Отговори
# 255
Гледах много хубав филм "12 години в робство" и вече май ще си лягам  Joy Joy Joy, лека на тези които все още са тук, до утрееее, т.е. днес  Hug Hug Hug
Миши  Heart Eyes Hug лека

# 256
  • София
18 страници цифри,торти и лека нощ Naughty Mr. Green
Еййй,откачалки,една от друга по -откачена smile3506  love001  love001  love001
Добро утро,снощи иху,днеска тихо hahaha hahaha hahaha
Сервирам кафенце и закуска и да ви пожелая хубав мъглив ден Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 257
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малиииииииииииииииииииииииииииииии 18 страници пълни с лиготии ,ама и аз се хванах да ви чета де ,то само 5 се цитираше поста на Латинка и 10 се смятаха задачи от 1-ви клас  hahaha hahaha hahaha
Ели Hug не съм се заиграла,ами се зазяпах в един филм,то добре че не съм се върнала инак нямаше да мога да легна ,а и страниците щяха да са още повече  hahaha hahaha hahaha
Ами да кажа Добро утро  Hug Hug Hug
Лин Hug и тя се е опулила като мене  hahaha hahaha hahaha

# 258
Гледах много хубав филм "12 години в робство" и вече май ще си лягам  Joy Joy Joy, лека на тези които все още са тук, до утрееее, т.е. днес  Hug Hug Hug
И аз си го изтеглих Peace днес да видя да го гледам Rolling Eyes много обичам филми по действителен случай Heart Eyes

Мууууууууууу Hug Hug Hug

Нафспафте ли се Mr. Green

Линко Embarassed Ирка Hug

Ква мъгла е #Crazy хубава събота Hug

# 259
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ся то докато отразя новата тема тя свършила,ама ще го направя ,макар че и аз като Проф,забравих половината неща  hahaha hahaha hahaha Е голям смях с това Миче и Чепика,а и Йо не я остава тоя Меемед значи,той упорит като Халидулко с Гъбка  hahaha hahaha hahaha
Китки за Зизуна  Heart Eyes Hug Hug
Китки и за Гъбка,за сладките котенца  Heart Eyes Hug Hug
Ренку  Heart Eyes Hug

# 260
18 страници цифри,торти и лека нощ Naughty Mr. Green
Еййй,откачалки,една от друга по -откачена smile3506  love001  love001  love001
Добро утро,снощи иху,днеска тихо hahaha hahaha hahaha
Сервирам кафенце и закуска и да ви пожелая хубав мъглив ден Hug Hug Hug
Скрит текст:
Чек да поапнем док нема никой Mr. Green eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 261
доброооо утрооооо отка4алкиииии
Лин4е Heart Eyes, Ирко Hug Heart Eyes благодаря за кафенцата Hug Hug Hug Hug
Ренко Hug Heart Eyes ей, пак първа за плюсканйе бе Joy взимаш само едно Naughty
голям смях беше снощи Party и аз си лягах няколко 4аса Joy
ей, много мъгляво и днес #Crazy
хубав ден и от мен, нищо 4е е мъгляво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 262
  • София
Ирче, Hug,Ренко, HugМими, Hugдобрютро Heart Eyes
Мими,ми то нали знаеш ,че като ядеш преди лягане после като се събудиш па си гладен,ей я Ренку нощес е спала с вилиците hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А па колажът със сърчицата много ми хареса ,Ирка Hug

# 263
Мими,ми то нали знаеш ,че като ядеш преди лягане после като се събудиш па си гладен,ей я Ренку нощес е спала с вилиците hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Лин4е Hug, тя Ренка ги носи се у джоба Mr. Greenда са и под ръка винаги Joy Аз докато ги намера тия п4ели4ки и се зареда, тя опустошила све Joy Joy Joy Joy

# 264
  • София

Лин4е Hug, тя Ренка ги носи се у джоба Mr. Greenда са и под ръка винаги Joy Аз докато ги намера тия п4ели4ки и се зареда, тя опустошила све Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 265
# 266
Вани Hug

Мими Hug едно ама друг път Party дебни следващото Mr. Green

Добре ми додоха корасанчетата Heart Eyes

# 267
По тв7 дават интервю с Тимушенко Mr. Green

# 268
Може ли някой да ми напише рецептата за баклавата на Зиз Heart Eyes Rolling Eyes че майка ми решила за 6 да прави ама аз и казах че няма да е по нейната Mr. Greenне ми се рови назаде Embarassed

0 Потребители (+ 1 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема. Mr. Green егати спането Laughing

# 269
Вани Hug Heart Eyes

Вани Hug

Мими Hug едно ама друг път Party дебни следващото Mr. Green

Добре ми додоха корасанчетата Heart Eyes
не мога да се дореда Weary вси4ко опустошаваш Mr. Green

Може ли някой да ми напише рецептата за баклавата на Зиз Heart Eyes Rolling Eyes че майка ми решила за 6 да прави ама аз и казах че няма да е по нейната Mr. Greenне ми се рови назаде Embarassed

0 Потребители (+ 1 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема. Mr. Green егати спането Laughing
не може newsm53
мога да ти дам мойта рецепта newsm47

Общи условия

Активация на акаунт