"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Ани,  Hug Peace

Скрит текст:
На мен Мерт много ми харесва като присъствие на екрана и като игра, но визуално Сет ми хареваше повече.
Ейлюл и Самър са ми на едно и също ниво.
Мира като не говори като не се кокори ми харесва повече от Мариса, но иначе като игра и излъчване Мариса ми беше по- симпатична.
А, Яман е номер едно по всички параграфи.  Peace[/b]

Hug Само да ти напомня, че днес по бтв май ще дават май любимите ти епизоди за след любимия ти период от три години.  Joy Joy Joy Joy Да не пропуснеш да си ги видиш пак!!!  Joy Joy Joy Joy

# 556

Hug Само да ти напомня, че днес по бтв май ще дават май любимите ти епизоди за след любимия ти период от три години.  Joy Joy Joy Joy Да не пропуснеш да си ги видиш пак!!!  Joy Joy Joy Joy

Хахах, даже не знам за какво говориш.  Joy Joy Joy

# 557
Батко Али е направил запитване в Т:

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 1h

Bakalım takipçiler arasında Medcezir karakterlerini arketip olarak özetleyebilecekler var mı? Wink Bekliyorum...

А сега де??? Party

Зори не разбрах точно, но май иска да разбере има ли някой, който приема някой от героите като модел на поведение, дали се познава в  някой от героите или нещо такова.  newsm78

Ти имаш ли такъв герой?  Joy Joy Joy

# 558

Хахах, даже не знам за какво говориш.  Joy Joy Joy

Така си и помислих, че не знаеш  hahaha hahaha hahaha Забравих, че в твоя сценарий такова нещо "след 3 години" - йок!  Joy Joy Joy

# 559
Скрит текст:
Вики,  Hug Hug Hug знаеш ли, че мои познати, които са гледали оригинали всички до един харесват повече Сет и Съмър  Peace отколкото Райън и Мариса.  Peace

И са прави,мило!  Heart Eyes
Сет и Самър създаваха усещане за двойка-много сладка и готина.Писах вече за комуникацията и спойката между актьорите.При Рейчъл Б и Адам Б.сякаш се получи по-силна връзка,отколкото между другите двама.  newsm78А турската не, че не я харесвам,но Мерт наистина ми идва една идея повече хлапак отколкото е необходимо.Ейлюл и Мерт като двойка са ми като  детската градина. Joy

И на мен Мерт ми идва малко недорасъл.  newsm78 Забавен е, но на моменти ме дразни чак. Виж Ейлюл ми харесва!  Peace И е доста по-зряла от Мира, въпреки че създава впечатление на някаква вятърничава мацка!  Peace

# 560
ПРАЗНИК Е!  newsm68 newsm68 newsm68

# 561

Скрит текст:

Даааа  Hug Hug Hug но това не значи, че трябва да празнуваме с Крачола!!!  smile3534 И внимавай, че тази вечер май ще си сама Крачолка.  hahaha hahaha hahaha

# 562
Какво е искал да напише батко Али в туитъра си, че не разбрах и гугъла не ми преведе точно ?  newsm78

# 563
   Има и още именници и техни близки
  Всички да са живи и здрави !

За ОК не помня много , но не съм се вълнувала от героите както сега с  ПО
 Харесвам много Мерт и Ейлюл но Самър и Сет са ми бяха по забавни .
 Мариса ми харесва по-вече , за Яман-Раян  - то е ясно Ча

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 1h

Bakalım takipçiler arasında Medcezir karakterlerini arketip olarak özetleyebilecekler var mı? Wink Bekliyorum...

А сега де??? Party

Зори не разбрах точно, но май иска да разбере има ли някой, който приема някой от героите като модел на поведение, дали се познава в  някой от героите или нещо такова.  newsm78

Ти имаш ли такъв герой?  Joy Joy Joy
Ей Али опасен , сега и допитване , според мен е рано още за модели още малко серии трябва

# 564
Какво е искал да напише батко Али в туитъра си, че не разбрах и гугъла не ми преведе точно ?  newsm78

Тони, аз си го превеждам така, което не значи, че е вярно де  Joy Joy Joy Joy Изпратих ти част от линковете!  Peace

Ali Aksöz ‏@AliAksoz 1h

А сега де??? Party

Зори не разбрах точно, но май иска да разбере има ли някой, който приема някой от героите като модел на поведение, дали се познава в  някой от героите или нещо такова.  newsm78

Ти имаш ли такъв герой?  Joy Joy Joy

# 565
 Hug Hug Hug

Честит имен ден на всички именници!

# 566
Момичета,само да ви питам нещо,тъй като не следя Огледален свят,моите колежки ме помолиха да ви питам ,кой убива накрая Фериа  newsm78?

# 567
Момичета,само да ви питам нещо,тъй като не следя Огледален свят,моите колежки ме помолиха да ви питам ,кой убива накрая Фериа  newsm78?
Халил Sad Sad  Sad Sad

# 568

Скрит текст:

Даааа  Hug Hug Hug но това не значи, че трябва да празнуваме с Крачола!!!  smile3534 И внимавай, че тази вечер май ще си сама Крачолка.  hahaha hahaha hahaha
И сам войнът е войн!  smile3540  smile3534

Люк или Оркун?  Mr. Green

# 569
  • близо до брега на морето
Наде-съгласна съм с теб на 100%-и как ги дават другите (стоят и нищо) те да бяха се обадили на 112-пак щяха да я спасят.Момичета, някоя от вас има ли сериите след 67 с бг.суб?

Общи условия

Активация на акаунт