"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 433
  • 747
  •   1
Отговори
# 345

Сърди се на Ивето!  smile3534 Тя предложи Ча да има връзка с Крачола ви!!!  smile3533
Чак пък женкар?  hahaha hahaha hahaha Не е могъл да си легне с гаджето си даже.  hahaha hahaha hahaha
Да, бе ще се сърдя на Ивето, ама на куково лято.  smile3533 Аз само изяснявам нещата тук за нас. А иначе останалия свят можеш да си го заблуждаваш както си искаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и малко PR на ЯмОр ще им дойде добре.  Mr. Green

Пак Ямор???  ooooh! Аз този дует не го признавам!!!  Naughty Naughty Naughty И ще заблуждавам наистина останалия свят, но не знам по какъв начин да поднеса информацията.  newsm78 newsm78  Joy Joy Joy Joy

# 346

Скрит текст:

Маммата пак почна с номерата  #Cussing out #Cussing out

оффф бе много е хубав тук!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Чуди се: Да и простя ли?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На мен мамата никкави номера не ми прави.  newsm78 Ти пак нещо си сгафила.  hahaha hahaha hahaha

# 347
  • близо до брега на морето
Нямам търпение да се прибера - и да си изгледам фрагмана (пиша от телефона си, а както разбирам от писаното-нервите на ашкъмчо пак са избили).Хората на маса-аз си пуша цигара в кухнята и си ровя в телефона. Боже, Чаатайчо-докъде ни докара брат Joy

# 348
Хич не ми е жал за Мира, да си стои под водата колкото си поиска. Mr. Green

Ча отново ни заслепи с игра - прелестен е! Heart Eyes

А онези двете хитруши Суде и Берен пак ще въртят мръсни номера. Айде Суде както и да е, ама на тая малка пикла хич не и отива да върти интриги.

Лили, Ани
- благодаря ви за преводите!  bouquet

# 349
Нямам търпение да се прибера - и да си изгледам фрагмана (пиша от телефона си, а както разбирам от писаното-нервите на ашкъмчо пак са избили).Хората на маса-аз си пуша цигара в кухнята и си ровя в телефона. Боже, Чаатайчо-докъде ни докара брат Joy

Може да си пуснеш фрагмана от тела. Peace

# 350

То с Ча  не се брои Naughty Mr. Green

Вие пък как така повярвахте, бе???!!!  fiuuuuuu fiuuuuuu   Няма снимки,  Naughty  няма видео,   Naughty а вие  - Крачолчо е....  Whistling Whistling

Това ми звучи като едни други сравнения за Ча....
  hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Наистина го е яд на себе си.  ooooh! Ама е перфектен във всяка емоция този човек яяяяяяяяя!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама направо му вярвам, че го изживява всичко това!  Heart Eyes Много е добър и дано да минава и да свършва това гадно дело и да си е взел поука! Когато се успокои съвсем ще стане още по-добър и ще ги издуха всички!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще има да му дишат праха!!!  Peace Само той самият може да си попречи!  Peace Както казваше в онова интервю: Умен съм, но не мога да помогна на себе си. Или нещо такова. Че изслушвал всичките си приятели и им давал полезни съвети, но себе си не може да посъветва.  Joy Joy Joy
newsm10 newsm10 newsm10 И като си помислиш колко е млад и това е само началото на кариерата му, а вече има два суперуспешни сериала. Страхотен е. Дано е и поумнял, дано.  Praynig

# 351

Благодаря за фрагмана и превода

Иве   newsm51  Ани ,  smile3525  Лили newsm51

Хареса ми нека пострада малко Яман . Нека  мисли и не се забърква постоянно с неприятностите . Вярно той не знаеше , че може да се случи това , всеотдаен и добър но както се вижда и Серез искат той да надскочи малко себе си и те да му имат доверие
За Мира не се притеснявам нека и тя малко пострада  Mr. Green
Преди казвахме , че Яман не е водещият в тяхната връзка и се оставя Мира да го насърчава и води , сега нека малко се обърнат нещата  Peace

# 352

Сърди се на Ивето!  smile3534 Тя предложи Ча да има връзка с Крачола ви!!!  smile3533
Чак пък женкар?  hahaha hahaha hahaha Не е могъл да си легне с гаджето си даже.  hahaha hahaha hahaha
Да, бе ще се сърдя на Ивето, ама на куково лято.  smile3533 Аз само изяснявам нещата тук за нас. А иначе останалия свят можеш да си го заблуждаваш както си искаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и малко PR на ЯмОр ще им дойде добре.  Mr. Green

Пак Ямор???  ooooh! Аз този дует не го признавам!!!  Naughty Naughty Naughty И ще заблуждавам наистина останалия свят, но не знам по какъв начин да поднеса информацията.  newsm78 newsm78  Joy Joy Joy Joy

Като стана дума - ти що нищо не каза за добавката в подписа ми?  newsm78 Mr. Green  И за премяната на Вени май не се изказа  newsm78  Crossing Arms

Краси,  Hug

# 353
Ани,като се замисля май е по/добре да пуснем новината за другия бряг,така ще се разочароват повече фенки и ще има повече за нас  Joy

# 354

Мими, направо на болестно състояние е това нашето и започвам да се плаша  Joy Joy Joy Joy Joy

Ани,като се замисля май е по/добре да пуснем новината за другия бряг,така ще се разочароват повече фенки и ще има повече за нас  Joy

Нали? Тя Ивето е хитра и само с такава цел го е предложила.  newsm78 Да разредим навалицата!  hahaha hahaha hahaha

Иве аз само предполагам за Крачола.  Peace Щото нали е АРТ!  Hug Иначе аз за всяка евентуална връзка чакам снимки и видео.  Peace Иначе този казал, оня казал .. не става.  Naughty

Благодаря за фрагмана и превода

Иве   newsm51  Ани smile3525  Лили newsm51

Хареса ми нека пострада малко Яман . Нека  мисли и не се забърква постоянно с неприятностите . Вярно той не знаеше , че може да се случи това , всеотдаен и добър но както се вижда и Серез искат той да надскочи малко себе си и те да му имат доверие
За Мира не се притеснявам нека и тя малко пострада  Mr. Green
Преди казвахме , че Яман не е водещият в тяхната връзка и се оставя Мира да го насърчава и води , сега нека малко се обърнат нещата  Peace

Права си за всичко, а за червеното не се бях замисляла, но май наистина Серез очакват той стане нов човек за няколко месеца, а то не става така. Селим едва ли е се е променил за такова кратко време?  Peace Но мисля, че ще проявят разбиране пак, защото са уникално добри!!! Heart Eyes

# 355

Е стига с тоз ляв бряг де  Mr. Green , че то с туй отслабване напоследък а(още по-вече ми се струва) и някои фрапиращи кадри като съня и после буйналия перчем направо да го ужали човек  Mr. Green
но не отричам , че много добре се справя момчето , само за няколко секунди се вижда как наистина му идва да плаче и не изглежда просто игра  Peace

# 356

Ани то че не става за няколко месеца е явно за това написах поне малко , а и добре ,че не остава в ареста, защото както бях писала 3 ареста за 3 месеца са малко в повече  Mr. Green

# 357

Наистина го е яд на себе си.  ooooh! Ама е перфектен във всяка емоция този човек яяяяяяяяя!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама направо му вярвам, че го изживява всичко това!  Heart Eyes Много е добър и дано да минава и да свършва това гадно дело и да си е взел поука! Когато се успокои съвсем ще стане още по-добър и ще ги издуха всички!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще има да му дишат праха!!!  Peace Само той самият може да си попречи!  Peace Както казваше в онова интервю: Умен съм, но не мога да помогна на себе си. Или нещо такова. Че изслушвал всичките си приятели и им давал полезни съвети, но себе си не може да посъветва.  Joy Joy Joy
newsm10 newsm10 newsm10 И като си помислиш колко е млад и това е само началото на кариерата му, а вече има два суперуспешни сериала. Страхотен е. Дано е и поумнял, дано.  Praynig

Точно! Толкова е млад и ако не се забърква в неприятности ще стигне много далеч!!!  Peace Дано му е дошъл акъла.  Peace Като гледам така изглежда!  Heart Eyes

Видяла съм ви и двете Крачолки, Иве!!!  Peace Мисля, че писах на Вени, че забелязвам само левия и крачол  Hug Hug Hug, а не подксчащият маймун на десния!  Naughty Naughty Naughty А твойте надписи под красивия Чачи изобщо не ги забелязвам!!!  smile3534

# 358
  • близо до брега на морето
Зори-то може-ама и трябва да се сети човек:) - изгледах го.Селим наистина е много ядосан-кой знае какво е казал на Яман (не с цел да го обиди, а с истинско бащино чувство) и нашия милия се ядосва на поредната глупост, в която се е забъркал.Двете (майка и дъщеря) даже не ми се обсъждат. Тях ги интерисуват само парите и положението (тя малката гадина, когато разбра че техните ще се развеждат-нали попита майка си-да не се налага да сменя училище или нещо подобно беше).С една дума ОТВРАТИТКИ!.В края на фрагмана  ашкъмчо как погледна към Селим-беше по изненадан и от абито си.Но и той е казвал, че не знае много неща от миналото си-и затова сега го боли повече. Оф, улях се.Лили и Ани -Мерси за превода Hug

# 359

Ани то че не става за няколко месеца е явно за това написах поне малко , а и добре ,че не остава в ареста, защото както бях писала 3 ареста за 3 месеца са малко в повече  Mr. Green

Нали и в един сайт препоръчват на Еджето да намали малко неприятностите на Ямна, че много станаха.  Peace То да му писне на човек.  Rolling Eyes Всичко лошо на него.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт