"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 426
  • 747
  •   1
Отговори
# 360

Ани,като се замисля май е по/добре да пуснем новината за другия бряг,така ще се разочароват повече фенки и ще има повече за нас  Joy

Нали? Тя Ивето е хитра и само с такава цел го е предложила.  newsm78 Да разредим навалицата!  hahaha hahaha hahaha

Иве аз само предполагам за Крачола.  Peace Щото нали е АРТ!  Hug Иначе аз за всяка евентуална връзка чакам снимки и видео.  Peace Иначе този казал, оня казал .. не става.  Naughty

smile3521 smile3521 smile3503

Naughty Naughty Като е АРТ, не значи, че е...  Whistling Whistling
Само ЯмОр можеш да си ги представяш   Whistling и без фото да приемеш, че са дуо- мечта!  Crazy Crazy Peace

Видяла съм ви и двете Крачолки, Иве!!!  Peace Мисля, че писах на Вени, че забелязвам само левия и крачол  Hug Hug Hug, а не подксчащият маймун на десния!  Naughty Naughty Naughty А твойте надписи под красивия Чачи изобщо не ги забелязвам!!!  smile3534

newsm45 newsm45 newsm45

# 361

Аз ей тъй не мога.  Sick Mr. Green  Като се топна и .... изплувам  Crazy Mr. Green

# 362
  • Варна
Честито ви Богоявление- дано снощи преди да се“отвори“ небето да сте си пожелали нещо. Пожелавам ви да се сбъдне!
За Мира след последните изпълнения от мен това:

Обаче, според мен тя не прави палачинки, а тиганички- в родния край на майка ми ги наричат йомурталки/йомурта= яйца/Те трябва да са пухкави, къдреви около 8-10 см диаметър и 7-10 мм дебели
Скрит текст:
Рецепта: 2-3 яйца, чаша кисело мляко, чаша прясно мляко, сол на вкус, набухвател и брашно за смес като за палачинки/около 1 ч. чаша/По желание може да се сложи и аромат- ванилия или канела  или карамфил на прах.Пържат се в олио и стават не йомурталки, а УМОРталки- могат да те уморят- колкото повече ядеш повече ти се прияждат.

# 363
morski_briz  Hug

Рецептата е същата  но моята баба им казваше лангиди не знам по каква причина  Joy Joy Joy

# 364
Момиченца, слудурченца, Чаатайки и Оркунки, кака ви Киара се появи в квартала.  Laughing

Да се запиша, че си преведох частта от 15 епизод. Имаше малко мешаница, ама оправих работата и дет се вика, влизам да се похваля колко съм работна и бърза.  Laughing

Вие, виждам, сте в добро здраве и настроение. Сериите вървят с пълна скорост. Чаатайко играе перфектно, ама аз ни моА стигна до него та да му се порадвам. Ама ако се появи нейде гол, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да обадите, че като нищо съм го изтървала.  Shocked

Щях да забравя....

Честит имен ден на всички именници и техните близки!!! Бъдете живи, здрави, красиви и щастливи! Весел празник!

От мен много целувки!  Hug Hug Hug

# 365

Новината още не сме решили каква да е.  newsm78 Аз мислех вместо да си го дърпят Хазалските и Серенайските фенове ние да изкараме една снимка на Чачко с някоя чужденка, например от България.  Joy Joy Joy

Обаче Ивето предложи да пуснем новина, че Чачи е минал на другия бряг и има връзка не с кого да е, а с Крачола!  hahaha hahaha hahaha

Ани,Ивче,само това не! Сакън! Че ще му ороните авторитета на Чаатайчето ми.Стигат му скандалите с рибата Naughty Naughty Naughty
По-добре спешъл да му пратим  фенка от България,която да го издебне и да се снима с него в компрометираща поза,ще издуем още малко новинката,ще пишем ,че фенката скоропостижно забременяла и така.. smile3534 smile3534 smile3534

# 366

Аз ей тъй не мога.  Sick Mr. Green  Като се топна и .... изплувам  Crazy Mr. Green
Дано си остане там  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 367

Новината още не сме решили каква да е.  newsm78 Аз мислех вместо да си го дърпят Хазалските и Серенайските фенове ние да изкараме една снимка на Чачко с някоя чужденка, например от България.  Joy Joy Joy

Обаче Ивето предложи да пуснем новина, че Чачи е минал на другия бряг и има връзка не с кого да е, а с Крачола! hahaha hahaha hahaha

Ани,Ивче,само това не! Сакън! Че ще му ороните авторитета на Чаатайчето ми.Стигат му скандалите с рибата Naughty Naughty Naughty
По-добре спешъл да му пратим  фенка от България,която да го издебне и да се снима с него в компрометираща поза,ще издуем още малко новинката,ще пишем ,че фенката скоропостижно забременяла и така.. smile3534 smile3534 smile3534

И аз викам така да направим!!!  Joy Joy Joy Joy Ивето тя си призна, че има черно чувство за хумор!!!!  hahaha hahaha hahaha Обаче чак после се усети, че и любимия и КРачол ще се изложи!  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Аз ей тъй не мога.  Sick Mr. Green  Като се топна и .... изплувам  Crazy Mr. Green
Дано си остане там  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Иве,  Hug пак добре, че изплуваш, аз ще си остана на дъното!!!  Joy Joy Joy Joy

Илина айде не с лошото, дееее  Peace Яманчи няма да го преживее!!!  Peace

# 368
Момиченца, слудурченца, Чаатайки и Оркунки, кака ви Киара се появи в квартала.  Laughing

Да се запиша, че си преведох частта от 15 епизод. Имаше малко мешаница, ама оправих работата и дет се вика, влизам да се похваля колко съм работна и бърза.  Laughing

Вие, виждам, сте в добро здраве и настроение. Сериите вървят с пълна скорост. Чаатайко играе перфектно, ама аз ни моА стигна до него та да му се порадвам. Ама ако се появи нейде гол, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да обадите, че като нищо съм го изтървала.  Shocked

Щях да забравя....

