"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Давай Иве, разкажи ни го, мина 12 часа на обяд.
Значи затова бретона на Яман изглежда отвратително изгорял, а то заради пресата било, Rolling Eyes защо им е въобще да му опърлят бретона всеки път ooooh! вместо да го подстрижат!?!

# 31
Ивенце, аз може ли да си поръчам нещичко - искам с батко Али и Яман в новогодишната нощ, където се прегръщат. Peace Искам го спешъл, за да го пратя на батко Али. Party Ако имаш възможност, разбира се! Hug

Ама разбира се.  Hug
Ако искаш по-добро к-во, ще изчакаш до утре, че свалянето на такъв торент ми отнема 6 часа.  #Crazy #Crazy Mr. Green
Ако става и с такова, по-късно ще ти го резна. 
Hug

Иве, за батко Кенан само най - доброто. Flutter Ако аз го намеря някъде ще го използвам, ама нещо не откривам. А миналата седмица батко Али много се зарадва на момента от затвора с двамата и сега искам пак да го изненадам, мисля че ще му е приятно. Peace

# 32
Давай Иве, разкажи ни го, мина 12 часа на обяд.
Значи затова бретона на Яман изглежда отвратително изгорял, а то заради пресата било, Rolling Eyes защо им е въобще да му опърлят бретона всеки път ooooh! вместо да го подстрижат!?!

В моя случай трябваше преди 12 да го разкажа....  Mr. Green  Joy Joy Joy

Зори, не го чети!  Naughty Laughing

Значи така - всички новинарски сайтове, вестници и списания са заляти от снимки.  #Crazy #Crazy  На тях са Ча и Сери, разхождат се по някаква главна улица, облечени със същите онези якета, каквито имат той и Гизем, но в сиво.  Laughing И двамата са с качулки на главите, но много ясно се виждат лицата и усмивките им.  Whistling Whistling Ча я е гушнал по възможно най-нежния и сладък начин.....  Heart Eyes  Crazy  Heart Eyes
Заглавията - "Те решиха да не се крият" "Не крият любовта"
  Joy Joy Joy Joy

# 33
И аз да украся  Joy Joy Joy Joy

С кофти к-во са, но като сваля епизода с по-добро, пак ще ги направя.  Mr. Green

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
ЯмОр в действие  Party Party Party Party Даже и балет няма да им трябва за концертните изпълнения. Ама Крачолчето е направо във вихъра си.  Joy Joy Joy

# 34
Ендер - кой не я харесва,  Heart Eyes Heart Eyes  Peace  но на партито Мине не изглеждаше добре.  Sad  Беше подпухнала и доста странна в лицето.  Sick А роклята от НГ2013 й стоеше чудно на гърба.  Mr. Green

Ча пък беше супер сладък когато след закуската му изсушиха и изправиха косата и тръгна със Селим.  Peace Heart Eyes Heart Eyes После докато бяха на гробището, от влагата кичурите му се начупиха и щръкнаха навсякъде,   Joy Joy Joy а след като се прибраха, пак са го пресовали и пак си беше О.К.....  Naughty Peace
Това влажно зимно време е отвратително за пресованите коси  Sick Mr. Green

Чудя се дали да ви разкажа съня си newsm78 Mr. Green Mr. Green

Боже, Иве, как ги забелязваш тия неща?  Shocked На мен в този епизод страшно ми хареса как изглеждаше Яман, ама убий ме, ако знам кога му е била права косата и кога е стърчала. Забелязах само, когато беше мокра.  Mr. Green Сега ще трябва да гледам пак серията, защото и аз искам да видя кога е загладен и кога къдрав.

# 35
Ееее, Иве, закъсня с разказването на съня си, вече е след 12 и няма да се сбъдне. Mr. Green
Не само Ендер, ми и Селим, и Яман съм забелязвала с леко подпухнали лица, че даже, и Мерт, и Мира със зачервени очи, и сенки под очите, и леки бръчици на моменти като първите трима. Само Ейлюл не ми е направила впечатление досега да не е била в перфектна форма.

# 36
Добър ден в новата тема!  Hug Hug Hug

Нито на епизоди, нито на писане мога да ви настигна.  Laughing  animal037

Тинче,   bouquet

Киарче, не ни гони. Мятай се направо тука  Laughing  Hug

# 37
Ееее, Иве, закъсня с разказването на съня си, вече е след 12 и няма да се сбъдне. Mr. Green
Не само Ендер, ми и Селим, и Яман съм забелязвала с леко подпухнали лица, че даже и Мерт и Мира със зачервени очи и сенки под очите. Само Ейлюл не ми е направила впечатление досега да не е била в перфектна форма.

Пуууу  Laughing Laughing

Боже, Иве, как ги забелязваш тия неща?  Shocked На мен в този епизод страшно ми хареса как изглеждаше Яман, ама убий ме, ако знам кога му е била права косата и кога е стърчала. Забелязах само, когато беше мокра.  Mr. Green Сега ще трябва да гледам пак серията, защото и аз искам да видя кога е загладен и кога къдрав.

Вени, това всичко го видях в петък, когато пропускам по-голяма част от детайлите....  hahaha hahaha Пускай пак епизода.  Laughing

# 38
Не само Ендер, ми и Селим, и Яман съм забелязвала с леко подпухнали лица, че даже, и Мерт, и Мира със зачервени очи, и сенки под очите. Само Ейлюл не ми е направила впечатление досега да не е била в перфектна форма.
Тюх, бе Иве, по-рано трябваше да го разкажеш  doh
Най-много ми хареса това: "Ча я е гушнал по възможно най-нежния и сладък начин.....   Heart Eyes Crazy Heart Eyes" Ох, ако не Чаатай и Серенай, дано поне Яман и Мира видим скоро така.

# 39
Зори, ама това рогатото все излиза...  #Cussing out   Mr. Green
Тези са по-добре като к-во, но са със знака на Tv-то.  Sad
Утре ще имаш друго.
  Hug

# 40

Вени, това всичко го видях в петък, когато пропускам по-голяма част от детайлите....  hahaha hahaha Пускай пак епизода.  Laughing
А какво ли е, когато гледаш внимателно  #Crazy #Crazy #Crazy

# 41

А какво ли е, когато гледаш внимателно  #Crazy #Crazy #Crazy

hahaha hahaha hahaha

За теб  Crazy   Laughing   Crazy

# 42
И другия от компанията им се казва Батухан, но е с различна фамилия от на този.
New Batuhan Ekşi #Doruk ~ #Medcezir set

New Batuhan Ekşi #Doruk

# 43
  • близо до брега на морето
И аз да украся  Joy Joy Joy Joy

С кофти к-во са, но като сваля епизода с по-добро, пак ще ги направя.  Mr. Green

ИВЕ newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51благодаря-танците на ашкъмчо-не може да му се опре Крачолчо-благодаря на всички момичета,за 14еп.сега го изгледах и ми беше чок романтик Hug Hug Hug

# 44

Голям танцьор, бееее  newsm68 newsm68 newsm68 Много АРТ, много.  Crazy
Ивееее   love001  love001  love001

Чак сега видях как Крачолчето се озова зад Мира на влакчето  doh doh doh

Общи условия

Активация на акаунт