Отговори
# 450
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes
От таз втората съм ти запазила  Laughing Ама първата Ренката я омете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes Hug Как се пребори Габоооо.... ooooh! ooooh! ooooh! Торнадото ка не те е издухало не знам... Mr. Green Joy Joy Joy

# 451

От таз втората съм ти запазила  Laughing Ама първата Ренката я омете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes Hug Как се пребори Габоооо.... ooooh! ooooh! ooooh! Торнадото ка не те е издухало не знам... Mr. Green Joy Joy Joy
За стотни от секундата я упущих Mr. Green Joy Joy Joy

# 452

За стотни от секундата я упущих Mr. Green Joy Joy Joy
Прибирай си приборите, сега тортите за НАС Naughty

Аз съм заредена и чакам некой да фърли некой сладкиш... eat eat eat eat eat eat eat eatдаже немам и претенции...сао нема да бараш, че.... newsm48

# 453
  • Още у мъглата ...

Зизун  Hug Heart Eyes Heart Eyes
От таз втората съм ти запазила  Laughing Ама първата Ренката я омете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Остай се, сега реанимирам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Болт ми услужи с шпайковете, та добегАх навреме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha с фотофиниш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 454

От таз втората съм ти запазила  Laughing Ама първата Ренката я омете  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Болт ми услужи с шпайковете, та добегАх навреме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha с фотофиниш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 455

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 456
# 457
Туй за НАС... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat Зех поЙче прибори да има за сички... Whistling Whistling Whistling

# 458
Ренкууууу, привет и на теб   bouquet

ГабитУ пак е взела кълбото и го пита: "Ша има ли толта за мен, няма ли да има newsm78 Га точну ша са появи да не я изпусна newsm78 newsm78"

Мацки, за всички   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря за Смехотерапията Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зизуни, щот съм много развеселена и добричка, и понеже праиш страхотни преводи на Слънцата, съм ти запазила нещо само за теб. Добре съм го скрила, ама ти побързай за по-сигурно  Laughing

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Heart Eyes

# 459
  • Още у мъглата ...
Туй за НАС... eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat Зех поЙче прибори да има за сички... Whistling Whistling Whistling

Ехеееее, Ренка  Hug Heart Eyes
Зизун, ша се възползвам от едните прибори  Mr. Green Joy
eat smile3506

# 460

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat чуждото е по сладко Mr. Green

# 461
  • Още у мъглата ...
Манче  smile3521
То и кълбото някой път се бъгясва от Ренка-светкавицата  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 462
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat чуждото е по сладко Mr. Green

Брех, желаещи няма ли  smile3506 smile3506 smile3506
Нападам тогава  Mr. Green Party Party Party
eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat eat

# 463
  • някъде из Врачанско
първо Хазал, после ще дам и торта

Хайде специално за Зизката и Габи
Скрит текст:

# 464
  • Още у мъглата ...
първо Хазал, после ще дам и торта

Хайде специално за Зизката и Габи
Скрит текст:

Ехааааа, Хазал  Heart Eyes Heart Eyes
И тортичкииии  Party Party Party Леле, Зизун, тряя да сме благодарни на Ренка, виж ся как ни обгрижват  Laughing Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт