"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 315

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy
Хайде пак почна  ooooh! ooooh! ooooh! Грозни й били палачинките  Whistling Whistling Whistling Ами, ако ги беше направил Крачолчето щяха да са красиви  Party и две.  Flutter Яманчи хич не ги гледаше как изглеждат /туй да не са ти шапки  Naughty/ И сурово тесто да му бяха дали и казали, че е от Мира пак щеше да то изяде, че и за още да пита.  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Две  Naughty   и красиви   Naughty Naughty Crazy идеално кръгли  Naughty

# 316
А стига де! Joy JoyПалачинките си бяха супер даже!Грозни били,малко били,къдрави,дебели... newsm09  Joy Joy Joy
Това са домашни палачинки,по американска рецепта, Wink Саси правилно ти го е казала.
Всички ядоха,не само Яман.Момичето толкова се стара заради него,за да го накара да и прости. Crossing ArmsИначе можеше и за Коркунчо да ги направи/примерно!/.Ама тя не! Само за Яман- лимитирана серия,специална доставка ,направени с либоФ и пратени с надежда да и прости.А той... Sad  непоклатим и безмилостен.Като сфинкс.  ooooh!
Че и вие така... Joy

Тя тогава даже не смяташе, че е виновна!!!  Naughty Каква прошка?  Naughty Тя се усети чак, когато той и каза: "Тук не е Тозлудере"  Peace Няколко дни размисъл изобщо не и стигнаха да разбере,ч е го е обидила!  Peace Стига сте я защитавали, че пак ще извадя пушката!  Joy Joy Joy И бяха оръфани палачинките!!!  smile3534

# 317
nadetoxoxo, към този момент се пошегувах, че, ще умре, нали видя какво емотиконче използвах за случая, но може би, ще се гътне след време както Мариса в оригинала. Неслучайно ни подсказаха за това й заболяване в главата, което е тиктакаща бомба и може да експлоадира всеки момент.
Април месец изживяхме този кошмар със зълва ми, кръвна й аневризмата и мъжът ми с нашата кола я закара в София. Господ беше с нея, защото от спукана аневризма се умира на момента, а  Мира е с аневризма и с разширени кръвоносни съдове в главата. Не искам да се сещам за кошмара, който преживяхме и сега има последици, аневризмата е била точно в областта на обонянието и сега няма никакво и едва ли отново, ще има. Тя самата е доктор и в момента, в който е получила първите признаци си е поставила сама диагнозата но колегите й не са и повярвали, просто имаше дни, това е.
За мен неслучайно ни подсказаха за тази й коварна болест, която е бомба със закъснител. Друг е въпроса ако Едже реши да кривне от оригиналния завършек.
Та аз преживях смъртта на Фериха и продължих с Емир по пътя му в третия сезон та Мирка ли няма да преживея. След АФК имам закалка и не се вживявам прекалено, и не хабя излишно емоции заради сериали, а като се има в предвид, че на Ай Япим и казват траурната агенция та съвсем съм подготвена за лош край, въпреки, че един на десет завършват с хепи енд.
Ани, да, още като и видях палачинките й, и не ми харесаха на вид, та ако, ще не да са американски ми пакистански.

# 318

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy
Хайде пак почна  ooooh! ooooh! ooooh! Грозни й били палачинките  Whistling Whistling Whistling Ами, ако ги беше направил Крачолчето щяха да са красиви  Party и две.  Flutter Яманчи хич не ги гледаше как изглеждат /туй да не са ти шапки  Naughty/ И сурово тесто да му бяха дали и казали, че е от Мира пак щеше да то изяде, че и за още да пита.  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy

Две  Naughty   и красиви   Naughty Naughty Crazy идеално кръгли  Naughty

Като му стана фенка ще прави ли и на мен?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Стига вечееееее, малко ми трябва да скоча и да забъркам едни.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 319
Нещо май сте споменавали Крачолчо, а?  Mr. Green
Отивам да ви чета.
 Peace

Heart Eyes  Crazy   Heart Eyes

Аз този въможно ли е да съм го виждала?  newsm78 Актьор ли е? Фен ли е?  newsm78

# 320
Интересен фрагман, Яманчи много сладък и само как се разбесня милия. Най-важното, че не е в ареста. А тази Мира продължава да се самосъжалява  ooooh!
Ох, очаквам с нетърпение живот и здраве петък !  newsm68

# 321
Скрит текст:
nadetoxoxo, към този момент се пошегувах, че, ще умре, нали видя какво емотиконче използвах за случая, но може би, ще се гътне след време както Мариса в оригинала. Неслучайно ни подсказаха за това й заболяване в главата, което е тиктакаща бомба и може да експлоадира всеки момент.
Април месец изживяхме този кошмар със зълва ми, кръвна й аневризмата и мъжът ми с нашата кола я закара в София. Господ беше с нея, защото от спукана аневризма се умира на момента, а  Мира е с аневризма и с разширени кръвоносни съдове в главата. Не искам да се сещам за кошмара, който преживяхме и сега има последици, аневризмата е била точно в областта на обонянието и сега няма никакво и едва ли отново, ще има. Тя самата е доктор и в момента, в който е получила първите признаци си е поставила сама диагнозата но колегите й не са и повярвали, просто имаше дни, това е.
За мен неслучайно ни подсказаха за тази й коварна болест, която е бомба със закъснител. Друг е въпроса ако Едже реши да кривне от оригиналния завършек.
Та аз преживях смъртта на Фериха и продължих с Емир по пътя му в третия сезон та Мирка ли няма да преживея. След АФК имам закалка и не се вживявам прекалено, и не хабя излишно емоции заради сериали, а като се има в предвид, че на Ай Япим и казват траурната агенция та съвсем съм подготвена за лош край, въпреки, че един на десет завършват с хепи енд.
Ани, да, още като и видях палачинките и не ми харесаха на вид, та ако, ще не да са американски ми пакистански.

Оле Наде какви неща описваш. През последната една година чувам за разни хора, които не са ми толкова близки, но познати да кажем, че са болни от някакви гадни болести. И то доста хора станаха, направо като епидемия.
Дано на никой не се случват такива лоши неща!  Praynig Hug

# 322

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy

Той веднъж вече яде сурови спагети, но тогава беше друго! Беше изненадан, че си е дошла и романтика, това онова ..   Peace А сега?  Naughty Naughty Naughty

За Крачола - не знам! Вие ще кажете  какви палачинки прави.  Thinking
Дааам и тогава Мира беше пред него и искаше да й стане приятно, а сега нямаше нужда да доказва нищо на никого  Wink Но само като разбра от къде идват палачинките, веднага си взе. Любов, любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама и тия палачинки исторически станаха  hahaha hahaha hahaha
Обаче и аз мога да правя  smile3534

Иве, Ани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet за фрагмана и превода. Много хубав Яман и ядосан и нервен и изненадан. Значи Мира се е извинила, пък сега той се дърпа  ooooh! Ха дано на Мерт и Ейлюл вече им писне от тях и вземат да им налеят малко ум в главите.
Суде наистина е намислила нещо.  Sick Sick Sick нали оная малката Берен, която незнайно защо си вре носа навсякъде, й каза да се сприятели с Яман.  Sick

# 323
Лили, видях те!!!  Hug Hug Hug

Прегледай превода ми, че някои неща ми ги изясниха, но другите тала ли са не знам.  newsm78
Скоро ще ни трябваш много.  Hug Ще пускаме бомбастична новина в Т. и ще те молим да я преведеш на турски.  Peace Hug Hug Hug  Joy Joy Joy

# 324

Вики и Вени ми ги захвалили тука, Яман ги бил ял с апетит!  ooooh! Ами като е обикалял кръчмите цяла нощ, какво да прави? Ще яде каквото му се предложи.  Joy Joy Joy

И си права - няма да забърка всичко наведнъж, ами ...  Naughty Личи си, че не прави често палачинки.  hahaha hahaha hahaha Точно онези Emson ли бяха какви бяха, ще и подарят цял комплект, тъкмо да намалеят малко.  Joy Joy Joy Че то явно никой не им ги купува.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Две  Naughty   и красиви   Naughty Naughty Crazy идеално кръгли  Naughty

Като му стана фенка ще прави ли и на мен?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Стига вечееееее, малко ми трябва да скоча и да забъркам едни.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И вкусниииииии.....  eat eat
Ще ти направи... Whistling Whistling  Wink

Ани, тоз до Ча и преди се е снимал с него, ама къв е  newsm78 newsm78

# 325
Може ли някой да ми помогне ? Трябват ми епизодите ''Пътят на Емир'' с български субтитри. Ако някой знае къде ги има, моля пратете ми линк  Hug

# 326
Вени, тогава правенето на палачинки ще го сложим като предимство на кастинга!  Peace Joy Joy Joy Както и плетенето обаче!  newsm44 newsm68

Може ли някой да ми помогне ? Трябват ми епизодите ''Пътят на Емир'' с български субтитри. Ако някой знае къде ги има, моля пратете ми линк  Hug

Тони аз ги имам и АФКПЕ и ПЕ!  Peace Ще гледам да ги кача някъде и да ти дам линкове., но няма да стане тези дни.  Hug

# 327
Привет Hug Hug Hug

Наде,честит имен ден на момчето ти! Да  ви е жив и здрав и много,много да ви радва!

Жани,честит имен ден! Бъди жива и здрава и много усмихната!

Имаме си фрагман newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

Ани,за превода    bouquet  bouquet

Нека първо и аз да се изкажа за палачинките Naughty Naughty Naughty
На мен не ми направи впечатление формата и дебелината им.А това,че Мира за всяка палачинка ново тесто правеше.Че даже всеки път май чупеше по две яйца..

# 328
Скрит текст:
Ани, да, още като и видях палачинките и не ми харесаха на вид, та ако, ще не да са американски ми пакистански.

Оле Наде какви неща описваш. През последната една година чувам за разни хора, които не са ми толкова близки, но познати да кажем, че са болни от някакви гадни болести. И то доста хора станаха, направо като епидемия.
Дано на никой не се случват такива лоши неща!  Praynig Hug
Мдаааа и беше само на 42, през какво минахме само аз си знам, не искам да се сещам.
Лилиии,  Hugмерси.
На снимките с въпросния не пише да е фен.

# 329
Лили и Ивето точно това забеляза в палачинките!  Joy Joy Joy аз не бях, но после обърнах внимание и вярно ги правеше една по една.  ooooh!  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт