Интересни книги в електронен вариант-2

• 133 373
  • 334
  •   1
Отговори
# 225
http://chitanka.info/book/5611-milioneryt
Чела съм я преди 7-8 години и помня,че много ми хареса Peace Скоро ще я чета пак.
Страхотна е .
Препоръчайте ми друга такава .  Praynig

# 226
Чела съм я преди 7-8 години и помня,че много ми хареса Peace Скоро ще я чета пак.
Страхотна е .
Скрит текст:
"Каин и Авел"- Джефри Арчър  Peace Не съм я срещала в ел вариант обаче newsm78 Но и да си я купиш, няма да съжаляваш Peace

# 227
Страхотна е .
Скрит текст:
"Каин и Авел"- Джефри Арчър  Peace Не съм я срещала в ел вариант обаче newsm78 Но и да си я купиш, няма да съжаляваш Peace
И нея съм прочела преди време.

# 228
  • Варна
Здравейте!
Ще се запиша при вас за интересни заглавия.
От днес и аз съм с четец  Sunglasses .

# 229
  • София
За ползващите Киндъл препоръчвам Salmon Fishing in the Yemen. В момента е намалена на 1.99 $ в сайта на Амазон. По нея беше направен филмът "Риболов в пустинята". Много приятна книга с неочаквано дълбоки прозрения на моменти! Peace

# 230
Опитах се да изчета всичко от вашите теми, но така и не видях нещо за Ричард Касъл. Търся втората книга от поредицата за Ники Хийт в електронен вариант на български език.

# 231
  • Ямбол
В тази тема не се търсят книги.
Има теми, на които в заглавието пише, че са за търсене на е-книги.
В тази само споделяме интересните.
Последната, която ми хареса, беше втората от поредицата за Джак Ричър на Лий Чайлд - "Труден за убиване".

# 232
Ще се запиша с книгата, която чета в момента и ми е много интересна:
Пеперудата - Анри Шариер

Лиляна, голямо благодаря за препоръката ти, която ме накара да започна да чета тази книга, започнах снощи и четох до 3 през ноща, така ме грабна!
Преди нея довърших Аленото цвете и бялото, интересна ми беше, само краят малко висящ. От Читанка мисля я свалих.

# 233
Тая Пеперуда два пъти я почвах и не можах да се преборя с нея. Явно повредата е в моя телевизор.  Rolling Eyes

# 234
Тая Пеперуда два пъти я почвах и не можах да се преборя с нея. Явно повредата е в моя телевизор.  Rolling Eyes
И в моя .. hahaha Mr. Green
Само заочнах да чета от нея и ми направи асоциация с Граф Монте Кристо ?
А аз  толкова мразя такива книги за срамотите на феновете им .. Embarassed Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 09:21 от Markrit

# 235
  • UK
На мен много ми хареса. А аз дори не харесвам и не чета приключенска литература, но това, което ме привлече на пръв поглед беше, че ми навя асоциации с разказите на Моъм свързани с колониите. Оттам нататък вече историята ме завладя. Хубава книга, много, не можах да се навия да прочета продължението обаче.

# 236
Dejie, къде да намеря продължението? Нормално е всички да харесваме различни неща, за мен Пеперудата е страхотна, а не са ми харесали други силно препоръчвани книги. Сега е лесно в електронен вариант, преди, като си дал 20 лева, на инат я четеш, пениш се не пениш, нали:)
Така ми бяха препоръчали оная глупост за вампирите, хем четирите части купих, голям зор, ама ги изчетох всичките:)

# 237
Dejie, къде да намеря продължението?

Можеш да го намериш в програмата Mailbooks, има тема за нея в подфорума, много полезна е, с доста нови книги качени.  Peace
Ако не ти се занимава, пиши ми на лични e-mail, ще ти я изпратя.  Hug
Редактирам се: По-долу са дали линк, не знаех, че е качена в читанка. Simple Smile

И за да не е 100% спам, докладвам, че "Джинджифиловата къща" вече е в Mailbooks, исках да я прочета и скоро ще й се насладя.  Party

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 11:42 от Bили

# 238
# 239
Много благодаря, момичета  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт