Интересни книги в електронен вариант-2

• 133 407
  • 334
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В читанка са качили "Намисли си число" от Джон Вердън, ето и линк http://chitanka.info/book/5556-namisli-si-chislo.

Ей затова колко те обичааааам  newsm51 !
Както и за много други неща  Hug !
Благодаря ти!!!

# 31
  • Пловдив
`FSS`,не съм видяла,че е на френски ooooh! Ще си я дочакам на български,в темата пишеше,че е на половина готова.

# 32
  • по пътя
От скоро чета книги в електронен вариант, но започна да ми харесва.Намирам основно в читанка неща-последно препрочитах на Кестнер детските романи. Simple Smile

# 33
Поредицата за Сигма Форс на Джеймс Ролинс - трилъри от типа на Дан Браун, но една идея по-смислени.

# 34
nezito, може ли линк за "Чест".
Последните интересни книги, които прочетох бяха "Любов" на Шафак и "Оризовата майка" - споменавани са, но ако някой е пропуснал - заслужават си.
Пробвах,но не мога ...Как ли не опитах и не става...Дали ,защото е купена и има някаква защита?  Thinking

# 35
http://dox.bg/files/dw?a=21547676ab
Опитах отново ,дано се е получило този път.

# 36
Последната книга, която много ми хареса е Трима мъже в снега!
Изтеглих си всичко от Ерих Кестнер от читанка и започвам да препрочитам.  Heart Eyes

# 37
Лиляна, аз пък започнах лятото "Пеперудата", но нещо не уцелих момент и реших да я отложа за по-натам, благодаря че ми напомни! Ще я пробвам пак! Peace

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 20:07 от Сиси ♥♥

# 38
# 39
Какво за тях? Т.е. с какво са ти направили впечатление, защо ги препоръчваш?

# 40
Какво за тях? Т.е. с какво са ти направили впечатление, защо ги препоръчваш?

Просто са прекрасни книги! За "Знахар" и "Морал", ако питаш......

# 41
За тях, да Simple Smile Не съм ги чувала, исках малко допълнително информация за какво точно става въпрос, с какво са специални Simple Smile

# 42
  • Edinburgh-UK
запис и от мене.излъгах се да чета 50 нюанса сиво въобще не ми допадна ама вече съм на втората книга и мисля да довършя поредицата.

# 43
  • В две мънички очи...
запис и от мене.излъгах се да чета 50 нюанса сиво въобще не ми допадна ама вече съм на втората книга и мисля да довършя поредицата.

Хах и аз така. Ама другите изобщо не съм ги чела. Само С.Е.К.Р.Е.Т. и нея я започнах да видя защо я търсят толкова и докато се усетя я прочетох.

# 44
  • София
nezito, благодаря!

И аз така се излъгах с нюансите. Сега се мъча с "Жълтите очи на крокодила" и не съм очарована.
За "Знахар" и "Морал", които явно са класика, която аз съм пропуснала, има супер отзиви, така че мерси за идеята, смъквам ги.

Общи условия

Активация на акаунт