"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 348
  • 747
  •   1
Отговори
# 330

Нека първо и аз да се изкажа за палачинките Naughty Naughty Naughty
На мен не ми направи впечатление формата и дебелината им.А това,че Мира за всяка палачинка ново тесто правеше.Че даже всеки път май чупеше по две яйца..
Хич не пестеше момичето усилия и материал за любимия.  Heart Eyes

# 331

Лили,  Hug Hug Hug
Мила, и аз това се чудех преди малко newsm78 Mr. Green

# 332
Вени, тогава правенето на палачинки ще го сложим като предимство на кастинга!  Peace Joy Joy Joy Както и плетенето обаче!  newsm44 newsm68

Може ли някой да ми помогне ? Трябват ми епизодите ''Пътят на Емир'' с български субтитри. Ако някой знае къде ги има, моля пратете ми линк  Hug

Тони аз ги имам и АФКПЕ и ПЕ!  Peace Ще гледам да ги кача някъде и да ти дам линкове., но няма да стане тези дни.  Hug

Супер ! ОК, Когато имаш време  Hug Hug Hug Hug

# 333
Вени, тогава правенето на палачинки ще го сложим като предимство на кастинга!  Peace Joy Joy Joy Както и плетенето обаче!  newsm44 newsm68

Може ли някой да ми помогне ? Трябват ми епизодите ''Пътят на Емир'' с български субтитри. Ако някой знае къде ги има, моля пратете ми линк  Hug

Тони аз ги имам и АФКПЕ и ПЕ!  Peace Ще гледам да ги кача някъде и да ти дам линкове., но няма да стане тези дни.  Hug

Супер ! ОК, Когато имаш време  Hug Hug Hug Hug

Предполагам в събота и неделя ще стане!  Hug

# 334
Сега се загледах в дрехите му и наистина като, че ли беснее след като се прибират със Селим, но и той изглежда ядосан не по-малко от Яман но умее да се владее.
Може би до сутринта се е занимавал с неговото освобождаване.

# 335
Лили, видях те!!!  Hug Hug Hug

Прегледай превода ми, че някои неща ми ги изясниха, но другите тала ли са не знам.  newsm78
Скоро ще ни трябваш много.  Hug Ще пускаме бомбастична новина в Т. и ще те молим да я преведеш на турски.  Peace Hug Hug Hug  Joy Joy Joy

Ани Hug Hug

Думите на Мерт аз ги превеждам така: Наистина,напразно измъчваш и момичето и себе си..Я,добре..Чу я..Съжалява..

Мисля,че Мира е отишла при Яман да му се извини и да му каже,че съжалява,но изглежда нашия железен Яманчи  горд ще го раздава..Няма лесно да й прости..

Думите на Суде:В тия дни въздействието на всичко,което му кажеш,може  да има двоен ефект..Недей да му казваш нещо,с което да го обидиш.

На тази Суде не й е чиста работата,искам да повярвам,че видя колко е влюбена дъщеря й в Яман и затова са всичките й тези усилия,но нещо в поведението й не ми дава мира.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С удоволствие ще ви помогна с превода на бомбастичната новина,но аджеба каква е новинката newsm78 newsm78 newsm78

# 336
С Крачола само в дует го приемам, но не и в любовни отношения.  Laughing Но с тези идеи и само с двете "черешки" и арт натурализма му, да не ни намекват че Крачола е гей. hahaha Той затова е извън всички класации, в Тр такива неща не се приемат. Mr. Green

Зори и аз си го помислих същото!!! И го написах даже!! Като го гледам какъв е АРТ, направо налЕво ми върви!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И с тези къси Крачоли.  newsm78 Joy Joy Joy Ох, дано фенките не се ядосат много!  newsm43
Чакай и по този въпрос да се изкажа  Mr. Green
Крачолчето е най-отявления женкар в компанията  Mr. Green И Мира иска и на Хале не прощава, че даже и видеоинформация има за това.  smile3534

# 337

Маммата пак почна с номерата  #Cussing out #Cussing out

# 338
Лили, видях те!!!  Hug Hug Hug

Прегледай превода ми, че някои неща ми ги изясниха, но другите тала ли са не знам.  newsm78
Скоро ще ни трябваш много.  Hug Ще пускаме бомбастична новина в Т. и ще те молим да я преведеш на турски.  Peace Hug Hug Hug  Joy Joy Joy

Ани Hug Hug

Думите на Мерт аз ги превеждам така: Наистина,напразно измъчваш и момичето и себе си..Я,добре..Чу я..Съжалява..

Мисля,че Мира е отишла при Яман да му се извини и да му каже,че съжалява,но изглежда нашия железен Яманчи  горд ще го раздава..Няма лесно да й прости..

Думите на Суде:В тия дни въздействието на всичко,което му кажеш,може  да има двоен ефект..Недей да му казваш нещо,с което да го обидиш.

На тази Суде не й е чиста работата,искам да повярвам,че видя колко е влюбена дъщеря й в Яман и затова са всичките й тези усилия,но нещо в поведението й не ми дава мира.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

С удоволствие ще ви помогна с превода на бомбастичната новина,но аджеба каква е новинката newsm78 newsm78 newsm78

Благодаря ти за корекциите!!!   love001

Новината още не сме решили каква да е.  newsm78 Аз мислех вместо да си го дърпят Хазалските и Серенайските фенове ние да изкараме една снимка на Чачко с някоя чужденка, например от България.  Joy Joy Joy

Обаче Ивето предложи да пуснем новина, че Чачи е минал на другия бряг и има връзка не с кого да е, а с Крачола!  hahaha hahaha hahaha

# 339
С Крачола само в дует го приемам, но не и в любовни отношения.  Laughing Но с тези идеи и само с двете "черешки" и арт натурализма му, да не ни намекват че Крачола е гей. hahaha Той затова е извън всички класации, в Тр такива неща не се приемат. Mr. Green

Зори и аз си го помислих същото!!! И го написах даже!! Като го гледам какъв е АРТ, направо налЕво ми върви!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И с тези къси Крачоли.  newsm78 Joy Joy Joy Ох, дано фенките не се ядосат много!  newsm43
Крачолчето е най-отявления женкар в компанията  Mr. Green И Мира иска и на Хале не прощава, че даже и видеоинформация има за това.  smile3534

Сърди се на Ивето!  smile3534 Тя предложи Ча да има връзка с Крачола ви!!!  smile3533
Чак пък женкар?  hahaha hahaha hahaha Не е могъл да си легне с гаджето си даже.  hahaha hahaha hahaha

# 340
Яман вилнее в стаята си след като Селим го прибира от ареста..Изглежда Селим е много ядосан,защото пръв слиза от колата и без да погледне Яман гневен се прибира..Яман го е страх,че ще омръзне на сем.Серез и е наясно,че всеки път се забърква в някоя каша и затова предполагам,че този път е ядосан на самия себе си.Защото този път не му е виновен никой..Бих искала Ендер да се намеси,да го прегърне и да го успокои..Да му покаже,че въпреки всичко те ще го подкрепят винаги.
А за Мира...Защо да си кривя душата,стана ми жал за нея.Колко  е тъжна и самотна под водата.. smile3518 smile3518А и щом се разкайва и е поискала извинение,Яманчо наш трябва да й прости Naughty Naughty Naughty

# 341

Сърди се на Ивето!  smile3534 Тя предложи Ча да има връзка с Крачола ви!!!  smile3533
Чак пък женкар?  hahaha hahaha hahaha Не е могъл да си легне с гаджето си даже.  hahaha hahaha hahaha
Да, бе ще се сърдя на Ивето, ама на куково лято.  smile3533 Аз само изяснявам нещата тук за нас. А иначе останалия свят можеш да си го заблуждаваш както си искаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и малко PR на ЯмОр ще им дойде добре.  Mr. Green

# 342
С Крачола само в дует го приемам, но не и в любовни отношения.  Laughing Но с тези идеи и само с двете "черешки" и арт натурализма му, да не ни намекват че Крачола е гей. hahaha Той затова е извън всички класации, в Тр такива неща не се приемат. Mr. Green

То с Ча  не се брои Naughty Mr. Green

Вие пък как така повярвахте, бе???!!!  fiuuuuuu fiuuuuuu   Няма снимки,  Naughty  няма видео,   Naughty а вие  - Крачолчо е....  Whistling Whistling

Това ми звучи като едни други сравнения за Ча....
  hahaha hahaha hahaha

# 343
Яман вилнее в стаята си след като Селим го прибира от ареста..Изглежда Селим е много ядосан,защото пръв слиза от колата и без да погледне Яман гневен се прибира..Яман го е страх,че ще омръзне на сем.Серез и е наясно,че всеки път се забърква в някоя каша и затова предполагам,че този път е ядосан на самия себе си.Защото този път не му е виновен никой..Бих искала Ендер да се намеси,да го прегърне и да го успокои..Да му покаже,че въпреки всичко те ще го подкрепят винаги.
А за Мира...Защо да си кривя душата,стана ми жал за нея.Колко  е тъжна и самотна под водата.. smile3518 smile3518А и щом се разкайва и е поискала извинение,Яманчо наш трябва да й прости Naughty Naughty Naughty

Лили и ти ли я съжали?  ooooh! Аз пък не!!!  Naughty Нека да е железен Яманчи, за да разбере тя, че не може да се прави на обидена госпожица, когато и скимне!!!  Naughty Naughty Naughty

Наистина го е яд на себе си.  ooooh! Ама е перфектен във всяка емоция този човек яяяяяяяяя!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама направо му вярвам, че го изживява всичко това!  Heart Eyes Много е добър и дано да минава и да свършва това гадно дело и да си е взел поука! Когато се успокои съвсем ще стане още по-добър и ще ги издуха всички!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще има да му дишат праха!!!  Peace Само той самият може да си попречи!  Peace Както казваше в онова интервю: Умен съм, но не мога да помогна на себе си. Или нещо такова. Че изслушвал всичките си приятели и им давал полезни съвети, но себе си не може да посъветва.  Joy Joy Joy

# 344

Да, бе ще се сърдя на Ивето, ама на куково лято.  smile3533 Аз само изяснявам нещата тук за нас. А иначе останалия свят можеш да си го заблуждаваш както си искаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и малко PR на ЯмОр ще им дойде добре.  Mr. Green

Naughty Naughty   smile3534

ЯмОр, ЯмОр...  newsm44 newsm44
Лоша реклама - йОк! fiuuuuuu fiuuuuuu

Общи условия

Активация на акаунт