Интересни книги в електронен вариант-2

• 133 405
  • 334
  •   1
Отговори
# 315
Аз я чета в момента, но засега мудно ми върви. Не е лоша книга, но след всички хвалби, които чух, очаквах повече. Дано оставащата част промени мнението ми.
Направо я зарязах аз и нямам и намерение да се връщам към нея.

# 316
Здравейте, много интересна тема и предишните също. Аз отскоро имам електронен четец и нямам търпение да сваля колкото мога повече книги от сайта Читанка. Но тук някой беше споменал, че за много сваляне го баннали. Досега съм свалила около 5-6 книги и не смея повече Simple Smile Някой дали може да ми отговори, до колко е лимита за сваляне от Читанка, за ден ли е, за седмица, месец? Прочетох правилата им, но не намерих нищо такова.

# 317
  • Euskal Herria
Здравейте, много интересна тема и предишните също. Аз отскоро имам електронен четец и нямам търпение да сваля колкото мога повече книги от сайта Читанка. Но тук някой беше споменал, че за много сваляне го баннали. Досега съм свалила около 5-6 книги и не смея повече Simple Smile Някой дали може да ми отговори, до колко е лимита за сваляне от Читанка, за ден ли е, за седмица, месец? Прочетох правилата им, но не намерих нищо такова.
За първи път чувам такова нещо. Толкова години ползвам Читанка, досега не съм разбрала някой да има бан заради това. Ако действително някой е баннат, то явно причината е друга. А и периодично правят архив на цялата Читанка и посочват откъде може да се свали.

# 318
  • по пътя
Аз имам доста свалени, не знам за такова нещо, едва ли някой ще бъде баннат или както е там, не се притеснявай, чети на воля. Simple Smile

# 319
Аз имам доста свалени, не знам за такова нещо, едва ли някой ще бъде баннат или както е там, не се притеснявай, чети на воля. Simple Smile
Аз съм от баннатите  Laughing, за 24 часа. Бях свалила около 250 за един ден, та затова.

# 320

Мястото на този въпрос е във форума на Читанката http://forum.chitanka.info/ , не тук!

# 321
  • Euskal Herria
В мейлбукс са пуснали книгата на Джоан Рос - "Едно лято" в epub, mobi и  rtf. Някой по-рано май търсеше в други формати, различни от pdf.

# 322
  • по пътя
Аз съм от баннатите  Laughing, за 24 часа. Бях свалила около 250 за един ден, та затова.
Да, бе, шегуваш ли се Grinning 250 за ден, аз си мисля че моите 20 са много Grinning

# 323
И аз - по същата причина.
Преглеждах определен жанр и свалях всичко, което ми се стори интересно.

# 324

Мястото на този въпрос е във форума на Читанката http://forum.chitanka.info/ , не тук!

Съжалям, но просто тук някой беше споменал, че е баннат за много тегления, но понеже прочетох няколко теми, вече забравих точно в коя. Затова тук зададох въпроса. Благодаря на всички отговорили. smile3525

# 325
Качили са "Селцето" в Читанка: http://chitanka.info/book/6876-seltseto
Препоръчвам.
Започвам я, благодаря за предложението.

# 326
  • Deutschland
Тези книги ги имa в mailbooks и почти нaвсякъде в нетa Peace

# 327
  • Сред мелниците
Искам да предложа,  освен заглавие да се дават и две думи анотация.

Иначе, се присъединявам към препоръката за Шантарам. Горещо я препоръчвам. Индия, Афганистан - един друг свят, моменти в които се смях с глас - любимият ми герой Прабакер, други в които плаках, но през цялтото време научавах много по иден забавен и удивителен начин.
Отдавна не бях чела книга която да ме провокира да чета за историята (в случая на региона)
Ако искате нещо по-подробно като отзив, който съвпада с моето виждане here

# 328
Горещо ви препоръчвам "Аз съм пилигрим" на Тери Хейс. Книгата е за бивш/ настоящ агент на ЦРУ. Прочетох я буквално на един дъх. Страшно увлекателна. След прочитането и разбрах, че е била финалист в класацията на goodreads за най-добри книги на 2014г!
Скрит текст:
Има я в Дата и Книги спасете ме.

# 329

Общи условия

Активация на акаунт