"Прилив и отлив" -Никой не може да бъде винаги разумен.- AFK FOREVER-213.29

• 29 170
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Хади бе, че то целия влак да ни бяха пуснали тогава.  Shocked
Ама тая Лейля още ли се мотае тука.  Crossing Arms Да си ходи вече в Германия  smile3513 Достатъчно навреди на Яман  smile3516

# 661
Не видях, че има трето ремарке  Joy Joy Joy Това е моя превод на второто!!!  Peace

Лейля: Здрасти! Бяхме се запознали, но .. аз съм Лейля.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Яман: Виж ме - невинен съм, какво знаеш ти?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Селим: Трябва да решиш Яман! Ако искаш да си тръгнеш - вратата е отворена. Ако искаш да станеш част от това семейство обаче, трябва да скъсаш всички връзки с Тозлудере.  Peace

АШК: Наистина искам да се ожените със Седеф!!!  hahaha hahaha hahaha

Айше: Гирай е осъден като Кенан. Ами ако попадне в същия затвор?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мира: Много се притеснявам за Яман. Не знам какво да правя, как да се държа! Затова дойдох да искам помощ от Вас!  Naughty

Крачола: Това момче не струва ( не съм сигурна, но нещо такова). Знаете,ч е това не му е първи арест. Преди време е арестуван за кражба на кола.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мира: За пореден път се отнасяш зле с мен. Ккавото и да направя все съм виновна.  Mr. Green
Яман: Ти си първият човек в живота ми на когото казах "ОБичам те"! Не заслужавамн това, МИра!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 662
Третото ремарке в You Tube:  Wink

Medcezir 17. Bölüm Fragman 3

# 663
Ани   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Оф, Яман отвсякъде го притискат  Sad
Хайде, да се разбират вече с Мира.
Къде ли се промъкват Яман и Мерт  newsm78

# 664
  • Банкя
Ле ле пак ще е голяма мъка , пак ще са сополи.
Няма почивка за нас.

# 665
Не видях, че има трето ремарке  Joy Joy Joy Това е моя превод на второто!!!  Peace

Лейля: Здрасти! Бяхме се запознали, но .. аз съм Лейля.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Яман: Виж ме - невинен съм, какво знаеш ти?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Селим: Трябва да решиш Яман! Ако искаш да си тръгнеш - вратата е отворена. Ако искаш да станеш част от това семейство обаче, трябва да скъсаш всички връзки с Тозлудере.  Peace

АШК: Наистина искам да се ожените със Седеф!!!  hahaha hahaha hahaha

Айше: Гирай е осъден като Кенан. Ами ако попадне в същия затвор?  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Мира: Много се притеснявам за Яман. Не знам какво да правя, как да се държа! Затова дойдох да искам помощ от Вас!  Naughty

Крачола: Това момче не струва ( не съм сигурна, но нещо такова). Знаете,ч е това не му е първи арест. Преди време е арестуван за кражба на кола.  
Мира: За пореден път се отнасяш зле с мен. Ккавото и да направя все съм виновна.  Mr. Green
Яман: Ти си първият човек в живота ми на когото казах "ОБичам те"! Не заслужавамн това, МИра!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

yesyes yesyes yesyes yesyes Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart  remybussi  remybussi  remybussi  remybussi smile3558 smile3558 smile3558 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Милия той ще се чуди от къде да започне, Мерт май му помага да разобличат Оркунч

# 666
Ани,       bouquet  bouquet  bouquet

Пак недоразумения,  Stop  пак физиономии,   Whistling сълзи и точно в тези очи, в които най-малко искаме ...  Cry Cry  и .... Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке  Mr. Green

Последната реплика на Яман е супер!  Peace Peace

Разбирам, че Селим е бесен, но как си мисли, че Яман ще се откъсне завинаги от Тузлудере.  newsm78 Та там е минал животът му, майка му / колкото и да не я харесвам  Sad/ е там  Naughty

Дано тези сълзи да не са за Мира, а да са след ареста, че не знам  #Cussing out #Cussing out

Ама къде лазят тия двамата...  hahaha hahaha

# 667
3 ремарке!  Peace

Мира: .....  Държи се сякаш съм му враг. Никога няма да ми прости!  Naughty Naughty Naughty
Ейлюл: Това е любов, момичето ми - Любов! ... не мога да разбера следващото изречение, но май нещо в смисъл, че ще му омръзне тази война и ще се успокои.  Hug

Мира: За пореден път се отнасяш зле с мен. Хайде, кажи и да се отървеш и ти и аз да се отърва от тази мъка (мъка или нещо подобно)  Mr. Green

Мира: Не мога да продължа без него!!!  Thinking newsm78 Mr. Green

# 668
 Hug
Здравейте, сладурки, имаме си дъъъълъг фрагман #Crazy
Май пак ще ревем, а и тази Мира сега пък ще замести Яманчо! Whistling
Уж не искаше да види Крачола, пък сега и тя току тича при него #2gunfire
Дано ни зарадват този път с хубава серия и сдобряване baby_neutral

# 669
Ани,       bouquet  bouquet  bouquet

Пак недоразумения,  Stop  пак физиономии,   Whistling сълзи и точно в тези очи, в които най-малко искаме ...  Cry Cry  и .... Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке  Mr. Green

Последната реплика на Яман е супер!  Peace Peace

Разбирам, че Селим е бесен, но как си мисли, че Яман ще се откъсне завинаги от Тузлудере.  newsm78 Та там е минал животът му, майка му / колкото и да не я харесвам  Sad/ е там  Naughty

Дано тези сълзи да не са за Мира, а да са след ареста, че не знам  #Cussing out #Cussing out

Ама къде лазят тия двамата...  hahaha hahaha

Скрит текст:

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 670
3 ремарке!  Peace

Мира: .....  Държи се сякаш съм му враг. Никога няма да ми прости!  Naughty Naughty Naughty
Ейлюл: Това е любов, момичето ми - Любов! ... не мога да разбера следващото изречение, но май нещо в смисъл, че ще му омръзне тази война и ще се успокои.  Hug

Мира: За пореден път се отнасяш зле с мен. Хайде, кажи и да се отървеш и ти и аз да се отърва от тази мъка (мъка или нещо подобно)  Mr. Green

Мира: Не мога да продължа без него!!!  Thinking newsm78 Mr. Green

Благодаря за превода  bouquet
Мира взе да и влиза акъл в главата, ама геч. Мисля си, че няма да се сдобрят, прекалено други проблеми има Яман и няма време да осмисли отношенията си с Мира. Дано да греша newsm78

# 671
Ани,       bouquet  bouquet  bouquet

Пак недоразумения,  Stop  пак физиономии,   Whistling сълзи и точно в тези очи, в които най-малко искаме ...  Cry Cry  и .... Крачолчови номера....  Mr. Green
Ама наистина е голямо леке  Mr. Green

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Знаех си....
Joy Joy Joy Joy Joy

Ани, ей ти чичеци и за третото ремарке    bouquet  bouquet  bouquet

А сега кажи - кой има РД? Лекенцето ли?  Crazy

# 672
ох тяхната кожа пак ми разплакаха момчетоооо #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ха привет и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 673
Ани, благодаря за преводите,   bouquet  bouquet  bouquet
Страхотна си, появяваш се точно навреме винаги да ни осветлиш!
Но аз не можах да разбера Мира припадна ли във втория фрагман, или така ми се струва на мен? newsm78 #Crazy

# 674
Мира го удари много на страдаща и ще ги сдобрят в края на серията.   Peace Чудя се да се радвам ли?  Mr. Green
Тя носи неговата гривна- подарък на ръката си.  Peace

А как хубаво ги нащракаха репортерите, влизайки в ареста....  Whistling Whistling Яманко пак ще е на първа страница  Mr. Green

Жани,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт