"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 343
  • 747
  •   1
Отговори
# 375

Скрит текст:

Аз ей тъй не мога.  Sick Mr. Green  Като се топна и .... изплувам  Crazy Mr. Green
Дано си остане там  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Иве,  Hug пак добре, че изплуваш, аз ще си остана на дъното!!!  Joy Joy Joy Joy

Илина айде не с лошото, дееее  Peace Яманчи няма да го преживее!!!  Peace

А така - не с лошото! Naughty Naughty

И аз викам така да направим!!!  Joy Joy Joy Joy Ивето тя си призна, че има черно чувство за хумор!!!!  hahaha hahaha hahaha Обаче чак после се усети, че и любимия и КРачол ще се изложи!  hahaha hahaha hahaha

Пак разделение   Naughty - аз писах Ча и КрачолчоNaughty ти обаче излагация лепна само на единия....
ooooh! ooooh!
А и когато има любов - няма излагация! Mr. Green Joy Joy

# 376
Кака Киара от квартала, привет! Hug Mr. Green Ако има такъв момент със сигурност ще разбереш по емоциите ни. Laughing

Зори,  Hug

Етилер ли, Тозлудере ли, не е важно...важното е, че вие сте там.  Heart Eyes Hug

# 377
Лелееее, то човек да не си пийне с мъжа по едно питие за здравето на синчето ни бре, изписали сте света, пак тичам след Вас. Rolling Eyes
Чета надпис под подписите на Ивето и Вени за ЯмОр, кои са те!? newsm78
Алис, добре дошла.
Киара, мерси. Hug

# 378
Я Сехер:

Наде, как така не знаеш кои са Ямор - това са Яман и Оркун - новите дуетни половинки.

Няма вече Глория Ивана
Ямор са на екрана.
Ивето даже обеща и клип
в който ще са само по слип.

Joy

# 379

Здравейте!
От доста време следя темата ви,но едва сега събрах смелост да ви пиша..
Благодаря ви за всичко,което правите Hug Hug Hug

Алис,добре дошла,миличка! Hug Hug Hug
Радвам се,че най-накрая се престраши да пишеш в темата.Видя ли,че не било толкова трудно Peace Peace Peace

Момичета

Скрит текст:
Алис ми е приятелка от реала.И тя следи с голям интерес сериала и разбира се редовно четеше тук в темата..С нея обсъждаме сериала и много ми допадат разсъжденията  й..С малко помощ от моя страна си направи регистрация и се надявам да споделя с нас и коментарите си

Добре дошла и от мен!  Hug Hug Hug

НадеShocked ей сега вече се засегнах Sad    Wink

# 380
Кака Киара от квартала, привет! Hug Mr. Green Ако има такъв момент със сигурност ще разбереш по емоциите ни. Laughing

Зори,  Hug

Етилер ли, Тозлудере ли, не е важно...важното е, че вие сте там.  Heart Eyes Hug

Е свърши лукса в Етилер апартамент 10 и тирбушона, сега вече сме в Тозлудере при Коперите. Mr. Green Hug

# 381
И аз викам така да направим!!!  Joy Joy Joy Joy Ивето тя си призна, че има черно чувство за хумор!!!!  hahaha hahaha hahaha Обаче чак после се усети, че и любимия и КРачол ще се изложи!  hahaha hahaha hahaha

Пак разделение   Naughty - аз писах Ча и КрачолчоNaughty ти обаче излагация лепна само на единия....
ooooh! ooooh!
А и когато има любов - няма излагация! Mr. Green Joy Joy

Как ще слагаш Яман до Крачола???  Naughty Naughty Naughty Naughty НЕ позволявам!!!!  smile3534 НЕ! и НЕ! Естествено, че има разделение!  hahaha hahaha hahaha Ти как до този уникално красив и прекрасен Яман ще сложиш това недоразумение Крачолско???  smile3533 smile3533

Наде нищо не си изпуснала относно Ямор!!!  Naughty Naughty Naughty

Зори,  Hug

Е свърши лукса в Етилер апартамент 10 и тирбушона, сега вече сме в Тозлудере при Коперите. Mr. Green Hug

Обаче Зори кажи за дрескода!  hahaha hahaha hahaha

# 382

Няма вече Глория Ивана
Ямор са на екрана.
Ивето даже обеща и клип

Joy
Joy Joy Joy

Виж ти, какви неща изпускам. Якооо!!!

Ани, какъв дрескод? На модилиер ли се налага да ходя?  newsm78

# 383

Дрескода е  ммммм как да го опиша - по - лекичко облекло. По възможност с 2-3 ленти по тялото и предимно по кожа. Laughing

# 384

Няма вече Глория Ивана
Ямор са на екрана.
Ивето даже обеща и клип

Joy
Joy Joy Joy

Ами на новогодишното парти в Тозлудере бяхме аз, Зори и Тони (тя малко закъсня)  Joy Joy Joy и бяхме в уникално облекло.  Joy Joy Joy сега не ми се рови да го търся, остана някъде в края на предната тема, но е нещо като бельо  Joy Joy Joy Зори го измисли.  Joy Joy Joy
а Крачолките бяха по вечерни рокли на партито в тузарския квартал.  hahaha hahaha hahaha А ние си изкарахме супер с братята Копер!  smile3521 smile3521

# 385
Ами не разбрах, Embarassed предполагах но не бях сигурна, мислех, че и Мирка фигурира сред тях та за по-сигурно реших да Ви попитам.
Яман+Оркун... Confused

# 386
Аз моя тоалет си го пазя hahaha

Скрит текст:

Та така посрещнахме НГ. hahaha

# 387

Няма вече Глория Ивана
Ямор са на екрана.
Ивето даже обеща и клип

Joy
Joy Joy Joy

Ами на новогодишното парти в Тозлудере бяхме аз, Зори и Тони (тя малко закъсня)  Joy Joy Joy и бяхме в уникално облекло.  Joy Joy Joy сега не ми се рови да го търся, остана някъде в края на предната тема, но е нещо като бельо  Joy Joy Joy Зори го измисли.  Joy Joy Joy
а Крачолките бяха по вечерни рокли на партито в тузарския квартал.  hahaha hahaha hahaha А ние си изкарахме супер с братята Копер!  smile3521 smile3521
Абе кажете си го направо, бяхте се докарали в тоалети с гол гръб и без предница  ooooh! ooooh! ooooh!

# 388
Хахахахах, Ани, ми че то си е общоизвестно, че по- бедните и по- глупави мъже предлагат по - (как да се изразя) горещи преживявания. Ако знаех и аз щях да дойда, пък било и само по парфюм, както пееше на времето Ивана.  Joy Joy Joy

Наде,  Hug

Аз моя тоалет си го пазя hahaha

Скрит текст:

Та така посрещнахме НГ. hahaha

#Crazy Joy

# 389

Дрескода е  ммммм как да го опиша - по - лекичко облекло. По възможност с 2-3 ленти по тялото и предимно по кожа. Laughing

Ааа по кожа не звучи хубаво / на мен ми звучи, все едно си одрала някоя мечка  Grinning /
По парфюм звучи, малко по така, разбираш ме.......  Heart Eyes
А твоя тоалет е страхотен ! Чачи ако те види с отворена оста ще зяпа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт