"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 235
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
 bye kaffeetrmker_2

New Sibel Taşçıoğlu #Nevin, Mine Tugay #Ender with Medcezir's cast.

Не мога да ги сравнявам защото не съм гледала ОК, но гледайки ги отстрани си затвърждавам вчерашното мнение.
Специално за Мерт.
Не знам какъв е Сет по характер но предполагам, че е с подобно свежо поведение като нашия Мерт въпреки, че на моменти ми идва прекалено детинско поведението му нетипично за тинейджър.

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 10:09 от Neidjal

# 601
# 602
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте , момичета?

Сет и  Самър, мн ми харесват , бих казала повече от Ейлюл и Мерт. Peace

Трябва да питам как седи на дъното Серка, защото за мен това е импосибъл. Shocked

# 603
Тинче, оздравяхте ли с щерка ти?
Като, че ли Сет и Самър изглеждат по-зрели от Мерт и Ейлюл, newsm78 особено Мерт, който на моменти чак ме дразни с необмислените си детски постъпки, които въобще не му прилягат за възрастта, но пък за мен е най-свежия образ в сериала?! И Сет ли е колоритен образ като Мерт? newsm78 Самър отговаря ли по характер на Ейлюл,  newsm78 за Яман няма да питам защото съм останала с впечатление, че си приличат с Раян, а наша Мирка е бяла и добра на фона на Мариса?!
И четиримата младежи от ОК са ми симпатични, но и турските не им отстъпват, вчера за Мариса и Мира се изказах, и продължавам да мисля по същия начин, Мариса ми е по-симпатична.

# 604
  • в очите на дъщеря си
Наде, може да се каже , че вече сме по добре.

Аз вече не си спомням  мн добре, но Сет сякакш не беше чак такъв дечко. Беше странник, загубеняк , но не и дечко.Иначе май Самър и Ейлюл си приличат , но Ейлюл е една идея по глезена. Peace

# 605

Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Вени Hug Hug

Чаатай Улусой е заприличал на зарзаватчийница..Панталонът му е със цвят на патладжаново лилаво,пуловерът му е във вишнев цвят..Ръкавите на коженото яке нарочно са навити нагоре,за да се види часовникът му трепач.Междудругото Чаатай си е сложил шапка на главата,за да му я топли..Добре,а ние какво да си сложим на главата при вида му в тази снимка?
дори и с чувал да е облечен ТОЙ е №1  love001  love001  love001

# 606

Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Вени Hug Hug

Чаатай Улусой е заприличал на зарзаватчийница..Панталонът му е със цвят на патладжаново лилаво,пуловерът му е във вишнев цвят..Ръкавите на коженото яке нарочно са навити нагоре,за да се види часовникът му трепач.Междудругото Чаатай си е сложил шапка на главата,за да му я топли..Добре,а ние какво да си сложим на главата при вида му в тази снимка?
дори и с чувал да е облечен ТОЙ е №1  love001  love001  love001

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  newsm10 newsm10

Алис,  Hug

# 607
Добро утро!   food010

И снощи беше тежка нощ с толкова празнуващи  Party

време е да закуска  Crazy

Hug Hug Hug

Как само гледа кривия панкейк  Wink hahaha hahaha и се чуди: тва става ли за ядене.... Mr. Green Mr. Green

Жани,   Hug Хубав ден и на теб!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
неееее, чуди се: това от ръцете на моята любима ли е излязло  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Снощи и аз изгледах 15 еп. с цялостен превод. Ех, колко хубаво започна и как малко по малко нещата се объркаха, за да се стигне до печалния финал. Поредица от случки, неща видяни и погрешно разбрани, мисли неизказани, въпроси незададени, натрупващи се съмнения. На Яман му стана хубаво като видя как ревнува Мира и даже я подразни с Лейля. Сладко беше, но не разбра, колко навътре взима тя нещата. Ех, Мира, Мира, трябваше да говориш открито с Яман, а не да го избягваш, да потърсиш отговорите от него, а не в интернет. Всъщност Мира отида да говори с Яман, но него го нямаше  Sad Sad Sad Той пък не й разказа за Лейля, защото за него случката беше без значение. Но можеше да й сподели за проблемите с Айше, да й обясни защо ходи в Тозлудере, да я вземе със себе си дори. Добре му каза Ейлюл, че ако не говорят за нещата сега, това може да причини вреди в бъдеще. Е, причиниха си ги и двамата.  ooooh!
Интересно е, че вкараха темата за секса, но не в обичайния за турските сериали контекст.  Peace Много ненатрапчиво и без излишен драматизъм. Хареса ми как Мира споделяше с Ейлюл съмненията и притесненията си и се чудеше какво очаква Яман от нея, колко близки могат да станат и кога и как това ще се отрази на връзката им.

# 608
Наде, може да се каже , че вече сме по добре.

Аз вече не си спомням  мн добре, но Сет сякакш не беше чак такъв дечко. Беше странник, загубеняк , но не и дечко.Иначе май Самър и Ейлюл си приличат , но Ейлюл е една идея по глезена. Peace

Това е добре, че много кофти вируси върлуват. Rolling Eyes
Мерси, че ми разясни.

# 609
Добър ден!!!  Hug Hug Hug

Едва стигнах до тук днес  ooooh! ooooh! ooooh! Толкова тръстика, че се почувствах като Изаура  Joy Joy Joy Joy

Нямам време да чета, но ще го направя после!  Peace И всеки ще си получи заслуженото  Peace Най-вече Крачола!!!  smile3534

# 610

smile3503 Откраднах нещичко за нас. Знам , че ще ме бият ама дано да е малко newsm43 ама пък ме обичат и се надявам да не боли Joy

Я да се порадвам малко на рейтинга  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
И какво като го няма Карагюл, това само показва какво би било положението, ако Карагюл не го даваха в петък. Нито Карадайъ, нито ВВ, нито Кючюг гелен, нито Куртрал вадиси са в пряка конкуренция с друг равностоен по гледаемост сериал. Ако примерно Карагюл го даваха в понеделник, как ли щяха да се разпределят процентите между него и Карадайъ и дали тогава ПО нямаше да изпревари и двата  newsm78 Но каквото такова. Важното е, че ПО си има своята публика  newsm68 newsm68 newsm68

# 611

Къде са му къдриците  smile3511 smile3511
Ама пак е хубав  Mr. Green Mr. Green

# 612
# 613
Венетка ,страшни гащи имаш  Mr. Green

# 614
Дааам, празнични  newsm68 newsm44  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт