Отговори
# 570
#Crazyкой го каза Joyаз снощи усъмнах, а ти отиде да се къпеш и не се и върна Laughing нещо си се заиграла по банята Mr. Green

Няма бе Мими Hug вика че загледала някъв филм, ми тъй ши каже Mr. Green
ве4е му се вика филм, а не кекс, така ли newsm78  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 571
newsm78 за какво интервю говорите ,че аз май нещУ съм пропуснала

Диди  Heart Eyes Hug , Неси е написала , че в списание ще има интервю с ЧА и ако имаме въпроси, които желаем евентуално да бъдат зададени , да ги напишем да ги преведе на турски и да ги туитнем да журналистката която явно подготвя въпросите.

# 572
  • У дома :)
Бел Hug Heart Eyes Лелче Hug Heart EyesЙо Hug Heart Eyes

# 573
#Crazyкой го каза Joyаз снощи усъмнах, а ти отиде да се къпеш и не се и върна Laughing нещо си се заиграла по банята Mr. Green

Няма бе Мими Hug вика че загледала някъв филм, ми тъй ши каже Mr. Green
ве4е му се вика филм, а не кекс, така ли newsm78  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ам аз още му викам кекс Mr. Green Joy Joy Joy

# 574
  • София
За всичкииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 575
newsm78 за какво интервю говорите ,че аз май нещУ съм пропуснала

Диди  Heart Eyes Hug , Неси е написала , че в списание ще има интервю с ЧА и ако имаме въпроси, които желаем евентуално да бъдат зададени , да ги напишем да ги преведе на турски и да ги туитнем да журналистката която явно подготвя въпросите.
Тути  Heart Eyes Hug мерси много

# 576
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68

# 577
Много готино  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 578
Здрасти лелиното. Hug
На мен пък Йоанче това й червило като го видя и ме втриса, а де не започвам, че през цялата серия ми идваше да я гърмя с патлака. Влуди ме това момиченце снощи с тъпизмите си и с егоизма си. Crossing Arms

# 579
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Ох  Joy Joy Joy току-що в туити ме последва "Health and Fitness"  Joy Joy Joy Joy
Явно са ме видели как бегам за тортата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy или е разбрал че си дебела Mr. Green

Тя Габи нали е най-дебелата от нас, та затова нея следват  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 580
  • София
Наде много харесвам такива дръзки червила, но за съжаление не нося, защото съм като клоун  Joy Joy Embarassed  аз нали хванах само края на епизода и незнам какво е правила Серка  Mr. Green Joy Joy

Еййй нещо ми се купонясва на мен  Rolling Eyes Party Party Party

# 581
# 582
Наде много харесвам такива дръзки червила, но за съжаление не нося, защото съм като клоун  Joy Joy Embarassed  аз нали хванах само края на епизода и незнам какво е правила Серка  Mr. Green Joy Joy

Еййй нещо ми се купонясва на мен  Rolling Eyes Party Party Party
тя и Серка е кат клоун Mr. Greenама си го носи Joy Joy

# 583
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Скрит текст:

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 584
  • Още у мъглата ...

ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick
И кат се има предвид, че това в направено от техни фенове, демек с най-доброто  Mr. Green ooooh! ooooh!
Представям си го не най-доброто  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Знам, че сте 2 страници напред, ама ви настигам пишейки  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт