"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 221
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Превода, който предупреждавам, че не е много добър.  Rolling Eyes И не е дословен, а горе-долу по смисъл и то ккато съм го разбрала.  Peace

Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dцnьşьr. Selim, bьtьn зabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini зeker. Yaman’dan geri dцnьşь olmayan bir tercih yapmasını ister.
Животът в Тозлудере още веднъж ще се завърне към Яман. Ръката, която протегна да помогне на приятел, ще се превърне в пожар! Въпреки всички усилия, които Селим полага, старият живот на Яман го дърпа назад. (нещо такова, не е точен превод). Селим иска от Яман да се откъсне завинаги от стария живот.

Скрит текст:
Zaman geзtikзe aralarındaki uзurumun bьyьdьğьnь fark eden Mira, Yaman’la konuşmak iзin eline geзen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi цnьndeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, зaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla genзleri buluşturur.
Мира разбира, че пропастта между нея и Яман става все по-голяма и се хваща за първия шанс да говори с него. Но наранения Яман си слага бронята отново. Думите на Мира не могат да преминат през стената, която Яман е издигнал и не достигат до него. Мира няма надежда и моли Ендер за помощ. Ендер с една невинна игра ще събере младежите.

Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.. Bir yanda geзmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bьtьn aзık hesapları kapatmak iзin bьyьk bir fırsat yakalar...
От една страна Тозлудере, от друга страна новия живот. От една страна миналото, от друга бъдещето, от една страна угризения на съвестта, от друга Мира. Яман се чувства раздвоен и ще се хване за една възможност, която ще му позволи да приключи със всички проблеми от стария и новия живот![/color]

Ани,миличка,много добре си се справила с превода на озета,само ще си позволя една малка корекция на първата част Peace Peace

Животът на Яман в Тозлудере още веднъж ще се омотае в краката му.Ръката,която е протегнал, за да помогне на приятелите си,ще се превърне в пожар,който може да изгори бъдещето му.Селим за пръв път ще осъзнае,че въпреки всичките му усилия,животът на Яман може да се изплъзне измежду пръстите му и затова ще му постави ултиматум.Ще поиска от Яман да направи избор,от който няма връщане назад..

Лилиииии  Hug Hug Hug Hug   love001  love001  love001

Радвам се, че се появи и нанесе корекции!!!  Hug Hug Hug Както знаеш винаги са необходими!!!  Hug Hug Hug Даже Ивето ми се подиграваше!!!  ooooh! Joy Joy Joy Аз обаче следващия път ще я излъжааа нещо сериозно!!!!  smile3534

разбрах аз, че нещо се изплъзва от ръцете на някой, но не разбрах на кой точно.  newsm78 И значи ще му постави ултиматум?  ooooh! Според мен ще го накара да забрави за Тозлудере.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 22:18 от Ани (Aniska)

# 586
Батко Али е направил запитване в Т:

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 1h

Bakalım takipçiler arasında Medcezir karakterlerini arketip olarak özetleyebilecekler var mı? Wink Bekliyorum...

А сега де??? Party

Зори Hug Hug Hug

В туита на Али пише:Да видим сред тези,които следят Меджезир,дали ще има такива,които ща кажат прототипите на характерите от Меджезир...Чакам..

Ани,arketip,означава прототип Peace Peace

Hug Hug Hug Благодаря, но не разбрах за какви точно прототипи говори?  newsm78 Батко Али е от хората, които се изразяват по такъв начин, че нищо не му разбирам.  Joy Joy Joy Мога да разбера диалози в сериала, но хора като батко Али  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са голям проблем за моя турски език.  Joy Joy Joy

# 587
Ех, че е немирно това бритонче  Laughing

# 588
 Hug Hug Hug
Здравейте, момичета,
  bouquet благодаря за преводите, фрагманите и интересните коментари! Страхотни сте!
На всички празнуващи - здраве и любов! Heart Eyes
 Относно следващият епизод - аз мисля, че след всички гадости, крайно време е за една по-спокойна серия! Praynig
Горкият Яманчо - голяма мъка е за него да се впише в нравите на богатите, но за сега като че следва пословицата "Пази ме от приятелите ми, от враговете аз сам ще се пазя." т.е. той като че по-добре се справи с клопките на Крачола и своенравните пристъпи на Мира, дори със злобните нападки на Суде и АФК, обаче не можа да се опази от старите си приятели, с които е израсъл, дори и семейството му продължава да се намесва по най-груб и безцеремонен начин в новия му свят. Thinking
Като че не е надраснал средата си Яман и затова може би Селим с право иска да го отдели от миналото му- като истински баща се опитва да го предпази от нови и по-болезнени беди. ooooh!
А иначе относно вашите спорове/за които най-искрени симпатии Joy/ Мира инфантилна ли е или Яман е нетърпелив и избухлив - аз мисля, че и двамата имат типични за възрастта им реакции - те просто търсят себе си чрез любовта, но тя не винаги е лесна и безоблачна.  Thinking
Играта на всички актьори е перфектна, щом ни залепят за екраните, дори без да разбираме езика им. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ПС- звинете ме за дългия пост, но рядко мога да пиша, затова повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 589
  • Варна
Честит празник на всички, отбелязващи Ивановден!
И понеже зная, че почти няма дом без Иван или производните му, значи ЧЕСТИТО на всички! Направо си е национален празник- що ли бяхме днес на работа newsm78
Бъдете здрави, бъдете усмихнати, бъдете късметлии!