Честит имен ден на всички именници и техните близки!!! Бъдете живи, здрави, красиви и щастливи! Весел празник!

От мен много целувки!  Hug Hug Hug

Киараааа  Hug Hug Hug Hug
За червеното, ако стане ще се чуе и лично ще те уведомя!!!  Hug Hug Hug Hug Такава гледка няма да я изпуснем.  Joy Joy Joy Joy

# 369

Здравейте!
От доста време следя темата ви,но едва сега събрах смелост да ви пиша..
Благодаря ви за всичко,което правите Hug Hug Hug

Алис,добре дошла,миличка! Hug Hug Hug
Радвам се,че най-накрая се престраши да пишеш в темата.Видя ли,че не било толкова трудно Peace Peace Peace

Момичета

Скрит текст:
Алис ми е приятелка от реала.И тя следи с голям интерес сериала и разбира се редовно четеше тук в темата..С нея обсъждаме сериала и много ми допадат разсъжденията  й..С малко помощ от моя страна си направи регистрация и се надявам да споделя с нас и коментарите си

# 370
Честито ви Богоявление- дано снощи преди да се“отвори“ небето да сте си пожелали нещо. Пожелавам ви да се сбъдне!
За Мира след последните изпълнения от мен това:

Обаче, според мен тя не прави палачинки, а тиганички- в родния край на майка ми ги наричат йомурталки/йомурта= яйца/Те трябва да са пухкави, къдреви около 8-10 см диаметър и 7-10 мм дебели
Скрит текст:
Рецепта: 2-3 яйца, чаша кисело мляко, чаша прясно мляко, сол на вкус, набухвател и брашно за смес като за палачинки/около 1 ч. чаша/По желание може да се сложи и аромат- ванилия или канела  или карамфил на прах.Пържат се в олио и стават не йомурталки, а УМОРталки- могат да те уморят- колкото повече ядеш повече ти се прияждат.

Бризче  Hug Hug Hug благодаря за рецептата!  Peace Добре, че беше ти, че оплюхме Мира  Joy Joy Joy особено аз  hahaha hahaha hahaha

# 371
Ани,  Hug Hug Hug  в теб ми е надеждата!   love001 newsm62

# 372

Новината още не сме решили каква да е.  newsm78 Аз мислех вместо да си го дърпят Хазалските и Серенайските фенове ние да изкараме една снимка на Чачко с някоя чужденка, например от България.  Joy Joy Joy

Обаче Ивето предложи да пуснем новина, че Чачи е минал на другия бряг и има връзка не с кого да е, а с Крачола! hahaha hahaha hahaha
Нали трябва да допринасяме с малко черен хумор  Flutter Flutter Flutter  Peace  Joy

По-добре спешъл да му пратим  фенка от България,която да го издебне и да се снима с него в компрометираща поза,ще издуем още малко новинката,ще пишем ,че фенката скоропостижно забременяла и така.. smile3534 smile3534 smile3534

И аз викам така да направим!!!  Joy Joy Joy Joy Ивето тя си призна, че има черно чувство за хумор!!!!  hahaha hahaha hahaha Обаче чак после се усети, че и любимия и КРачол ще се изложи!  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Аз ей тъй не мога.  Sick Mr. Green  Като се топна и .... изплувам  Crazy Mr. Green
Дано си остане там  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Иве,  Hug пак добре, че изплуваш, аз ще си остана на дъното!!!  Joy Joy Joy Joy

Илина айде не с лошото, дееее  Peace Яманчи няма да го преживее!!!  Peace

# 373
Кака Киара от квартала, привет! Hug Mr. Green Ако има такъв момент със сигурност ще разбереш по емоциите ни. Laughing

Добре дошла и на Алис! Дано и хареса в темата и да пише по - често. Peace

# 374

Здравейте!
От доста време следя темата ви,но едва сега събрах смелост да ви пиша..
Благодаря ви за всичко,което правите Hug Hug Hug

Алис,добре дошла,миличка! Hug Hug Hug
Радвам се,че най-накрая се престраши да пишеш в темата.Видя ли,че не било толкова трудно Peace Peace Peace

Момичета

Скрит текст:
Алис ми е приятелка от реала.И тя следи с голям интерес сериала и разбира се редовно четеше тук в темата..С нея обсъждаме сериала и много ми допадат разсъжденията  й..С малко помощ от моя страна си направи регистрация и се надявам да споделя с нас и коментарите си

Ние сме я поздравили с добре дошла!!!  Hug Hug Hug и наистина ще се радвам да пише повече и тя и всички, които са на балкона!  Hug Hug Hug

Сега да кажа нещо, точно е момента!
Не мисля, че тук някой е приет зле! Аз лично обичам да общувам с всички, независимо дали приемат героите и сериала като мен или не.  Peace И се радвам много, когато има нови хора и споделят впечатленията си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт