Отговори
# 465
  • София
Аз съм в готварската тема,така ще да е Thinking hahaha hahaha hahaha,ненаядохте се значи,от устата ви излиза и пак тъпчете бееее rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Мен милото ме изненАда,че пак ще имаме гости #2gunfire,такъв вихър завихрих в кухнята,че напрао съ гордея с мене си bowuu-кекса готов,пилето с картофи и гъбки се пече,ся остана само салатата и съм готова Mr. Green

# 466
Вааай, че е длИбокоооо, newsm09 ама няма да нагазвам и аз, Joy пас съм отвсякъде. smile3505

# 467
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Манке Heart Eyes Heart Eyes Hug Мерси!!!  bouquet

Рена мой си яде вечИ на воля...аз се наядох...и за другите има.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Павлинке... Heart Eyes Heart Eyes Hug мерси и на теб...  bouquet

Габ Heart Eyes ква Светкавица е Рена...? Тя напрау торнадо.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 468
Рени
Скрит текст:
Зизу
Скрит текст:
И да не се сърдят останалите.
Скрит текст:

# 469
  • Още у мъглата ...
Рени
Скрит текст:
Зизу
Скрит текст:
И да не се сърдят останалите.
Скрит текст:

Гале  Hug Heart Eyes
Аз оставям тортлето за другите, че едвам дишам от бегане и тортено йедене  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 470
Една истинска жена трябва да може да направи супа и скандал от всичко… hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 471
  • Още у мъглата ...
Манке Heart Eyes Heart Eyes Hug Мерси!!!  bouquet

Рена мой си яде вечИ на воля...аз се наядох...и за другите има.... Grinning Grinning Grinning Grinning

Павлинке... Heart Eyes Heart Eyes Hug мерси и на теб...  bouquet

Габ Heart Eyes ква Светкавица е Рена...? Тя напрау торнадо.... hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3521 smile3521 Хем бърза, хем, кат се завихри и не мож доближи, че те издухала  hahaha hahaha hahaha

# 472
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Ох, бееее, кат от нащо диспансерче си е баш момчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 473
  • София
Joy Joy Joy Ох, бееее, кат от нащо диспансерче си е баш момчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Кат олигофренче малко Mr. Green

# 474
  • Още у мъглата ...
А тук си лумка главата и си вика: божкееее ooooh! ooooh!, кога сценаристите ша трепнат Серка  hahaha hahaha hahaha

# 475
  • Още у мъглата ...

Кат олигофренче малко Mr. Green

smile3521 smile3521

Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 476
няма да ми сЪ подигравати на ашкъмчето чИ шЪ вЪ бъхтям да зна'йти  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  fight fight fight

# 477

Вани, Hugкак си днес,дано да си по-добре Rolling Eyes

Hug По-зле съм,аман от болести  Sick Понеделник не знам какво ще правя,жива-умряла,трябва да съм на работа  ooooh!

Мими,Рени Hug

Романтиче
Скрит текст:
Вземи си осцилококцинум - там си пише как да го прилагаш според фазата ти. И ударна доза чесън - верно неприятен е и мирише, но казват, че избивал вирусите и ..... всички около тебе  Laughing А, може да го гарнираш с чашка червено винце - за оправяне на вкуса или некоя домашна скоросмъртница - да доизбие оцелелите гадини.
Майтапа настрана, но след един месец ходене по доктори, два антибиотика и т.н., лапето оня ден като каза пак "Мамо коремчето ме боли" и взе и да повръща, викам няма не искам . Тоя път и взех осцило..., чесън, клеева тинктура и й правя фреш от лимон, портокал и грейпфрут и ..... ще видим Simple Smile

# 478

Скрит текст:

rotfImao rotfImbo  Мчи кЪ, нали ни е патрон, патроооон. Joy

# 479

ади наздраве за негово здраве ви вика момчето  Drunk Drunk Drunk

Общи условия

Активация на акаунт