежение ,както казва е бил той с ПЕ.Хайде сега измислици ,под напрежение бил и пробвал,ма те не са те прибрали за това бе младеж  ooooh! За мен човека,който му е показал и му е дал самата гадост е Аблата ,след като той става зависим ,на нея и е по лесно да го контролира ,а и има коз ,защото знае какво взима и в какви количества .Тя като сянка все до него и няма да забележи какво се върши под носа и  Naughty Когато си известен не може да се довериш на кой да е дилър,трябва да знаеш,че няма да те изпее ,че се друсаш и стоката му ще е качествена,а и кой би се усъмнил ,че известен млад актьор ,ходещ по партита с мениджъра си,говорещ с гостите се уговаря кой ,каква стока иска да поръча .И ето я мрежата,той взима поръчките ,Аблата ги взима от него и се свързва с наркобосовете и от там вече  разпределението Гизем,Корайчик и подобия на тях Ча им дава стоката ,казва им на кой трябва да се даде,и те я доставят ,по същия начин,както той е взел поръчката .Това е една много добре смазана машина за пари ,а Аблата чрез агенцията си за манекени ги пере ,за това и си позволява такъв охолен живот  bowuu
newsm10 абсолютно съм съгласна,благодаря ти че така хубаво го написа,Ирче Hug
Мисля си ,че той не е стигал до хероин,от всичко друго откачане има,но от хероина не no.Той със сигурност не взима в момента,също си мисля,че не е взимал повече от година и не е това причината за сегашния му външен вид.За да се съсипе толкова от наркотици за една година,трябва да е бил нон стоп друсан,почти денонощно,пък не ми се вижда да е било баш така Rolling Eyes.Според мен си е пафкал (марихуана) да разпуска вечер,а другото ,когато е имало партита.То колко певци,манекенки ,дизайнери ,политици в цял свят взимат наркотици,пък не изглеждат като изпаднали германци,а съвсем нормално.Мисълта ми е ,че не смятам ,че наркотиците са виновни за сегашния му външен вид,друго ще да е Thinking

# 417
# 418
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Снайперист прецизно настройва оптиката си...
Звъни телефона - Жена му:
- Скъпи, мама се прибра!
- ..Виждам..
hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

То май пак станало време за толта

Скрит текст:

Оп, да метна и едни бонбонки, че торта я остане, я не.

Аз пък си похапвам от това и си пийвам по никое време.
Ама вчера като реших в 2 часа, че ще се приспивам с Чучулигата и като ми стана интересно, та чак до сабале се преспивах. И днес цял ден

Ох, бе, проспах си младините  ooooh!

И нещо за любимите ми близнаци в темата
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 17:42 от Манка - Премиерката

Общи условия

Активация на акаунт