Отговори
# 510
Hug Ох разкош Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вани лека Hug и дано ти мине по бързо Hug

# 511
  • Още у мъглата ...
Даниии  Hug Heart Eyes Heart Eyes Снежното колажче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не бой ся за 33-те страници, 2/3 са ретуити, а 1/3 беганье и едене на торти или по-скоро Ренка яде торти  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Илде, аз горе-долу си написах въпросчето в поста за Надето, ама ей го точно: Защо никъде в интервютата си не споменава за България и от къде е дошъл баща му!?  Wink
Щот аз се дразня, че само за Босна и майката си споменава, ха ма ха  Crossing Arms
Друг е въпросът дали ще стигне до интервюто това питане  Rolling Eyes

# 512
  • София
Тути по БТВ комеди  Hug Hug

# 513
  • В света на мечтите... ❤
Ааа,Габии  Hug Heart Eyes ,ясно,значи не съм утървала нещо много съществено  Joy Joy Joy

Чеки сега да нагушкам,който успях да мерна из последната страница  Манче  Hug Heart Eyes Звездичке  Hug Heart Eyes Ренка  Hug Heart Eyes Жанка  Hug Heart Eyes  Зиз  Hug Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes  Вани  Hug Heart Eyes Тути  Hug Heart Eyes Слънчице  Hug Heart Eyes Ели  Hug Heart Eyes  Мими  Hug Heart Eyes   И за тези,които съм пропуснала  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 514
Здравейте,
Аз като разбрах преди време, че филма завършва трагично уж нямаше да го гледам, но в крайна сметка майка ми не ме остави на мира и се зарибих  Laughing
Та искам да питам темата на сега гледащите и следящите сериите по бтв или е тема на вече изгледалите го /че да знам как и какво да коментирам, защото съм десетина серии напред, преди тези, които вървят сега по бтв/
И да не пропусна-желая на всички да ви е много честита и успешна новата 2014  Grinning

# 515
  • в подножието на планината
Габи, Heart Eyes и аз често съм си задавала въпроса, защо ли не споменава този факт... newsm78

Едно видео за момиче от нашия край, което е пилот и  рекламно лице на Турските авиолинии ... казва си спокойно откъде е тръгнала...Peace

# 516
Дани, Hug чуднички зимни ФЕмирчета. Heart Eyes
Оххх, още ми държи влага от снощи, черна ми е, че го раздава обидена а всъщност обидения трябваше да е той, че и наглярстваше в стаята му и продължи да го настъпа, а като си взе ластака, и ми идваше да я нокаутирам.  box Crossing Arms Тя сигурно очакваше Яман да е льольо като Оркун и да тичка като пале след нея, да ама не, не позна и си тръгна с подвита опашка.
Оххх, споделих си мъката и тук, и ми олекна. newsm47
Вай бе и друг ги видял двамцата хванати за ръце.....ми и аз ги видях и какво от това.
Не ме разбирайте погрешно, ама всеки може да туитне, че ги е видял и то не само хванати за ръце ми и целувайки се.....снимкиии, снимки сакам аз и тогава, ще се замисля.

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 20:37 от Neidjal

# 517
Здравейте,
Аз като разбрах преди време, че филма завършва трагично уж нямаше да го гледам, но в крайна сметка майка ми не ме остави на мира и се зарибих  Laughing
Та искам да питам темата на сега гледащите и следящите сериите по бтв или е тема на вече изгледалите го /че да знам как и какво да коментирам, защото съм десетина серии напред, преди тези, които вървят сега по бтв/
И да не пропусна-желая на всички да ви е много честита и успешна новата 2014  Grinning
Здравей диаманд Hug ние сме го изгледали ве4е по няколко пъти Heart Eyes
обикновенно си ги коментираме докато гледаме по БТВ, но пове4е се забавляваме, защото всякакво инфо до момента ни е известно за любимите ни герои, запознати сме с техните проекти, филми и живот Peace
Добре дошла Hug

# 518
  • Още у мъглата ...
Габи, Heart Eyes и аз често съм си задавала въпроса, защо ли не споменава този факт... newsm78

Едно видео за момиче от нашия край, което е пилот и  рекламно лице на Турските авиолинии ... казва си спокойно откъде е тръгнала...Peace

Да, Илде, чудя се и аз  newsm78 Още повече, че бащата трябва да е на почит, а той се за майката от къде е говори  Peace
Мен ми се върти да не е от тез натирените през 80-те години и да има някаква обида, не знам  newsm78
Всъщност знаем ли кога баща му си е тръгнал от България newsm78

# 519
Ман4е HugЗвезди HugГаби Hug Рени Hug Жани Hug Зиз Hug Наде Hug Дани Hug Вани Hug Тути Hug Йо Hug
изпуснах ли някой newsm78 губи ми се Ели
Ели и за теб Hug
 love001  love001  love001  love001  love001  love001
Зизун4е Hug дека е Джена newsm78
кога не е с нас-що не мъ зехте, кога искаме да я земем, нея я няма Mr. Green Joy Joy

# 520
Габи, доколкото знам точно през 80те години са се изселили и Ча се е родил в Турция.

# 521
Ауууу, форума много ме нерви напоследък с това бъгване отвреме навреме, както в случая. Crossing Arms

# 522
  • в подножието на планината
И аз мисля, че 89 - та, когато беше голямото изселване... Peace

# 523
 Здравей диаманд Hug ние сме го изгледали ве4е по няколко пъти Heart Eyes
обикновенно си ги коментираме докато гледаме по БТВ, но пове4е се забавляваме, защото всякакво инфо до момента ни е известно за любимите ни герои, запознати сме с техните проекти, филми и живот Peace
Добре дошла Hug
[/quote]

Благодаря много
А тогава да питам къде сте го гледали, аз голямо ровене и търсене и питане му ударих, не намерих преведени серии никъде и сега гледам във Войо
Ако има такова местенце може ли линк?
Благодаря

# 524
  • София
Добре де, азащо тогава Ча не знае български?  newsm78 Много ми е странно, всъщност не зная знае ли или не, но поне не е споменавал  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт