Отговори
# 480
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Ох, бееее, кат от нащо диспансерче си е баш момчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

rotfImao rotfImbo  Мчи кЪ, нали ни е патрон, патроооон. Joy

smile3521 smile3521
Ем, патрон ни е, ко да го праим, наше гардже  Laughing

# 481
  • Още у мъглата ...
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох  Joy Joy Joy току-що в туити ме последва "Health and Fitness"  Joy Joy Joy Joy
Явно са ме видели как бегам за тортата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 482
# 483
Оххххх, бееее, досега  Ви четох въпросите при тати, които Неси Ви е превела, паднах от смях с Вас. Joy

# 484
# 485
  • Още у мъглата ...
Оххххх, бееее, досега  Ви четох въпросите при тати, които Неси Ви е превела, паднах от смях с Вас. Joy

Само аз се изсериозничих тоз път и го питах защо не споменава за България в интервютата си и от къде идва баща му  Sunglasses Peace

# 486
 #Crazy #Crazy #Crazy трябва да 4ета 20 стр.
ха здравейте wavey wavey wavey

# 487

Само аз се изсериозничих тоз път и го питах защо не споменава за България в интервютата си и от къде идва баща му  Sunglasses Peace

Аз продължавам, ще стигна и до теб, четох Ирка и мен ме вълнуват същите въпроси за косицата му. Mr. Green

# 488
  • Още у мъглата ...
#Crazy #Crazy #Crazy трябва да 4ета 20 стр.
ха здравейте wavey wavey wavey

То няма много за четене, а трохи от торти по-скоро  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Миме  Hug Heart Eyes Heart Eyes

А, само в началото малко се правехме на мислещи  Mr. Green

# 489
Joy Joy Joy Ох, бееее, кат от нащо диспансерче си е баш момчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 490
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох  Joy Joy Joy току-що в туити ме последва "Health and Fitness"  Joy Joy Joy Joy
Явно са ме видели как бегам за тортата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy или е разбрал че си дебела Mr. Green

# 491
Мими Hug  bye

Наде Hug ще стигнеш и до мойте въпросчета те са две,ама сериозни к'ат на Габка Blush Blush Blush  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ади аз шЪ слагам софрата да си храня айлето Joy Joy Joy Joy Joy

нали зна'йти чИ пак шЪ дода  Stop Stop Stop Stop Stop Stop

# 492
  • София

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Олигофрен пълен  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Аз пък ще гледам "Дяволът носи Прада"  Twisted Evil  Joy и по-късно съм на линия  Hug Hug Hug ох ама моля ви се да не ви гоня много Joy Joy Joy

# 493
  • в подножието на планината

Много сте потайни... Rolling Eyes Я, дайте малко яснота - какви въпросчета зададохте на Чачи и всичките ли ще ги прати Неси или само някои... newsm78

# 494

Общи условия

Активация на акаунт