"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 282
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Киарче, това беше моя тоалет, тя и Ани да си покаже нейния  Laughing

Скрит текст:

# 391
И нашите преживявания бяха много горещи и се забавлявахме от сърце. Братята Копер са невероятни. Laughing Хапнахме дюнери, пихме айрянче, танцувахме, смяхме се и т.н.

А Арт купондийките гладуваха  и се редиха на пух - паф, по - добре да бяха изтанцували танца на пингвина. hahaha Начело беше разбира се Крачола. Joy

# 392
Тони,  newsm10

Е, Зори, бива ли да не свирнеш!? И аз съм човек, и на мен ми се ядат дюнери!  Joy

# 393
И нашите преживявания бяха много горещи и се забавлявахме от сърце. Братята Копер са невероятни. Laughing Хапнахме дюнери, пихме айрянче, танцувахме, смяхме се и т.н.

А Арт купондийките гладуваха  и се редиха на пух - паф, по - добре да бяха изтанцували танца на пингвина. hahaha Начело беше разбира се Крачола. Joy

Олее като се сетя за Крачолския танц още ме избива смях  rotfImbo
Той се раздаваше толкова много на танците  hahaha

# 394

Е, Зори, бива ли да не свирнеш!? И аз съм човек, и на мен ми се ядат дюнери!  Joy

Киарче, ако е само за дюнера, веднага ти свих един :

Но ако е за емоцията покрай дюнерите, в петък аз предлагам да отидем пак. Laughing

# 395
Тони,  newsm10

Е, Зори, бива ли да не свирнеш!? И аз съм човек, и на мен ми се ядат дюнери!  Joy

ти само си намери тоалет и направо в петък идваш с нас!!!  Hug Дюнери, айряни, братя Копер .. всичко има в Тозлудере!  Hug Имахме и резервен вариант - ако не дойде Яман, да дойде Чачко, а ко не дойде батко Кенан да дойде батко Али!  smile3521

Аз моя не мога сега да го намеря, но нещо в този стил като техните беше!  Joy Joy Joy

# 396
Абе кажете си го направо, бяхте се докарали в тоалети с гол гръб и без предница  ooooh! ooooh! ooooh!

да, но беше супер парти и не карахме влак!!!  smile3534

Момичета мили от мен лека нощ!!!  Hug Hug Hug

# 397

Е, Зори, бива ли да не свирнеш!? И аз съм човек, и на мен ми се ядат дюнери!  Joy

Скрит текст:

Но ако е за емоцията покрай дюнерите, в петък аз предлагам да отидем пак. Laughing

Е, Зори, не става. Аз искам Чачко да ме храни  Whistling

Ани,  Hug Вени,  Hug

Лека и от мен!  Hug

# 398
Значи мила Киарче, стягай тоалета за петък. Peace

Лека нощ на лягащите. Hug

# 399
Ани, Киарче лека нощ и сладки сънища !  smile3524

# 400

Моля ви се,стиха показвахте такива снимки,че така обичам,а при мен няма такива дюнери. До лятото ще има да ми текът лигите  Joy
Киара,с нетърпение очаквам еп.4.  Peace Hug

# 401
  • близо до брега на морето
Не обичам дюнери много, пък айран-хич, аз ще дойда за прегръдките (само с братчетата де).Новия 16 еп.е качен у вики-успокоих се. Лека нощ!

# 402
Има и по - сладки неща от дюнера, като това например...

истинско изкушение. Heart Eyes

# 403
Лека нощ и от мен.  Hug

# 404
аз докато дойда вие ще изполягате Peace Peace Peace Peace Peace

привет на още будните момичета Stop и благодаря ви за хубавите пожелания Hug

интересно фрагманче са ни пуснали пак Blush вайййй Яманчи чок къзгън бе #Cussing out #Cussing out #Cussing out(демек много ядосан) аби Селин и той  Blush
Мира де се е паркирала на дъното на басейна Blush отчаяни опити за харакири ли ще прави Joy Joy Joy Joy Joy Joy
майтапя се,но отново ще ни е интересен епизода в петък Wink да идва по бързо  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт