Отговори
# 495
  • София

Много сте потайни... Rolling Eyes Я, дайте малко яснота - какви въпросчета зададохте на Чачи и всичките ли ще ги прати Неси или само някои... newsm78

Илде  Hug Hug ние си ги пращахме  Peace и да всичко каквото ни щукна сме го изпратили  Joy Joy Joy Joy

Айде бягам аз  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 496
Joy Joy Joy Ох, бееее, кат от нащо диспансерче си е баш момчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

rotfImao rotfImbo  Мчи кЪ, нали ни е патрон, патроооон. Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Олигофрен пълен  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Аз пък ще гледам "Дяволът носи Прада"  Twisted Evil  Joy и по-късно съм на линия  Hug Hug Hug ох ама моля ви се да не ви гоня много Joy Joy Joy

по коя ще дават Прадата  newsm78

# 497
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538

# 498
  • Още у мъглата ...

Кво се самонаказваш  Shocked Shocked Shocked

# 499

Много сте потайни... Rolling Eyes Я, дайте малко яснота - какви въпросчета зададохте на Чачи и всичките ли ще ги прати Неси или само някои... newsm78

Илденце Hug да се върна да ти отговоря къз и бягам наистина ,че вече ще ме изхвърлят от в къщи Peace
едно ми въпросче беше: До кога  ще продължава да игнорира феновете си в социалните мрежи?
а другото,то даже не е и въпросче,ама нейсе :Много ще се радваме ако Чаатай отговори на поне един въпрос на БГ феновете  Peace Peace Peace

# 500
Манка, благодаря ти  Hug
Скрит текст:
Нямам проблем с чесъна,преди малко ядох,вземам и по една рецепта на Ванга:равни дози мед,олио и ракия,смесено,не е много приятно,но няма как.  Rolling Eyes Явно ми е заслабнала имунната система и не може да се пребори.  Crossing Arms

# 501
  • Още у мъглата ...
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох  Joy Joy Joy току-що в туити ме последва "Health and Fitness"  Joy Joy Joy Joy
Явно са ме видели как бегам за тортата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy или е разбрал че си дебела Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Въх, дъл не е това  ooooh! ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha
Ма аз нъл съм горда с днешното си постижение и на другата посока ми светнА  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 502
  • Още у мъглата ...
Манка, благодаря ти  Hug
Скрит текст:
Нямам проблем с чесъна,преди малко ядох,вземам и по една рецепта на Ванга:равни дози мед,олио и ракия,смесено,не е много приятно,но няма как.  Rolling Eyes Явно ми е заслабнала имунната система и не може да се пребори.  Crossing Arms

Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ти утре вечерта да ни кажеш, че вече си ок  Hug Heart Eyes

# 503
  • В света на мечтите... ❤
Оххх,сладурки,вече съвсем ви изтървах,почти наваксах 20-те страници от старата тема,а тук вече има 33  Shocked
Но минавам да ви кажа Привет  Hug Hug Hug  Как сте милички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Много цунки за всички   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001   love001

И едни ФЕмирчета,да съм по темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И поздрав с изпълнението на едно дете с божествена дарба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 504
  • в подножието на планината
Йоанче,  love001  bouquet

Жани,  love001 много готини въпросчета си му задала на Чачи...   bouquet

Вани,  Heart Eyes бързо оздравяване... Hug

Дани, Hug Heart Eyes

# 505
Момичета,благодаря ви,но едва ли,преди малко видях,че имам температура.  ooooh!

Да сте живи и здрави и вие,и близките ви.  Hug

Пожелавам ви лека вечер,аз се оттеглям.  Hug

# 506
Ман4е HugЗвезди HugГаби Hug Рени Hug Жани Hug Зиз Hug Наде Hug Дани Hug Вани Hug Тути Hug Йо Hug
изпуснах ли някой newsm78 губи ми се Ели
Ели и за теб Hug

# 507
# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ман4е HugЗвезди HugГаби Hug Рени Hug Жани Hug Зиз Hug Наде Hug Дани Hug Вани Hug Тути Hug Йо Hug
изпуснах ли някой newsm78 губи ми се Ели
Ели и за теб Hug
  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 509
  • В света на мечтите... ❤
Момичета,благодаря ви,но едва ли,преди малко видях,че имам температура.  ooooh!

Да сте живи и здрави и вие,и близките ви.  Hug

Пожелавам ви лека вечер,аз се оттеглям.  Hug

Вани  Hug Heart Eyes  бързо оздравяване,мила  spoko  сега е най-гадния период на вирусите и гриповете,дано мине по-леко   love001

Общи условия

Активация на акаунт