Украйна!

• 241 655
  • 5 641
  •   2
Отговори
  • София
Потресена съм  от това което се случва в Киев последните няколко дни! Имам много загинали и стотици ранени,  хората се презапасяват а магазините остават празни. Обявено е извънредно положение! Много хора панически бягат от града.
Киев 1 Киев 2 Киев 3 Киев 4 Киев 5

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 13:25 от Mamma

# 1
  • Русе
   Напрежението в Украина ескалира в цялата страна. Престрелки и жертви има и в останалите градове.

# 2
  • София
Амбър, откъде знаеш?
Господи, моля се за хората!!!!!!!

# 3
  • Варна
   Напрежението в Украина ескалира в цялата страна. Престрелки и жертви има и в останалите градове.

Чак в цялата страна не е, предимно е в Западна Украйна. Те по начало там са големи националисти и "откаченяци" и сега се "отвориха".

Против съм това, което се случва. Определена група хора го забъркаха и излизат с твърденията, че това иска целия украински народ. Целия - ама друг път!

# 4
  • Русе
  Следя ежеминутно новинарските емисии там, защото детето ми трябваше да пътува в събота за Украина. Имаше състезание във Виница.

# 5
  • Варна
 Следя ежеминутно новинарските емисии там, защото детето ми трябваше да пътува в събота за Украина. Имаше състезание във Виница.

Е, Виница къде е?

# 6
Пък аз съм потресена от малоумщините на украинците да избият един куп улични животни...
Изпаднала работа! Явно брутализма не ги притеснява, а ги влече. Не ме учудва, че се тепат по между си, след като разбрах как постъпват с животните. Дали не е карма това сега?!
Тия и румънците са един дол дренки в това отношение.

# 7
  • Русе
  " Министърът на вътрешните работи на Украйна Виталий Захарченко е съобщил, че е издал заповед на органите на реда да бъде раздадено оръжие, а също така да бъде позволена неговата употреба, предаде РИА Новости. "

Прочетете цялата статия тук: http://utroruse.com/article/74353/#ixzz2tsPK4k3m
Follow us: @utrobg on Twitter | utroruse on Facebook

# 8
Ужасно е това, което се случва там. В европейска държава в 21 век.
Sad

# 9
  • Варна
Пък аз съм потресена от малоумщините на украинците да избият един куп улични животни...
Изпаднала работа! Явно брутализма не ги притеснява, а ги влече. Не ме учудва, че се тепат по между си, след като разбрах как постъпват с животните. Дали не е карма това сега?!

Не всички са изроди, нали ти е ясно. Има една шайка екстремисти там, дето им се плаща и вършат какво ли не.
Абе, ненормална работа, дано да свърши всичко по мирния, цивилизован начин!

# 10
Това, което се случва там, е потресаващо, да. Пасивността на цивилизована Европа и големите сили - също.

Учудена съм, че чак днес се отваря тема за Украйна тук.

# 11
  • Русе
   Олигархията там здраво държи всичко и е проникнала навсякъде. Янукович няма да сдаде властта за нищо на света.

"Министрите на външните работи на Полша Радослав Сикорски, на Франция Лоран Фабиюс и Германия Франк-Валтер Щайнмайер, напуснали сградата на администрацията на президента на Украйна след среща с президента Виктор Янукович. Срещата продължила почти 6 часа, министрите излезли от администрацията на президента с недоволни изражения на лицата, бързо се качили в колите, като отказали да отговарят на въпроси на журналисти."

# 12
Според теб тез в Украйна като избили кучетата и от нямане какво да правят са се нахвърлили един на друг щото ги влече?!?  Laughing Laughing
Направо се олях с кафето от смях.
Давам ти златен медал за поста...
 Отивам да го постна в смешките. Заслужава си.

# 13

Според теб тез в Украйна като избили кучетата и от нямане какво да правят са се нахвърлили един на друг щото ги влече?!?  Laughing Laughing
Направо се олях с кафето от смях.
Давам ти златен медал за поста...
 Отивам да го постна в смешките. Заслужава си.

Уффф...
Народ, който така постъпва с животните, не е учудващо, че така ще постъпва и със себеподобните си. Който си е брутален и безмилостен, си е такъв. Сега разбра ли?
Поствай! Разпространявай словото ми!

# 14
  • Русе
  Познавам доста украинци. Много интелигентни и много адаптивни. Страната не е бедна на ресурси и на хора. И въпреки всичко живеят с по нисък стандарт и от нас. Управляващата клика се пазари на гърба на народа, без да отчита правата му.

Общи условия

Активация на акаунт