На нашето слънчице- Ива- пожелавам винаги да бъде така лъчезарна и весела.

smile3503 Откраднах нещичко за нас. Знам , че ще ме бият ама дано да е малко newsm43 ама пък ме обичат и се надявам да не боли Joy

# 590
Ех, че е немирно това бритонче  Laughing

Oпааа....за това опърпаното бриъонче ли говориш... newsm43На Яман бритона ли ... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Много яко ииииии..... му е таман... smile3534 smile3534 smile3534

# 591
От Люк и Оркун, определено Оркун е номер едно. То не е перчем, то не е крачол, то не е танц - със всичко превъзхожда Люкчето. Mr. Green
Подкрепям с две ръце. Относно другите:
Яман и Мира определено,
Ейлюл и Самър си ги харесвам еднакво
Мерт, колкото и да ми е слабост, отстъпва на Сет.
Искам обаче повече моменти с Мерт и Ейлюл. В оригинала тази двойка ми бе толкова любима.

# 592
Аз искам да благодаря на екипа,който всяка седмица отделя от времето си,за да ни превежда сериите! Благодаря на всички ви,не знам какво щяхме да правим без вас!  newsm51 smile3525
Аз този път не издържах и изгледах 15еп. на 92% превод и искам да кажа,че друго си е да разбираш какво говорят. При гледането на турски подкрепях Мира,но сега след като изгледах серията с превод,твърдо подкрепям Яман,с малко изключение,че като се засякоха,трябваше да е малко по-настоятелен! Мира действа прибързано и много го нарани и то пред всички! Сега и аз мога да стрелям по нея  #Sniper #Sniper  341uu #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 593
да намина за лека нощ  Stop Stop Stop
Лили Hug момичета благодаря ви за пожеланията Hug Hug Hug

# 594
  • Пловдив
Добро утро!
Нещо  за събуждане с пожелание от мен за спокоен и приятен ден!

# 595
Добро утро!  Hug Hug Hug

Благодаря ви отново за прекрасните пожелания!   love001  love001  Hug
Направихте празника ми много специален!  Peace

Мислех да не ви изброявам, но няма  как да пропусна това:
  Hug

Hug Hug  love001

На нашето слънчице- Ива- пожелавам винаги да бъде така лъчезарна и весела.

Hug Hug love001

И накрая да честитя именния ден и на едно много скъпо за мен момиче! Тя си знае,че много я обичам,затова няма да се повтарям.. 

Ивче,миличка,честит имен ден!

Скрит текст:
Желая ти много любов,защото тя ни дава криле!..Желая ти много усмивки,защото усмивката краси лицето ни..Желая ти много късмет,защото понякога имаме нужда от него..Желая ти много спокойствие,защото ако го имаме,значи сме богати...Желая ти много здраве,защото без него на нищо не можем да се насладим!
Честит празник,мила!

Тази вечер ще вдигна чашата си с вино за твое здраве!
Наздраве,мила!

А това е поздрав за теб..Незабравимата двойка,която ни събра! Задължена съм им на Еда и Харун! smile3521 smile3521 smile3521

Скрит текст:

Прекрасна моя, благодаря, благодаря!   love001  love001  love001  Обичам те! Hug

# 596
Добро утро!   food010

И снощи беше тежка нощ с толкова празнуващи  Party

време е да закуска  Crazy

# 597

От Люк и Оркун, определено Оркун е номер едно. То не е перчем, то не е крачол, то не е танц - със всичко превъзхожда Люкчето. Mr. Green

Това да го сложа най-отгоре, като лозунг....  Naughty hahaha hahaha hahaha
Ани, мило,  Hug недей си криви душата, признай си!
Whistling Whistling

Нещо май облеклото му коментират  newsm78

Вени Hug Hug

Чаатай Улусой е заприличал на зарзаватчийница..Панталонът му е със цвят на патладжаново лилаво,пуловерът му е във вишнев цвят..Ръкавите на коженото яке нарочно са навити нагоре,за да се види часовникът му трепач.Междудругото Чаатай си е сложил шапка на главата,за да му я топли..Добре,а ние какво да си сложим на главата при вида му в тази снимка?

Joy Joy Joy Joy Joy

Ама часовникът??!   Naughty  Трепач!   Heart Eyes  Crazy

Crazy Crazy Heart Eyes

И на мен ми харесва. Sunglasses: Много си падам по екстравагантните и дръзки комбинации! Grinning И все повече го харесвам това момиче,струва ми се ,че и тя самата е такава.   Naughty Ако винаги се облича така моите адмирации-стилна е, ooooh!че има актриси, които ходят по улиците толкова неглиже...,че направо ум да ти зайде.  #Crazy

Peace Peace Peace Heart Eyes Hug

# 598
Добро утро момичета  Peace Peace Peace
Иве Hug Вени Hug здравейте  Stop Stop Stop
аз преди да тръгна за работа реших да ви надникна Peace Peace Peace

http://magazimedya.com/dedikodu-avcisi-yazdi-kim-bu-cagatayin-sevgilisi  newsm78

Хубав ден !!!

# 599
Добро утро!   food010

И снощи беше тежка нощ с толкова празнуващи  Party

време е да закуска  Crazy

Hug Hug Hug

Как само гледа кривия панкейк  Wink hahaha hahaha и се чуди: тва става ли за ядене.... Mr. Green Mr. Green

Жани,   Hug Хубав ден и на теб!

Общи условия

Активация на акаунт