Украйна!

• 241 660
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 15

[/quote] Уффф...
Народ, който така постъпва с животните, не е учудващо, че така ще постъпва и със себеподобните си. Който си е брутален и безмилостен, си е такъв. Сега разбра ли?
Поствай! Разпространявай словото ми!

[/quote]
 rotfImao rotfImbo

# 16
  • София
Най-виновни за всичко случващо се там са "Беркут" - специалните части които буквално екзекутират хора по улиците.
AQUA - Говориш пълни глупости - решили да се избиват що'т видиш ли няма кво да правят или що'т видиш ли кучетата не са им достатъчни. Тези хора се борят за свобода от Русия и Путин, тези хора се борят за свобода. От постовете ти личи обаче, че май те е грижа повече за животните (мен също ме е грижа за тях ) но не те е грижа за хора, които просто  искат свободата си.

HromadskeTV Разпространи информацията, че по медиците в Киев стреля снайперист. Ранена е една от доброволките.

По последни данни момичето е починало.

# 17
# 18
На мен ми е мъчно за хората.  Защо е нужно това зверство спрямо тях? Искат свобода.

# 19
Това е варварство срещу собствения народ .
От една страна хората са за Европа , от друга властта е за Путин и обещанията за много пари .
А Европейския съюз не обещава да налива пари .
И така държавата е притисната .Думата има Европа .Дано да излезе разумна и помогне на украинския народ .

# 20
  • София
От една страна хората са за Европа , от друга властта е за Путин и обещанията за много пари .
И така държавата е притисната .Думата има Европа .Дано да излезе разумна и помогне на украинския народ .
ДАНО!!!!

# 21
  • Варна
Записвам се да следя темата.
Потресена съм какво се случва в Украйна и ми е безкрайно мъчно за хората там в момента!

# 22
# 23
И аз съм безкрайно потресена от събитията в Украйна.  ooooh!
Милите хора!  Cry

# 24
  • Русе
  След като не постигнаха някакви резултати от срещата с Янукович , външите министри на Полша, Германия и Франция провеждат среща с лидери на опозицията.

# 25
Имам доста приятели украинци в Германия. Всички подкрепят протестите, дори с цената на това, което се случва. А може би именно случващото се ще донесе промяна.

# 26
Янукович е един рецидивист, който като всеки комунист ще даде властта само с кръв. Това са варвари.  Зад него е Путин и затова смело мачка и всичко е ясно - никога , никога няма да ги пусне да станат европейска държава. Максимума, който може да се постигне според мен  е да се разцепят и западната част да продължи пътя си, а изтока да потъне в мрак, потисничество и мизерия, както са си свикнали.

Моля се за тези хора, а на Янукович и компания съм им пожелала каквото съм могла ей така чисто човешки.

# 27
  • Варна
Ситуацията в Киев може да следите на живо тук:

# 28

Украйна е прекалено зависима от Русия, а Русия пък съвсем няма интерес да отслабва влиянието си. Украйна е огромна държава, и като територия, и като население. Друг път ще станат европейци. Но ми се къса сърцето като гледам какво се случва.

# 29
Моля се за тези хора, а на Янукович и компания съм им пожелала каквото съм могла ей така чисто човешки.
Peace Мисля по абсолютно същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт