Украйна!

• 241 804
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 30
Дано по-скоро да се успокоят нещата и да няма повече жертви.  Praynig Praynig Praynig

# 31
Най-виновни за всичко случващо се там са "Беркут" - специалните части които буквално екзекутират хора по улиците.
AQUA - Говориш пълни глупости - решили да се избиват що'т видиш ли няма кво да правят или що'т видиш ли кучетата не са им достатъчни. Тези хора се борят за свобода от Русия и Путин, тези хора се борят за свобода. От постовете ти личи обаче, че май те е грижа повече за животните (мен също ме е грижа за тях ) но не те е грижа за хора, които просто  искат свободата си.

HromadskeTV Разпространи информацията, че по медиците в Киев стреля снайперист. Ранена е една от доброволките.

По последни данни момичето е починало.

Пишете глупости и си вярвате. Аз съм от източна Украйна, имам роднини и в Киев. Няма нормален човек, който подкрепя добре платени и въоръжени протестиращи рецидивисти на Майдана.

# 32
Е, каква е истината,  просвети ни. newsm78

# 33
  • Русе
  То и за нашите протести така твърдят много хора. Но пък аз не познавам, някой който да не им симпатизира. Разбира се насилието е ужасяващо във всичките му форми.

# 34
LaValetta, каква част според теб са платени? От кого? Дай повече подробности.

# 35
  • София
По последни данни 90загинали и 1000ранени в Киев

# 36
Госпожице, ако не бях така добре възпитана дама, щяха да ти кажа къде да си завреш пропагандата. Wink
 Тоз виновен, оня виновен. Синдикатите,/о, тва не са мафиотски синдикати, а ''нормални'' такива/ са хванали спецполицай от Беркут, извадили са му окото и са му отрязали ръката, после са качили клип в нета. В отговор тамошното МВР заповядало да се стреля на живо месо.Ето репортаж. www.blitz.bg/news/article/251596
Кой е виновен ли? Хората зверове са виновни, тези, които жестоко избиваха кучета точно в Украйна, понеже хората били по важни! Е, Бог май не мисли така!
Смирете се малко и лекувайте гнева си. И преразгледайте представите си за нормално.

# 37
 То и за нашите протести така твърдят много хора. Но пък аз не познавам, някой който да не им симпатизира. Разбира се насилието е ужасяващо във всичките му форми.
Пък аз хич не виждам смисъл в протестите в България в тази им форма. Лятото беше един панаир-карнавал, че и цици се вяха даже... смешна работа, българска! Тия поне не мишкуват като тука. Така се правят протести - както гърците, както испанците! А не подвикване по улиците с развети знаменца и някакво лозунгче с ръка. Докато не се почне с мятането на камъни и коктейли молотов срещу ключови обекти, никой няма да ги бръсне за нищо... кучето си лае, кервана си върви!
И какво тука като падне това правителство?! Какво ще стане?? Ще стане ли онзи очукан, смачкан българин от протестите по-богат, ще живее ли по-добре, в по-уредена страна? Не, разбира се! Дали са тия, бойкоборисовци, костовци, волени, болени и кви ли още не, докато се протестира вяло и не както трябва, и не с определени точно формулирани искания, на никого няма да му пука за нищо и положението ще си е все същото. Точни, конкретни, добре формулирани искания трябва да има, а не просто "Оставка". Като например адекватна цена на тока. То всъщност така почнаха тогава протестите, точно заради това, после прераснаха в друго, но въпреки супер символичното намаляне на цената на тока тогава, колкото да се замажат очите на хората, после пак си дойдоха на тяхното монополистите.
И понеже това е България, а масата български мъже са медузи, при това разединени медузи, всеки е срещу всеки и се кефи и злорадства, ако другия е по-зле, протести тук никога няма да има, направени както трябва, за да се случи нещо. И извода какъв е - спасявай се поединично, най-добре направо чрез Терминал 2, а ако все пак не можеш, ще се бориш като прасе с тиква с българския си живот.
Да се развяваш по протести, мислейки си, че правиш нещо, вместо за това време наистина да направиш нещо, от което да изкараш пари.....

# 38
Във Венецуела също умират протестиращи.
http://www.buzzfeed.com/conzpreti/29-heartbreaking-images-from-t … in-venezuela?bffb

Нямам търпение, Катрала да дойде и да ни расясни как това са долни лъжи и инсинуации, защото Венецуела е райско кътче.

# 39
Телевизия е голям манипулатор. В същност, имаме ли телевизия, която ще има смелост да покаже нещо, което няма да се хареса на ЕС? Или на голям "освободител" - САЩ?
За Югославия сещате ли се?

# 40
  • Русе
 Не гледам телевизия. Следя тук http://korrespondent.net/ukraine

# 41
  • Варна
Не следя много новините, погледнах материалите, които сте постнали. Изобщо не ми става ясно кой е крив и кой прав. Sad

# 42
  • София
Янукович е един рецидивист, който като всеки комунист ще даде властта само с кръв. Това са варвари.  Зад него е Путин и затова смело мачка и всичко е ясно - никога , никога няма да ги пусне да станат европейска държава. ...

Напълно съм съгласна с всяка дума.

# 43
Само един въпрос и спирам. Ако в някоя от тези бели държави "мирно" протестиращи убият един полицай, какво ще стане с тях?
Но явно украински полицаи не се броят.

Към един по-горния пост, в голяма грешка си - по-богата част на Украйна е източна, не западна.

# 44
Един въпрос и към теб - колко са цивилните убити и колко полицаи?

Общи условия

Активация на акаунт