"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
И на мен не ми хареса дебелената на палачинките й, личи си, че е новачка и не ги докарва, трябва да са тънки а нейните бяха дебели.
Знам, че се бъзикате, но това което Мира сготви не бяха палачинки, а пенкейкс.
Ето разликата:
Пенкейкс /  Pancakes /  Pankek

Палачинки /  Crepes /  Krep

# 406
И да се удави Мирка, ще го преживея, Mr. Green ама да не е глупава, прави се на интересна и страдаща, ще и мине. Mr. Green
И на мен не ми хареса дебелената на палачинките й, личи си, че е новачка и не ги докарва, трябва да са тънки а нейните бяха дебели.
Яман е много ядосан, определено издивяването му е след като е разбрал за баща си.
Едже ни заблуди като е написала, че утре, ще е фрагмана. Crossing Arms
Виждаш ли Ани, пък какво остава за пресата им. ooooh!
Иве, мерси  bouquet  за фрагмана, Ани а на теб благодаря   bouquet за превода му.
Тони,  HugДаниелка,  Hugблагодаря и на Вас за пожеланията.
Божееее, hahahaколко хубаво изглежда с опърления бретон пред буйната му фризура от снощи. Mr. Green

ФРАГМАН+ПРЕВОД....  bouquet  bouquet  bouquetЕдва ли би беснял след новината за баща си... HugПо-скоро гадната Суде може да му е дрънкала нещо.... newsm78САМО КАТО МУ ФОКУСИРАМ ОЧИТЕ И ooooh!ОЧЕРТАНАТА ГОРНА УСТНА И.... Crazy НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ НИКАКЪВ ОПЪРЛЕН БРЕТОН... NaughtyМирчето...удавник... Joy Joy Joy...ама....Тя едни ПАЛАЧИНКИ НЕМОЖЕ ДА ДОКАРА.... #2gunfire #2gunfireКАМОЛИ ДА СЕ САМОУДАВИ.... Joy Joy Joy

# 407
Ето разликата:

Немаше нужда ....тва да го подробничиш... NaughtyСя ако има некоя бременна баба.... Joy Joy JoyкЪт мен и и се доплюска newsm78 newsm78МИРА ли ще и прави,както и да се казват тези вкусотии.... Joy Joy JoyПо-добре да е Яманчииии май... smile3534 smile3534 smile3534

# 408
Преди да си легна ви стоварвам една кошница армагани за почерпка. Laughing
Ивановден е! Честит празник на всички, които празнуват! И ние в къщи имаме именник - баща ми.
На всички желая здраве и късмет!

И пенкейкс да са, щом са от Мира аз не консумирам. Mr. Green

# 409
Честито на всички именици и именички, носете със здраве хубавите си български имена, и техните производни.
Няма опасност да ми се преядят, особено щом са от Мирка, Mr. Green защото още съм и ядосана.
След като изгледах втори път фрагмана и аз разбрах, че е ядосан на себе си заради постъпката си, а не на новината за баща си, но това го уточник преди този ми пост.
Лека Ви вечер, но преди това да Ви почерпя за имения ден на мъжа ми, да ми е жив и здрав, и все така да ми е добричък както досега.
Скрит текст:

# 410

минавам пак да ви почерпя,че си имам доста именници днес Hug майка,татко,синчето и племенника Peace

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ Blush БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Скрит текст:

# 411
  • Пловдив
Добро утро!
Хубав празничен вторник и успешен ден!
Честито на празнуващите днес имен ден! Да им е живо и здраво името и те с него!

# 412
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник на именниците!
 baloni baloni baloni

И аз част от големия калабалък......  hahaha hahaha

Почерпете се за мое здраве:
 Hug

Скрит текст:

# 413
  • Яко в Матрицата...
Добор утро, момичета!

Честито на имениците! Много здраве и късмет да им носи името!

Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит празник на именниците!
 baloni baloni baloni

Hug

Скрит текст:

Иве,  newsm51 newsm51 newsm51 все така креативна и активна:) Много любов и късмет!

# 414

Честит Иванов ден на всички празнуващи !

Да сте живи и здрави Вие и вашите най-близки

Зори  Hug Наде  Hug   Жани   Hug

Ива

# 415
Добро утро!
Днес ми се пада аз да черпя, така че заповядайте  Hug

Честит празник и на останалите, които празнуват днес. Желая ви разбира се на първо място здраве, а след това много сладки изкушения, много любов и много незабравими моменти с любимите хора, с незаменимите приятели и с невероятните актьори, които ни събраха. Hug

# 416
Добро утро!  Hug Hug Hug

Честит имен ден на празнуващите и техните близки, бъдете живи и здрави!   bouquet  bouquet  bouquet

Ивета, бъдете много здрави, все така позитивни и носете имената си с гордост!   bouquet Hug

# 417
Добро утро!!!!  Hug Hug Hug

Започваме именниците по реда по който са писали!!!  Joy Joy Joy Дано не пропусна някой!!!  Stop

Зори да е жив и здрав баща ти и да те подкрепя винаги!!!!  Hug Hug Hug

Наде, да ти е здрав мъжа!!!  Hug Hug Hug Да се обичате и да се радвате един на друг, на деца, внуци и правнуци!!!  Hug Hug Hug

Жани, да са ти живи и здрави всички именници!!!  Hug Hug Hug

Иве (iveto_32) да си жива и здрава и да се виждаме по-често тук!!!  Hug Hug Hug

Ивееееее   Hug Hug Hug Hug специално за теб Чачко ми изпрати тази снимка с пожелание да си винаги така позитивна, креативна, забавна и всичко останало, което си!!!!   love001  love001  love001 И ми писа да зарежеш Крачола вече, че му е писнало от него!!!!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 418

Hug

Ей, тия Ямор много нахални, бе!  Whistling Избутаха ме те да са първи. ooooh!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ!  baloni

Иве, много здраве, щастие и любов ти пожелавам! Бъди все така весела, забавна и остроумна. Hug
iveto_32, здраве и късмет!  Hug
Наде, да ти е жив и здрав мъжа и да сте много щастливи заедно!  Hug
Зори, жив и здрав да е баща ти и да му продължиш името!  Wink Hug
Жани, ти имаш много поводи  Laughing, много щастие за твоите близки!  Hug

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 09:56 от Venetat

# 419
На всички именници да са живи и здрави и да почерпят!!!  Hug Hug Hug

Ето разликата:
Скрит текст:

Ех, тази Мира си намери още един адвокат!!!   Peace Mr. Green И този път е мъж.  Joy Цяла кантора станаха!  ooooh!  Joy

Немаше нужда ....тва да го подробничиш... NaughtyСя ако има некоя бременна баба.... Joy Joy JoyкЪт мен и и се доплюска newsm78 newsm78МИРА ли ще и прави,както и да се казват тези вкусотии.... Joy Joy JoyПо-добре да е Яманчииии май... smile3534 smile3534 smile3534

Бойче, това червеното е идеалния вариант!!!  Hug Hug Hug

Има и по - сладки неща от дюнера, като това например...

истинско изкушение. Heart Eyes

Зори защо това  сладко изкушение не го сложи преди да си легна???  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт